Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

:biggrin:  :biggrin:

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не знам що се сетих за Изабел...  :speak:

Къде ме търсиш в Б група не моа разбера само !!!

така

парите са преведени

на 23 април ще се тичат пет километра

динозаврите са щастливи

мисля че не подозират колко е това пет километра хъхъхъхъхъхъ

днес мисля да купя памперси за едно бебе за подарък

вчера дойде майка му в офиса - тя купи с нас апартамент, носи и кутия бонбони да почерпи. Сираче, работи мед.сестра май в спешното, сама се справя че и мъжа си пасе. Бяха на квартира, уредихме им кредит, намерихме им апартамент, трудно им се получило бебето, инвитрота, болници, и сега идва да почерпи. Че разправя как се справя. Като платили тока и водата и им останали пет лева за памперси. Кредита по 600лв на месец. А тя е по майчинство. Иначе ходеше нон-стоп на работа да изкарва пари. Еролчо в някаква шивашка фирма бачка ама не си дава много зор. И сега решила да прибере свекърва си да я гледа при себе си и къщата на селото да се продаде че да си намалят кредита. 

Изумяват ме такива хора. Тя не се жалва, не мрънка, не завижда че другите живеят по-добре, цепи стотинката на две и си прави сметката колко пари за хляб, колко пари за детето, колко пари за ток.....  И на всичкото си нямане пристига с хубава кутия бонбони в офиса да почерпи за малката.

Сега първо минавам през някоя аптека и купувам няколко торби памперси да има за бебето че от вчера ги мисля.

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Сега първо минавам през някоя аптека и купувам няколко торби памперси да има за бебето че от вчера ги мисля.

Ако се поразтърсиш (и в интернет и през приятели) мисля ще можеш да намериш памперси на доста по-добра цена, отколкото в аптеката и за същите пари, които ще дадеш там, можеш по-голямо количество да купиш.

Дай и аз да се включа и да удвоим нещата.

Къде ме търсиш в Б група не моа разбера само !!!

Не теб, а аборигените, бре...

Тия църните около теб не са ли същите дебили?

Ако се поразтърсиш (и в интернет и през приятели) мисля ще можеш да намериш памперси на доста по-добра цена, отколкото в аптеката и за същите пари, които ще дадеш там, можеш по-голямо количество да купиш.

Дай и аз да се включа и да удвоим нещата.

давай

аз мислех да видя някой дистрибутор да докопам

къде да търся в интернет? Че аз памперси от 97-ма не съм купувала

във фейса пуснах съобщение ако на някого са му останали бебешки неща които вече не му трябват да мине през офиса да ги остави

Де да знам къде се търсят...сега ще поразровя.

мисля че ги бях мяркала в е маг

аре, и аз ще видя

http://www.business.bg/f-22294/tsms.html

http://bazar.bg/обява–9762788/бебешки-памперси#

Тъпото е, че не знам каква е нормалната цена на памперсите, за да се ориентирам правилно.

Виж после там по площада майки с бебета ги питай откъде купуват, какво и на какви цени.

Също гледам че доста хора са доволни от цените в Кауфланд и другите големи магазини.

• Автор

Пфффф

Ужасен вирус-чувствам се като гаьен с валяк

А трябва да карам до Вишоград за погребението .

Памперси ?!?!?

http://www.business.bg/f-22294/tsms.html

http://bazar.bg/обява–9762788/бебешки-памперси#

Тъпото е, че не знам каква е нормалната цена на памперсите, за да се ориентирам правилно.

Виж после там по площада майки с бебета ги питай откъде купуват, какво и на какви цени.

Също гледам че доста хора са доволни от цените в Кауфланд и другите големи магазини.

хъххъхъх, тъпо е, нали? Аз минах покрай бебешки магазин и поразпитах. Най-евтините памперси бяха 24ст на бройка

в емаг са по-скъпи

сега ще видя твоите линкове

и каталозите на кауфланди, мауфланди

освен това питах и във фейса

Памперси ?!?!?

споко, за бебе са

още не сме почнали да се напикаваме

Остави ги Емаг, там е ясно.

Като установиш кое как е и откъде ще се взимат, звънкаш да ми кажеш колко да ти мятам.

И си отвори прозореца да видиш как превеждам, как ги мятам...

Я какъв хубав указател си намерих:

10557421_1532858373654941_71476204878273

Да не забравям посоката накъде ми е.

• Автор

хъххъхъх, тъпо е, нали? Аз минах покрай бебешки магазин и поразпитах. Най-евтините памперси бяха 24ст на бройка

в емаг са по-скъпи

сега ще видя твоите линкове

и каталозите на кауфланди, мауфланди

освен това питах и във фейса

споко, за бебе са

още не сме почнали да се напикаваме

Да, сега прочетох.

Мисля, обаче че нямаме бебешки неща - ние ги раздадохме още преди време на приятелски настроени бебета

Остави ги Емаг, там е ясно.

Като установиш кое как е и откъде ще се взимат, звънкаш да ми кажеш колко да ти мятам.

И си отвори прозореца да видиш как превеждам, как ги мятам...

първо ще си сложа една каска да не ме целнеш в кратуната :D

в Кауфланд са на 24ст.

един пакет 60бр за 15лв

Не теб, а аборигените, бре...

Тия църните около теб не са ли същите дебили?

Къртенето става с излишно мое разпореждане и под мой контрол.

Иначе навремето един кофражист ми падна пред очите от терасата. Аз бях отгоре и вървях по плочата а той разкофрираше нещо от страни. Виждах го до половината. Кръста му беше на височина 3.40м. и държи един кози крак и как залитна и ми прилоша. Беше ме страх да погледна. Положението в него момент хич не ми беше до смях. Знаех че пада върху дъски от кофраж с пироните още. Голям късмет стана и се изтупа само.

в емаг са по-скъпи

Вие все едно ще купувате промишлени количества памперси и търсите цена.

Аз по принцип тия неща като ги купувам даже и не им гледам цената но след няколко дискусии че съм купил неудобни или такива де се пълнят много бързо и пускат търся по марка и номер а не по цена. Просто съвет че да не вземете нещо де няма да свърши работа или да се претрие бебето от калпавия материал.

Най добре да се пусне еднин троянец при майката и да се разбере небрежо тя какви му купува.

Вие все едно ще купувате промишлени количества памперси и търсите цена.

Аз по принцип тия неща като ги купувам даже и не им гледам цената но след няколко дискусии че съм купил неудобни или такива де се пълнят много бързо и пускат търся по марка и номер а не по цена. Просто съвет че да не вземете нещо де няма да свърши работа или да се претрие бебето от калпавия материал.

Най добре да се пусне еднин троянец при майката и да се разбере небрежо тя какви му купува.

е, тъй, де

за два месеца 

хората са толкова бедни че тук гоним количество да имат за по-дълго време като не пренебрегваме качеството

последно вземаме ваучер /Алгоров се оказа по-съобразителен от мен/ и памперси за два месеца

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

Прибрах се у дома тъкмо за следобедното кафенце :newspaper:

....

последно вземаме ваучер /Алгоров се оказа по-съобразителен от мен/ и памперси за два месеца

то по принцип не само Алгоров е по-съобразителен от теб, ама е хубаво , че си признаваш поне за един :shy11:

Прибрах се у дома тъкмо за следобедното кафенце :newspaper:

то по принцип не само Алгоров е по-съобразителен от теб, ама е хубаво , че си признаваш поне за един :shy11:

къш

плюс това аз никога не съм ползвала ваучери за пазаруване като подарък и затова изобщо не се бях сетила за тях

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.