Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

А бе късно е за пица...

Тежка храна е и как ще спиш после не знам.

Колко па да са тежки две пици? А и ще зяпам един филм, дето е 2 часа, та смятай, колко пъти ще се разтоваря, даже може да подложа нещо преди лягане.

аз залагам на Док :)

И аз :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изтръпвам само като си спомня всичко през времето, което съм слушал тази песен......

• Автор

Рано е още, има време.

Ти си оцелял - похвално.

похвално, похвално-колко да е похвално ?

зобя тука ефералган като ме разтресе, тъпча в носа разни мехлемми, смъркам бял прах от инхалатора и тъй.

Иначе - през нощта : общо 19 човека, от тях 4 деца и 4-те в сериозно състояние, хоспитализирани.

3-ма пострадали при различни , леки ПТП-та, 5 глави общо зашити.Нито един починал.

Майтапът беше с един дядо, 78 годишен, главата му в кръв, затиска раната с една кърпа, като я махне -от отворената артерия кърка чак до тавана.

Шия го, клампирайки артерийката, навлякъл гумената престилка и питам "Какво стана", а той :"Абе, докторе, имам в къщи аз една чума ......" :D

..."Абе, докторе, имам в къщи аз една чума ......" :D

Както казва P. G. Wodehouse по отношение на жените, през устата на героят си Bertram Wooster:

"...колкото по-бързо се укроти този пол - толкова по-добре за всички!..."

• Автор

още съм тук :lock:

Това казва всичко.

Както казва P. G. Wodehouse по отношение на жените, през устата на героят си Bertram Wooster:

"...колкото по-бързо се укроти този пол - толкова по-добре за всички!..."

Скарали се, тя го бутнала, паднал и се срещал отблизко с радиатора  .....

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

... 

Скарали се, тя го бутнала, паднал и се срещал отблизко с радиатора  .....

Ми бутнала го е! Щото е била зла! Още една такава история и пускам лентата за жената - змията - ябълката... Пък слет това ку' ще турцко да стане...

:"Абе, докторе, имам в къщи аз една чума ......" :D

Горкичкия...

още съм тук :lock:

Дръж са, до обяд има още малко :)

Безсъние ...

Кви дертове имаш пак...

Добро утро!

Кви дертове имаш пак...

Обичайните фасони на нежния пол. Каквото и да направя всеки си го тълкува от лошата му страна.

Обичайните фасони на нежния пол. Каквото и да направя всеки си го тълкува от лошата му страна.

:) Ми слушкай де.

Ще търпиш. Тя как те търпи. :P

:) Ми слушкай де.

Ще търпиш. Тя как те търпи. :P

Женска солидарност !

Търпяла тя, тя хубаво че е бременна иначе или при майка си или една лопата 5 номер и да си намира работа на двора. Писна ми тоя телевизор да не се спира и да се гледат латино бози.

И да ме пита като не ми харесвала културата им и че толкова съм ги критикувал защо не съм си хванел самолета и в соца !!!

И да ме пита като не ми харесвала културата им и че толкова съм ги критикувал защо не съм си хванел самолета и в соца !!!

:D Ти май си намери майстора накрая...

:D Ти май си намери майстора накрая...

Една позната ми каза че трябва да я търпя и да не я ядосвам докато е бременна понеже предната много съм я ядосвал по време на бременността и за това сега сина ми бил луд като бял кон. Само за това я търпя още да ти кажа.

Че малкия ми казаха ще го изключват ако продължавал да се бие с всички и да им дърпа косите.

пхххххххххх

някво напрежение се заформи

НО след малко пристига бебето с майка си и ще си получи армаганите

има една торба сладурски бебешорски дрешки, плюс бебешко  сухо мляко плюс сто лева, отделно на Алгоров транша е превърнат в кауфландски ваучери и аз както си бях намислила напазарувах торби памперси

• Автор

преглеждайки днешната преса, установявам, че закъсняват с новините

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4623157

Благодарение на многоуважаемият наш събрат Мушкатото ние знаем за тази новина от дни :)

преглеждайки днешната преса, установявам, че закъсняват с новините

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4623157

Благодарение на многоуважаемият наш събрат Мушкатото ние знаем за тази новина от дни :)

Което ме навежда на мисълта, че журналистите от "24часа". следят активно темата и черпят информацията си от нас...Няма да се учудя никак, когато източник на информация, ще бъде темата "За какво си мислите в момента"

• Автор

Което ме навежда на мисълта, че журналистите от "24часа". следят активно темата и черпят информацията си от нас...Няма да се учудя никак, когато източник на информация, ще бъде темата "За какво си мислите в момента"

Преди час, докато си придвижвах тялото от болницата, през института , посока дома, срещам един стар приятел-хирург.

'Здравей, здрасти, как я караш". Сещай се -стандартни приказки.Пушихме , разправя ми, че си прави частен кабинет за него и жена му ( тя е гинеколожка), какви ядове има със разрешителни и  прочее бюрократщина, на всичкото отгре от "СИКО" му объркали партидите плочи -той си поръчал и платил един размер, те му доставили друг, а майсторите му седят и няма какво да редят,  и ....... по едно време той ми вика "Абе, ти знаеш ли, че ми дължиш едно носене ?" . "-Да", викам, сещайки се , че преди време той помагаше да пренесем пианото от мансардата до етажа."- "Е, знаеш ли, че имам едни плочки, дето трябва да се качат до третия етаж ?" ......  Та, сега в 2 часа трябва да съм на строежа му  и да нося плочки 

Изводът знаеш ли какъв е ?

1.)Винаги да помня, че все някога, дори и след години ще ми искат да върна  направените услуги

2.)Да не се движа пеша из града, че не се знае кого ще срещна и коя услуга ще трябва да върна :ph34r::D

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Та, сега в 2 часа трябва да съм на строежа му  и да нося плочки 

Изводът знаеш ли какъв е ?

изводът е ясен и в унисон с магарешката ти същност :D

НО на приятели трябва да се помага

неоспорим факт

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.