Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Може и четири Т-та :)

Тихо!...

Тъмно!...

Топло!...

Тюх да му eбъ майката - ф кой гъс се заврях?...

:D

Неее! Точно щях да ти сложа моя стих, който изрових от тук в личното творчество... ама ти направо ме секна с твоя шедьовър. Баси.

Утрепа ме, а дори не съм сигурна дали се пише О-трепа или У-трепа... :ass::biggrin:

Скривам се. Не е честно! :D

МЕЧТАНИЕ В „Т”…

Тихо, тъмно, топло…

Тръпна във мечти…

Трудно, тежко и тревожно…

Тук си.

Ето те… И ти…

Танц… Тела… Трептене…

Ти… Аз… И танго…

Тържество и неТърпение…

Тласък…

Тръгваш ли?

Защо?

Тихо, тъмно, топло…

Сама и пак в мечти…

Ти… Аз… Стига соло…

Ние...

Нека бъдем Ни…

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

"...Ум Царува. Ум Робува. Ум Белият Делфин..."

Тъз ти я знам. Но това с Т-то е като твоя конфигурация на хайку...

Създава едно такова странно усещане за уют. Ооо! Даркооо! :biggrin::D

никакви уюти!

трябва да се работи!

Ми кфо пък. Кът ти праи уют, е ти тук един тътнеш да му се кефиж :D

Тътнеш

Тракат тръни тръбно тънко

Тройно там трещи трион

Текнало-търчащи тарги

Трътка тихо тарагон

Тръгва трена - таратайка

Тряска тлъсто тъпота

Триста твои телефони

Толкова! Тезгях! Тълпа!

Ми кфо пък. Кът ти праи уют, е ти тук един тътнеш да му се кефиж :D

Тътнеш

Тракат тръни тръбно тънко

Тройно там трещи трион

Текнало-търчащи тарги

Трътка тихо тарагон

Тръгва трена - таратайка

Тряска тлъсто тъпота

Триста твои телефони

Толкова! Тезгях! Тълпа!

Ми кефя се... Ако знаеш как съм ухилена. Иииииииии!!!

Върви работи ся...

Ей, Емчо ми се скара дори... :D

никакви уюти!

трябва да се работи!

Кажи му! Разцентрова ме... :D

Ми кефя се... Ако знаеш как съм ухилена. Иииииииии!!!

Върви работи ся...

...

никакви уюти!

трябва да се работи!

Това с работата ще е утре. Ся ще спънкаме... Лекава нощ от мен, на вас приятен ден...

Това с работата ще е утре. Ся ще спънкаме... Лекава нощ от мен, на вас приятен ден...

Лека нощ, Дарко.

Ако денят се познава от сутринта - този трябва да е уютен. :P

п.п. Помислих, че ще напишеш

Е, хич бива ли така? Такова голямо гущерче и да плачеш... М...

Пак любимо! :)

Лекинка...

Лека нощ, Дарко.

Ако денят се познава от сутринта - този трябва да е уютен. :P

п.п. Помислих, че ще напишеш

Пак любимо! :)

Лекинка...

Малиииии... Ти па... От де го изкопа тойзи ми ти компромат?

П.П. Ако знаеш само от кой виц е тоя лаф, хич няма и да му се радваж ама нейсе :P

П.П.П. Лекинка!

Малиииии... Ти па... От де го изкопа тойзи ми ти компромат?

Амиии... :shy11: Помня ти ги... :D Не е като да картотекирам като Доктора на Еми, ама някак сами ми се подреждат в главата...

П.П. Ако знаеш само от кой виц е тоя лаф, хич няма и да му се радваж ама нейсе :P

Не знам. Верно не знам от къде е, но като го спомена... някак усещам, че пак е свързано с нещо уютно, от което на човек да му стане топличко на сърцето... :D

п.п. Аз пък помислих, че спиш и започнах да работя. :shy11:

Здравейти бре :)

Аз ходих до банката да заредя картата, сега ще си правя обяд..и съм замислила чушки бюрек ..

и да ви са оплача в шибаното фантастико продавата такава шибана галета, че....... като панирам ми става една гадна, тъмна, все едно си изгорил панираното ястие, баси......и има отратителн вкус, одих о един спец магазин за хлебни изделия и си намерих много хубава и съм доволна, сега с кеф ще панирам...

:mark:

вий кво делате по туй време

пп не питам мушнатия, чи той сигурно прай предобедeн аперитив :):D

:P

пп, без да гледам ко си писал познах за аперитива :D

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

пп, без да гледам ко си писал познах за аперитива :D

Ощи една врачка :speak:

ПП Гледа ли филма за кака си Сага?

тцъ ни съм тея дни нямах време, но сега го пускамд асе сваля :)

А, така :)

Аз па чакам субтитри за черния списък, нещо много ги бавят....Иначе мисля, като похапна, да почета малко пресата и някой и друг блог, после ще позяпам филмчета и току-виж станало ракиено време :)

П.П.П. Лекинка!

Хахаха... Ааа! Намерих и вица.

Гъъъссс! :D 

Знаех си аз, че ще има нещо задушевно умилително накрая... :D

а тъй, аз мисля дали да не почета малко, ма да видим... докато ида да зема книгата от рафта кво ша ми дойде на акъла :D :D :D 

въй....... то имало и статии, в кпоито се описват признаците на влюбеност......  :huh:  :eek:

шъ съ гръмна вече, чеСно........ отивам да чета, да, отивам да чета образователна литература, че понякога си мисля, че кат чета из темите и губя по единница ентелегетнос... айй  :ph34r:

отивам да си я възвърна :Д

Ей заради такива несериозници си отиват гениите от форума. Ето на, човекът от темата за полигамията и той затръшна вратата. Мхм... Тамън искал да обяснява за йерархията, дисциплината и подчинението в семейството, пък вие не щете да ви образова. :D Либерали такива. Дручко си е мъжът като скръцне със зъби, жената да се посира. Ми да.

Ей заради такива несериозници си отиват гениите от форума. Ето на, човекът от темата за полигамията и той затръшна вратата. Мхм... Тамън искал да обяснява за йерархията, дисциплината и подчинението в семейството, пък вие не щете да ви образова. :D Либерали такива. Дручко си е мъжът като скръцне със зъби, жената да се посира. Ми да.

нъл, старата баба преди няколко седмици си замина и тя, ама до последния си дъх къпеше и миеше дядката, с тях наистин се пренасях в друга епоха на примитивизъм :D

И ся стария .... бе не ми се вярва да издържи много, тя го гледаше в устата, не му даваше нищо да прай, а той само командореше... 

И ся стария .... бе не ми се вярва да издържи много, тя го гледаше в устата, не му даваше нищо да прай, а той само командореше... 

Не бой се. Те такива са егоисти и веднага намират да яхнат някой друг. Да е жив и здрав човека де, ама не вярвам да отпусне хватката, защото така е свикнал. Да му мисли тази, която е наред да го обслужва.

Не бой се. Те такива са егоисти и веднага намират да яхнат някой друг. Да е жив и здрав човека де, ама не вярвам да отпусне хватката, защото така е свикнал. Да му мисли тази, която е наред да го обслужва.

на 80 години, едва ли ще се намери такава...те са много стариии... пра са :) 

Некой за биришка :beer:

И ем, бържи да надигаме бирити, чи ей са, ша са домъкне онва магаре с кафетата :wub:

Ууууууууу, те цепачета, ти стари били :no-no:

А бе все на някой му е дошъл реда - баба, дъщеря, внучка... Той ще намери на кого да го удари на чувства.

Некой за биришка :beer:

И ем, бържи да надигаме бирити, чи ей са, ша са домъкне онва магаре с кафетата :wub:

Ууууууууу, те цепачета, ти стари били :no-no:

мда..... имах и пра-пра, ама смътно го помня дядото ... е но го помня някак си :D:) 

наще са млади на по 42-43 години :) 

съответно баба и дядо са на по 60 :D 

А бе все на някой му е дошъл реда - баба, дъщеря, внучка... Той ще намери на кого да го удари на чувства.

:D дошъл му реда да пие, тя бабата все му се караше, че  пие, той се наливаше до несвяст всеки божи ден, и сега познай кво прави..

вчера говорих с дядо(сина му) и той вика, че се е заключил и не излиза, цял ден пие, и си живее в мизерията... :D

от време на време ходят да го видя, да му сварят и изчистят, ама то им писна де..

другите родители на баба, които умряха, единия преди 2 години, а другия преди 1, и двамата бяха на легло .. гледаха 7-8 години, та ся им е писнало  на двамата.... пък и са на 60 години с 100000 болести, и им се иска малко спокойствие...

гадорийка, да... та и аз заварих малко от бабетката да я погледам, докато бях по Девин, мхм...

тежко е, много..

гадорийка, да... та и аз заварих малко от бабетката да я погледам, докато бях по Девин, мхм...

тежко е, много..

Въй! Това ми прозвуча като онези грузинци дето сина бил на 102 и давал някакво интервю и отвътре баща му и дядо му го прекъснали за нещо си... :D

Така са родопчаните. Преди години пътищата ми се пресякоха с една госпожа от едно родопско село. Подарила била престилка на свекърва си, която била на 100 години. Видяла, че й е голяма и поискала да я подкъси, а бабата рекла, че няма нужда от подкъсяване - ще я поноси така петнадесетина години и след това ще я обърне наобратно и ще я носи още петнадесетина.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.