Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

• Автор

коя е тази заветна среща моля?

Предполагам - среща в град Завет или със гражданин от същия град :ph34r:

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Маркетинга е готов.

Ех да се бяхте обадили по рано щях да ви пратя от карибите промишлени количества но вече имам задължаващ договор към една местна компания за метан и не мога да дистрибуирам на друго място до 2025г.

коя е тази заветна среща моля?

среща, на която сигурно ще ми предложат работа... :D

но все пак........ Поживём - увидим

става въпрос за "мотивация на кандидатите" :D

кото и да значи тва :D 

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

но все пак........ Поживём - увидим

става въпрос за "мотивация на кандидатите" :D

кото и да значи тва :D

Ти още ли не си намери работа ? Не можа ли да пребориш връзкарките или не ти допадна работата.

Време е, а и ми се полага едно апиритивче :cheers:

След като избия бацилите и микробите с 2-3 ракийки, ще похапна, естествено ще цапна и 2-3 бирички, да мога да се вригна, за стъклениците на Алгор :)

Следобеда мисля, да обърна влакната на щукарските и сомските въдици. Не че ми е спешно, ама когато дойде момента да ги ползвам, няма да ми се прави ....

ади, стискаме палци

ади, стискаме палци

Като гледам с къв ентусиазъм Аморето напира да се влее в работническата класа и да строи живота нов, да плаща на петльовица и да подобрява брутния вътрешен продукт, направо ми се просълзяват очите от умиление....С нетърпение очаквам обаче, нейните включвания, за шибаните понеделници, вторници, сряди ....и великия петък около 17:30 часа, след който идва заветния уикенд...

ПП Наздраве :cheers:

аз взех комисионните за тойзи месец и мисля да направя една обиколко да поплащам

ток, води, интернет, английския на динозавър2, колата ремонта и преглед трябва да мина..........

Няма свършване този месец. То щото е малък, се прай на интересен, за да ни шашка. :)

Ти още ли не си намери работа ? Не можа ли да пребориш връзкарките или не ти допадна работата.

ако стане довечера, ша ги бия връзкарите :Д

Като гледам с къв ентусиазъм Аморето напира да се влее в работническата класа и да строи живота нов, да плаща на петльовица и да подобрява брутния вътрешен продукт, направо ми се просълзяват очите от умиление....С нетърпение очаквам обаче, нейните включвания, за шибаните понеделници, вторници, сряди ....и великия петък около 17:30 часа, след който идва заветния уикенд...

ПП Наздраве :cheers:

много смешно :P

:D :D 

и да паднем и да бием... 

Не е ли време за нова тема? Затова реших да пусна тази...? А пък и тази тема е по-различна...

Аз не съм модератор и не съм човека, който да отговори на въпросите ти. Просто посочих информативно, че такава тема вече съществува. А това какви са твоите мисли и чувства, които осмислят пускането на нова тема - не ме интересува.

Няма свършване този месец. То щото е малък, се прай на интересен, за да ни шашка. :)

Ma какъв край, а?

Гадно, а :huh:

многу :(

Ma какъв край, а?

До дупка. Не е нужно да е чак толкова впечатляващо, ама... Нали се сещаш как ниските мъже ходят изпъчено и гледат все да са на обувки с платформи... Ей на такова ми прилича и този февруарий... ама са прай де... :)

платих тока, платих водата, платих курса на динозавъра, ще платя довечера и ремонта на пежото и мисля да изпадна в депресия 

платих тока, платих водата, платих курса на динозавъра, ще платя довечера и ремонта на пежото и мисля да изпадна в депресия

Ей за тва нямам пежо(или друга кола де). Мразя депресия.

Нали се сещаш как ниските мъже ходят изпъчено и гледат все да са на обувки с платформи... Ей на такова ми прилича и този февруарий... ама са прай де... :)

Не знам аз съм 1.90 та не му влизам в положението на февруария... А и вече мисля за началото на март :D

Редактирано от flare (преглед на промените)

• Автор

На мен още не са ми дали нито служебните бележки за доходите, нито е пристигнало писмото от местните данъци и такси за колите и жилищата, та да започна пресмятането.

Тъй че си свиркам.

А, и мисля след малко да си ходя от тук, пък който иска -може да продължава да си седи и да строи живота нов,.

Ей за тва нямам пежо(или друга кола де). Мразя депресия.

Не знам аз съм 1.90 та не му влизам в положението на февруария... А и вече мисля за началото на март :D

то, там беше най-малкия разход - само 120 кинта

то, там беше най-малкия разход - само 120 кинта

cant%20believe.gif Колко вода хабите вие бе хора?

cant%20believe.gif Колко вода хабите вие бе хора?

:D

тока и водата ги сметнах заедно - към триста лева излезе масрафа

:D

тока и водата ги сметнах заедно - към триста лева излезе масрафа

OOOOOOOOOOOOOO надявам се, че не ти е домашната сметка...

OOOOOOOOOOOOOO надявам се, че не ти е домашната сметка...

домашната е, коя да е?

домашната е, коя да е?

Тогава се надявам, че е за къща 250кв. топлена само на ток Или за 2 месеца. (опс, ти си в Русе, там да не беше някакъв кучи студ тая зима)

Редактирано от flare (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.