Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да разбера дали съм влюбена и дали той ме харесва

Featured Replies

момиче на 13 години съм а проблема е че съм бая объркана немога да разбера дали го харесвам а проблема е че той ме обича истока не да се закача ами той ме подтиска звучи малко странно не мога да разбера дали е той защото те са трима двама ме дразнят а втория се закача леко.Аз не съм като другите момичета не им обръщам внимание ако ги харесвам. Но имам един странен сън как съм насреща но все не оспивам да видя лицето на момчето.A все са ми казвали че насън си представяш един от най-съкровенните ти мечти.Принципно съм много срамежлива, но да кажем, че са им изградила на дразнителите виждане че съм много силна което не е така.На другото момче не съм изградилa такова виждане по простата причина че той дойде тази година.Може би главния проблем ми е ,че още не знам коя съм.След като ми помогнете със първия проблем как да разбера 

отговора на втория.

Помогнете ми моля и не пишет че на това ли му викам проблем за мен е пробле!!!!

За пунктоация чувала ли си? Това беше най-трудният, за четене и разбиране, текст.

Вземи да си помислиш как точно се чувстваш и го опиши, защото аз нищо не разбрах........

В 3-ти клас не те ли научиха къде да поставяш пунктуационни знаци!?

До колкото разбрах, харесват те три различни момчета? Че ти да не си Бионсе, че да си толкова харесвана?

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Сваряваш си една тенджера с боб и ако успееш да я изядеш наведнъж, докато си мислиш за него, значи си влюбена.  :ph34r:

Аз мисля,че е гениално да попиташ във форум за техника да питаш за чувствата си(което пак е странно само по себе си). Плюс това,че си още на 13 и очевидно не знаеш какво искаш... 

Сядай над учебниците и учи,че май май ти предстои кандидатстване. За момчета има време в гимназията,когато пораснеш малко и имаш малко повече мозък от сега.

Лили, опитай да разделиш питането си на отделни изречения, та поне частично да разберем за какво точно става въпрос. Разбирам, че си писала под въздействието на силни емоции, но помисли и за четящите темата - текст от типа "...ония тримата от двамата особено единия" не придават достатъчна яснота, за да се даде адекватен отговор.

текст от типа "...ония тримата от двамата особено единия" не придават достатъчна яснота, за да се даде адекватен отговор.

Тия двамата, ония тримата, Жоро вратарчето и Барбуков...

Все едно слушах чичо Пенчо стратега от Мировяне.

Тия двамата, ония тримата, Жоро вратарчето и Барбуков...

Все едно слушах чичо Пенчо стратега от Мировяне.

Ами аз точно него имах предвид докато писах коментара си, ама се сетих, че 13-годишната авторка на темата едва ли е чувала за Стратега от Мировяне, на чието име приживе благодарните съселяни кръстиха стадиона си... 

До колкото разбрах, харесват те три различни момчета? Че ти да не си Бионсе, че да си толкова харесвана?

E ти пък. Явно просто има големи гърди. :lol6:

Инак е ясно, че в случая за любов не става и дума. На тази възраст тепърва изучават коя дупка за какво служи. Пернал я малко хормона и вече говори за любов. Глупости на търкалета.

Редактирано от Beldin84 (преглед на промените)

• Автор

В 3-ти клас не те ли научиха къде да поставяш пунктуационни знаци!?

не те ме харесват а аз тях

• Автор

sory за неразбираемото писане ама писах в 2.15 през ноща и чесно да ви кажа не виждах дори ръцете си.

До колкото ученето аз уча,но ми е трудно да се средоточа след като ме дразнят толкова много,

те не ме дразнят направо си ме тероризират и тъй като аз съм наивна ,признавам си го, не мога да не помогна на някой който има нужда  иначе ме гложди отвътре и така.

Не несъм със гарди колкото емпире стате буилдинг напротив аз съм висока слаба и по плоска 

волейболистка.

А сега вече може ли помощ!!!!! плс

sory за неразбираемото писане ама писах в 2.15 през ноща и чесно да ви кажа не виждах дори ръцете си.

До колкото ученето аз уча,но ми е трудно да се средоточа след като ме дразнят толкова много,

те не ме дразнят направо си ме тероризират и тъй като аз съм наивна ,признавам си го, не мога да не помогна на някой който има нужда  иначе ме гложди отвътре и така.

Не несъм със гарди колкото емпире стате буилдинг напротив аз съм висока слаба и по плоска 

волейболистка.

А сега вече може ли помощ!!!!! плс

Направо ме разсмя с този коментар, но това го оставяме настрани.

Ето ти линк и линк, за да разбереш дали си влюбена.

АХхахахахахахаххаха
ахахахахха "Ето ти линк и линк ,за да разбереш дали си влюбена" :Д Ти тва й го даде като тест за бременност. Любовта явно е нещо като болест(буквално),че има критерии ,по които се разбира дали си влюбен. 

АХхахахахахахаххаха

ахахахахха "Ето ти линк и линк ,за да разбереш дали си влюбена" :Д Ти тва й го даде като тест за бременност. Любовта явно е нещо като болест(буквално),че има критерии ,по които се разбира дали си влюбен. 

Не виждам кое е смешното. Опитай ти да го обясниш по-добре. 

Не виждам кое е смешното. Опитай ти да го обясниш по-добре. 

Ами смешно е да не разбираш сложността на проблема. Много елементарно разсъждаваш. Това е като да мислиш, че ти се пишка и да се чудиш дали да се изпишкаш или да изчакаш да се събере повече.

момиче на 13 години съм а проблема е че съм бая объркана немога да разбера дали го харесвам а проблема е че той ме обича истока не да се закача ами той ме подтиска звучи малко странно не мога да разбера дали е той защото те са трима двама ме дразнят а втория се закача леко.Аз не съм като другите момичета не им обръщам внимание ако ги харесвам. Но имам един странен сън как съм насреща но все не оспивам да видя лицето на момчето.A все са ми казвали че насън си представяш един от най-съкровенните ти мечти.Принципно съм много срамежлива, но да кажем, че са им изградила на дразнителите виждане че съм много силна което не е така.На другото момче не съм изградилa такова виждане по простата причина че той дойде тази година.Може би главния проблем ми е ,че още не знам коя съм.След като ми помогнете със първия проблем как да разбера 

отговора на втория.

:lol6: :lol6: :lol6: :lol6: Ех, любов любов! И кво ако си флюбена?Мислиш да пуснеш на някой от тях ли? Недей, малка си! ;)

Какво толкова се чудиш? Сутринта със единия, на обед със другия и вечерта със третия!!!

Миличка, дори и на светло, пак правописа ти бега от релсите.Седни, учи, изучи, пък тогава му мисли.В тая тема кво очакваш?Врачка?Баба Пена да ти чете за здраве и берекет?Пфф.Тия дето те закачат, изобщо знаят ли къде и какво да прават?Големи станахте, на по 12-13 години подобни теми да пускате.Трагикомично е.Оня те дразни, другите те побутват, ми може и да са решили да те бият?

Редактирано от ИзмислеН (преглед на промените)

7.Ръката ти все се протяга към телефона,но не се осмеляваш да му/й звъннеш.Ако набереш номера,мълчиш и се молиш да не те познае.

Тестът е трепач. :D

Мене ако питаш обичай си за тръпката, без значение дали някой ти споделя чувствата- така и да си влюбена остава без значение- прави каквото ти се прави, но наблягай на игрите и ученето- сериозните работи не са за теб още. Ако тръгнеш по мъже от сега само ще попълниш статистиката и ще се обезличиш в общата маса на твоите връснички дето опитват да си бъркат тук- там, по дупките или да търсят някой друг да им бръкне, за да разберат какво е. И това дето пишеш като сила на личността, не е сила- с други думи не си силна личност, но можеш да станеш такава, ако го поискаш и най- вече: срамежливостта ти е добро качество- не се опитвай да го преодолееш! Нахаканите жени губят голям процент от истинската си същност! Това към втория ти въпрос! :wink12:

...аз съм висока слаба и по плоска 

волейболистка...

Ами викни ги тримцата да те гледат как волейболираш, и който най-възторжено те аплодира, той ще е.

Тая цЕлата тема е copy/psate  за бисерите. Заглавие ,отговори всичко е в топ-а :) :)

...писах в 2.15 през ноща..........но ми е трудно да се средоточа след като ме дразнят толкова много........тъй като аз съм наивна.....волейболистка...

Като добавим и правописа, има поне 5 предпоставки да се превърнеш в поредната безсмислена непълнолетна ку*вентия. Престани да обръщаш толкова сериозно внимание на хормоните си, ами се постарай да направиш нещо в тоя живот.

отговора на втория.

Гледай "Матрицата"! Преди г.н. Андерсън да се превърне в Нео, Тринити го притиска в една дискотека и му казва, че отговорите идват, но са важни преди всичко въпросите. С други думи задай правилните въпроси, за да получиш отговорите. "Коя съм аз" е първият по важност, макар да е пряко следствие на "кой харесвам" или "кой ме харесва" За да избереш един от тях и да му отговориш с правилният модел на поведение е нужно да си отговориш първо на въпроса, който си задала втори. От друга страна поведението спрямо заобикалящия ни свят зависи от нашите първични егоистични инстинкти, от нашият морал и съвест, които ни карат да не бъдем егоисти и да задоволяваме първичните си инстинкти като животните и от нашето "аз" или нашият характер, който балансира между двете, тъй като първите две са противоположни едно на друго. От тези трите "аз"-ът взима решенията и определя поведението ни... Не знам, дали пък не ти прозвуча сложно??!!..... На 13  години се явяват едни по- силни първични инстинкти, които търсят изява, но пък и съвестта става по- изявена, та понякога "аз"- ът му се струва, че ще бъде разкъсан между двете и губиш себе си. Е, няма нищо-"аз"-ът и той се развива за да противостои и на двете! :wink12:

• 2 седмици по-късно...

11044613_958224384187768_911051257127656

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.