Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Е как, ве :ohmy:  Дрът мангасар, да не е пил Циганка. Задълже да опиташ, мастиката е добре да е на кристали хали-галиииииии, ракийката също да е докарана до онва агрегатно състояние, когато е гъста като шарлан и като ги смесиш, не ги разбърквай, а ги остави, сами да се разберат, кое питие-коя част на чашата да си заеме :whist:

Абе... Печките ги паля отраз, дървени, кюмюрени, с горно горе, с долно горе, секфи. Та мангалската закваска си ми седи на место. Но за сиганката си признавам. Ни са пил сиганка - ни съм бил сиганка... Та за тфа дай акъл. Гроздова, сливова или плодова да е ракията. Бела ли да е или да оцветявана. Питам, щото ас предпочитам сливачка и нейния типичен аромат, хич не ми се връзва с мастичкения аромат. Ама ако кажеш, че е добре, довечера купувам едно узо, че тук мастика нема и почвам...

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе... Печките ги паля отраз, дървени, кюмюрени, с горно горе, с долно горе, секфи. Та мангалската закваска си ми седи на место. Но за сиганката си признавам. Ни са пил сиганка - ни съм бил сиганка... Та за тфа дай акъл. Гроздова, сливова или плодова да е ракията. Бела ли да е или да оцветявана. Питам, щото ас предпочитам сливачка и нейния типичен аромат, хич не ми се връзва с мастичкения аромат. Ама ако кажеш, че е добре, довечера купувам едно узо, че тук мастика нема и почвам...

Сливачката, ше е баш у Же точката, на циганката.....Малиииииии, а жена ти, колко ша има да ма черпи, за дето съм та светнал...... :rolleyes:

Аз па, таз вечер ще съм на пица, по твойта рецепта :) Само че ще забъркам три дози, две тави за таз вечер, а едната за утре, за закуска :whist:

умно :)

Ино време, през тъмнитя комунизъм, все немаше нещо. И то нещо, дето най-много се употребява...Та през тия черни времена, у чирпанско, ако не моеха си намерят анасон, хората си изливаха всичкия матрял за ракия.....Ама чирпанската анасонлийка си е еликсир, нема спор....Верно, че Чирпан е по известен със земетресението, ама който е опитал чирпанска анасонлийка, не го плашат ни земетръси, ни световна икономическа криза, нито дори и пичите въшки....

останаха съде две чашки от винцето за утре и край :(

нещастно ми е

Блонди вика "е, поне изкара до март..."  

аз акостирах на работното си място.

ъ

нали ти свършиха дежурствата? :eek:

останаха съде две чашки от винцето за утре и край :(

нещастно ми е

Блонди вика "е, поне изкара до март..."  

Е, че то до март си е направо рекорд :) Моето издържа до януари, после точа приятели, а таз година и на приятелите бързо се отече....Имам още малко на дъното на една дамаджана и почвам и аз бутилките от магазина....Не че кой знае колко вино пия и аз - кило-кило и половина на ден, я има-я няма....ама запряна вода....

Е, че то до март си е направо рекорд :) Моето издържа до януари, после точа приятели, а таз година и на приятелите бързо се отече....Имам още малко на дъното на една дамаджана и почвам и аз бутилките от магазина....Не че кой знае колко вино пия и аз - кило-кило и половина на ден, я има-я няма....ама запряна вода....

това вино е правено не миналата а по-миналата година

има-няма 500килца

Доктора си топна човчицата и ще ти каже какъв елексир е

Блонди много добре му се получава винопроизводството 

Като смяташ че това му е второто или третото вино което е правил

Чичо Наско страшно се гордееше с него /той го научи как се прави вино/ и се скъсваше да го хвали на всичките си приятели :)

и след такъв елексир е адски трудно да свикнеш на купешкото вино.................. :(

има да си ходя трезва като репичка...........................

това вино е правено не миналата а по-миналата година

има-няма 500килца

Доктора си топна човчицата и ще ти каже какъв елексир е

Блонди много добре му се получава винопроизводството 

Като смяташ че това му е второто или третото вино което е правил

Чичо Наско страшно се гордееше с него /той го научи как се прави вино/ и се скъсваше да го хвали на всичките си приятели :)

Аз по едно време, мислех да си затварям по някоя бутилка, да имам старо вино, за да се фръцкам, ама така и не го направих....Ама си мисля де, примерно от догодина, да затварям по 10 бутилки, ще си барна и етикети на ксерокса......Иначе ракия имам стара, седи за важни поводи :)

има да си ходя трезва като репичка...........................

Ивъййййййййй, сакън :no-no:

Аз по едно време, мислех да си затварям по някоя бутилка, да имам старо вино, за да се фръцкам, ама така и не го направих....Ама си мисля де, примерно от догодина, да затварям по 10 бутилки, ще си барна и етикети на ксерокса......Иначе ракия имам стара, седи за важни поводи :)

Ивъййййййййй, сакън :no-no:

то, и Блонди мислеше но му обясниха че за да се затвори трябва да се стабилизира и квотамоще

и той си има направени етикети - сам си направи дизайна

никога не е късно да стане още по-мръсно.

да, ама трябва да докладваш графика а не така изведнъж БАМ и дежурство

да, ама трябва да докладваш графика а не така изведнъж БАМ и дежурство

Правилно! Кви са тия самоинициативи и потайности? И откъде-накъде, друг освен нас, ще тормози Док :angry22:

Жив ли си бе, Докторе?

Не само, че жив, ами и на работа....И то без да ни пита, разбийш ли....

основно без да ни пита

Е, онаа табела с посоката не беше за него, ама явно е свърнал без да иска и той натам, баси.

Щях да гледам уж пидисе нюанса сиву, а аз още до първия не съм стигнал....голяма съм загоритенджура...Ся требва да забъркам и тестото за пицата, че требва да ходи и до нивата, че тогава да го метам у фурната....отиди пак до никое си време...

Е, онаа табела с посоката не беше за него, ама явно е свърнал без да иска и той натам, баси.

Баш за нея са сетих и аз :whist:

• Автор

Жив ли си бе, Докторе?

жив, едва мърдащ.

болен, с температура, след погребение на роднина и инфарктни ситуации на пътя, сега на работа, отатък е пълно с народ и скандали

Знам как е вируса, да, та затова те питах.

Стискам палци да оцелееш до сутринта...

аз залагам на Док :)

Когато човек е организиран, подредил си е нещата, знае какво прави и му доставя удоволствие е лесно Две тави се пекат вече във фурната, третата си чака реда....Докато бяха на нивата, измих квото там бях оплескал, подредих и масата и ся спокойно мога да поспамя, докато се опече вкусната пица :)

Когато човек е организиран, подредил си е нещата, знае какво прави и му доставя удоволствие е лесно Две тави се пекат вече във фурната, третата си чака реда....Докато бяха на нивата, измих квото там бях оплескал, подредих и масата и ся спокойно мога да поспамя, докато се опече вкусната пица :)

И аз мих до сега...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.