Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Бургас, града на трити лентии, море, пясък...Sprite и ментииии  :D  :D  Така мина лятото на 2014 за мене, сега ще видим за 2015....

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Лельо! Хъхъхъхъхъ...Да възпитаваж мъж на 40 и кусур лазарника е... абе безсмислено...

Добро утро :)

Не бре, не го възпитавам. Той е бита кауза. Не ми е изпила чавка мозъка все още, ако и да съм леля.

Ама веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода... в крайна сметка говорим за най-естествения инстинкт за самосъхранение... който дори и при животните е... Ай, млъквам... :P:ass:

Ахааааааааа... Верно не съм го чела.

А ние в часа на класния четяхме http://chitanka.info/text/2343-ostrov-tambuktu#text-toc

Андо пакеги гена... Андо човек от луната... щото бил бял... :D

на усмивката отговарям с

игриво хлапе

Иииии. Андо пакеги геена... Мой любимец беше жреца Арики, дето се беше научил да ходи при белите и да вика:

- Коняк... Цигарки... - и ако не му се даде, почваше да кълне...

Не бре, не го възпитавам. Той е бита кауза. Не ми е изпила чавка мозъка все още, ако и да съм леля.

Ама веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода... в крайна сметка говорим за най-естествения инстинкт за самосъхранение... който дори и при животните е... Ай, млъквам... :P:ass:

Що бре къзъм, що го би човека по каузата па ти? Я го виш само, как я знае географията! Гъс да види - веднага щи каже от коя страна е! Ти с твоите самосъхранения, можеш ли така? А?

Напоследък в тролея почнаха много на често да ме проверяват :D

Що бре къзъм, що го би човека по каузата па ти? Я го виш само, как я знае географията! Гъс да види - веднага щи каже от коя страна е! Ти с твоите самосъхранения, можеш ли така? А?

:lol6: Да! Верно. Прав си. Оставям го на мира. Божеее, не мога да се вредя при гъзоразбирачите. Тука бъка-бъка... :D :D

Карти и билети за проверка  :rolleyes:

Жълти книжки или обикновени форумни карти?! :shy11::)

Жълти книжки или обикновени форумни карти?! :shy11::)

Форумните карти вършат работа. За жълтите съм сигурна  :D  

Щото минах и прегледах и из другите теми  :whist:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Втори ден на по 1 кафе. Баси гадния чай.

Отказваме кафето ?  :rolleyes:

Ми доктора ми вкара муха в главата. Иначе нямах намерение. Аз продължавам да твърдя, че не съм зависим към кафетото точно, ама сега ще се разбере.

Ама се наливам с билков чай на убиване за заместител

Ми доктора ми вкара муха в главата. Иначе нямах намерение. Аз продължавам да твърдя, че не съм зависим към кафетото точно, ама сега ще се разбере.

Ама се наливам с билков чай на убиване за заместител

Уфф, честито  :D

Аз си карам с по едно кафе на ден от няколко години насам и ми е добре.

Уфф, честито  :D

Чакай да се задържи. :P

мииии...

Чакай да се задържи. :P

Айде добре, чакам...

мииии...

Няма миии...Не мога да спя после нощес. Затуй, сутрин като стигна в офиса - едно каЙве и стига толкоз.

Добро утро!

А бе ти защо не спреш с тия експерименти. Вече не си на 20. Това го казвам с оглед рефлексите, не само заради зрелостта. Иначе е ясно, че има хора, които никога не стигат до зрелост.

Не, че ти се правя на леля, ама ми е любопитно до кога ще продължаваш с експериментите...

Ами викаш да ги прескачам вече.

Щях да ги направя на колбаси, ех че не карах една IFA с тия безстопанствените крави щях да нахраня едно село и да спася някой да не се пребие.

https://farm9.staticflickr.com/8680/16010782714_de97f1aec4_o.jpg

После и кон ми излезе ... и съм чувал добри суджуци става ли ама с тая моята диета ...

https://farm9.staticflickr.com/8617/16445977170_5c30957d09_o.jpg

все се каня да стоя вечер при жена ми а не да пътувам в джунглата.

Няма миии...Не мога да спя после нощес. Затуй, сутрин като стигна в офиса - едно каЙве и стига толкоз.

Тва след две седмици минава, после си пиеш кафето като водица. Максималния резултат е едно преди лягане за по-равномерен сън.

След Хари Потър имам тренинг да стоя на един крак в тролея, да се държа горе високо за лоста с едната ръка, а в другата да се мъдри Ордена на феникса, докато някой се е облегнал отзад на мен. Чудничкооооо :tongue2:

:lol6:, направо си те представих как правиш пирует на единия крак и гипсираш с широк замах по врата с Ордена облегнатия, докато е загубил равновесие.

Че и най-дебелата баш.

Тва след две седмици минава, после си пиеш кафето като водица. Максималния резултат е едно преди лягане за по-равномерен сън.

Оффф, моя мъж пие по сто кафета на ден. Та ми звучи позант случая ти.  :D

Че и най-дебелата баш.

Затова ми е толкова ясен и отчетлив спомена.  :whist:

и две чаши вино :whist:

нещо да съм изтървала? :rolleyes:

Първото задължително, по втория въпрос - НЕ, не си  :clown:

идеално :)

все се каня да стоя вечер при жена ми а не да пътувам в джунглата.

А! Е тва е решението. :)

А! Е тва е решението. :)

Ами кой ще я поддържа тогава !!!

Ни тъй ни инак, няма угодия.

Бягай да работиш няма пари ! После, ама ти не ми обръщаш внимание с твоята работа не мога да те видя в къщи !!!

Ами кой ще я поддържа тогава !!!

Ни тъй ни инак, няма угодия.

Бягай да работиш няма пари ! После, ама ти не ми обръщаш внимание с твоята работа не мога да те видя в къщи !!!

Добре ве, добре. И ние ходим на работа, ама не караме с 200 по пътищата и не се правим на Фитипалди.

Че и се докачаш.

Гледай ти да оцеляваш, пък кравите може да ни ги пратиш за суджуци... :)

Изабел да не се е нацелил пак в някоя крава? :rolleyes:

Изабел да не се е нацелил пак в някоя крава? :rolleyes:

Пепел ти на езика.

За малко два пъти за два дена.

Трябва да си поръчам някой спирачен асистент като екстра като реша да сменям колата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.