Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

• Автор

изводът е ясен и в унисон с магарешката ти същност :D

НО на приятели трябва да се помага

неоспорим факт

Факт си е :)

Докладвам : операцията "плочки" приключи успешно.

Цялата работа е следната - избрал си испански гранитогрес по 45 лв/кв от фирма "Сико" .Плащаш 75 кв.м. и чакаш доставката.Тя идва с два дни закъснение, разтоварваш буса ( вътре са две европалета, общо 48 кашончета , 65/65, всяко тежи по 25 кг ) качваш стоката на третия етаж и когато майсторите отварят кашончетата се оказва, че плочките не са с отрязан ръб, ами със скосен. А та не теб трябват отрязани, за да редиш без фуги. Звъниш по телефона, ядосваш се, пушиш по три цигари наведнжъж, мотаят те насам натам, не ти връщат парите, ами ти казват "има, но са в склада в Русе, ще ги доставят след три ди от там) И почваш да чакаш. идва третият ден -днес, събираш бригада носачи ( 3 доктори, различни специалности и 1 бр.специализант  ) и започваш да сваляш сгрешената партида от третия етаж долу.Сваляте ги, идва буса, отваряш още на тротоара едно кашонче -Супер ! Тия са. Бригадата качва кашончетата едно по една нагоре.И....свършва едно пале, отваряте второто, двама от носачите, тругват с кашончетата по стълбите, но едното мързеливо магаре ( моята скрома личност) вика "СТОП ! Тия не са ли със син етикет като ония, дето ги сваляхме ?! " проверяваш -и верно, второто пале в буса, изпратено от Русе е отново със скосен ръб, а не с отрязан ! хващаш телефона, купуваш коли и кафета за носаческото звено и звъниш тук и там, докато се установява, че объркването е станало в СИКО-Плевен.Буса си тръгва и след половин час носи ново пале, с плочките, дето ти трябват.

И така - носихме едно едни плочки от долу до горе, след това пренесохме същите плочки от гре-долу.След това носихме едни други плочки от долу-горе, а след това част от тях отново от горе-долу :D

Абе......

Докторска му работа :ph34r::D

Сега той ми е задължен с едно носене :ass:

Превеликодушно му заявих, че може да ми носи ковчега, като ме погребват :shy11:

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сега той ми е задължен с едно носене :ass:

един вид, си на далаверка даже :D

Факт си е :)

Докладвам : операцията "плочки" приключи успешно.

Аз му изпуснах края. Нямаше ли вариант да автоматизирате процеса с някоя машина де да ви свърши работата. Май се подразбира че асансьора е бил повреден ! Някой хаспелче ...

Аз ако съм в такава ситуация по добре да платя на някой хамалин да ми свърши моята работа.

Това работа за доктори ли е ми кажи само ?

Аз му изпуснах края. Нямаше ли вариант да автоматизирате процеса с някоя машина де да ви свърши работата. Май се подразбира че асансьора е бил повреден ! Някой хаспелче ...

Аз ако съм в такава ситуация по добре да платя на някой хамалин да ми свърши моята работа.

труда сплотява :D

сигурна съм че са обсъдили състоянието на здравеопазването и няколко интересни случая от практиката им

а специализантчето само се е кокорило и попивало знания :)

нашата малка дарителска кампанийка с другаря Алгоров набира сила - включиха се още няколко човечета. Другата седмица очаквам още един транш неща за бебето.

• Автор

един вид, си на далаверка даже :D

Нали ? :D

Комшиите са забранили ползването на асансьора за возене на плочките.Сещай се - нова кооперация, в широк център на града, платил е помещенията на цена 1000 евро на кв.м. -комшиите не са плащали по-малко, а асансьорът е луксозен - с огледала и много хром.За хаспел отвън и дума не може да става - фасадата е от стъкло и хром. Та всичко се носи на ръка по стъпалата, осъществявайки фитнес кардио-упражнения за бригада доктори : бяхме хирург, моя милост , гинеколог и специализант гастро-ентеролог

труда сплотява :D

сигурна съм че са обсъдили състоянието на здравеопазването и няколко интересни случая от практиката им

а специализантчето само се е кокорило и попивало знания :)

....

Оооо - имаше и типично хамалски псувни и задявки с минаващите , не се притеснявай , но няма да ти ги цитирам, тъй като са твърде груби за деликатните ти ушички :shy11:

Нали ? 

Комшиите са забранили ползването на асансьора за возене на плочките.Сещай се - нова кооперация, в широк център на града, платил е помещенията на цена 1000 евро на кв.м. -комшиите не са плащали по-малко, а асансьорът е луксозен - с огледала и много хром.За хаспел отвън и дума не може да става - фасадата е от стъкло и хром. Та всичко се носи на ръка по стъпалата, осъществявайки фитнес кардио-упражнения за бригада доктори : бяхме хирург, моя милост , гинеколог и специализант гастро-ентеролог

спестихте едни пари от фитнес :D

Оооо - имаше и типично хамалски псувни и задявки с минаващите , не се притеснявай , но няма да ти ги цитирам, тъй като са твърде груби за деликатните ти ушички :shy11:

сигурна съм че нищо ново няма да науча :D

Аве, не ли време за кафенце ?

Яяяяяя :scared:

закъсня

Ама какво ще кажеш за плочките , найс  а ? :newspaper:

супер са :)

аз се поизморих

Пони ?

днес си купих от Кауфланд една бутилка вино............ няма как

само трябва да не забравя че днес съм с колата

моля да ми се напомни като тръгна да си ходя

без колата си, напомням

Стига са eбaва, ве....С колата излязох, а се прибрах с такси :no-no:  Ся, къде да я търся.....баси :no-no: :no-no: :no-no:

Ох......верно съм голяма шматка....

без колата си, напомням

прибрах се аз

после кръжиж с Бим, ходихме да му купим прехрана, мотахме се по улиците и вече съм изчипкана и все така адски изморена

динозавър2 се вихри в кухнята

и двете ми деца се справят прекрасно с готвенето и имат един много готин творчески подход към приготвянето на храна

сега в момента си прави омлет

слага лук, от свинското месце, ръси яйцата с джинджифил и не го знам още какво му бае

чакам го да сготви и да сядаме да ядем че да си изпия последното винце

Стига са eбaва, ве....С колата излязох, а се прибрах с такси   Ся, къде да я търся.....баси :no-no: :no-no: :no-no:

вЕрно ли ве?!?! :no-no:

чшшшшшшшш, ти твойто тамагочи не го снима ама аз нашето бебе го снимах. Скиф къв бонбон е. Даже с новата шапка от подаръците.

другата седмица ще получи неща които се наричат шезлонг и активна гимнастика

Жива да не бях, да видя ден, като днешния  :mad:

Няма да ме мине само с чаша вино. Каната ще трябва...

давай, почваме да трием харда

Редактирано от emmi (преглед на промените)

вЕрно ли ве?!?! :no-no:

Нямало я пред щерката.....или съм я оставил на пазара, или пред банката, а и двете места са зелена зона и идея си нямам дали съм платил и за колко време....Чеки видя, къв беше тела на паяците и щи кажа дали са ме дигнали. Ама как може съм толкова загубен и аз се чудя....

давай, почваме да трием харда

Много си я обичам Мия Дия, обаче колегите и - на сапун !!!

Как заплашват тия гадове и как изнудват хората....По-зле са от ченгетата.

Дума няма да кажа повече, ма....на сапунннн ! 

Нямало я пред щерката.....или съм я оставил на пазара, или пред банката, а и двете места са зелена зона и идея си нямам дали съм платил и за колко време....Чеки видя, къв беше тела на паяците и щи кажа дали са ме дигнали. Ама как може съм толкова загубен и аз се чудя....

Виж и по моргите може да познаеш някой чарк ...

Виж и по моргите може да познаеш някой чарк ...

Стига и ти, ве :angry: Да не съм я оставил в Меден рудник :biggrin:

Намери се на паркинга на пазара. Мой човек са обади от там, нема скоба-нема нищо, ама то синята зона е до 18 часа, ся са подсетих :)  Отивам да си зема красавицата.... :whist:

Много си я обичам Мия Дия, обаче колегите и - на сапун !!!

Как заплашват тия гадове и как изнудват хората....По-зле са от ченгетата.

Дума няма да кажа повече, ма....на сапунннн ! 

и аз днес ходих до там

хапнахме

сега ще пиша домашно по руски

Ох :) Олекна ми вече.

Ама наистина, не зная, какво ми стана днес...баси :no-no:

Ай, наздраве, че нема време :cheers:

Ох :) Олекна ми вече.

Ама наистина, не зная, какво ми стана днес...баси :no-no:

Ай, наздраве, че нема време :cheers:

аз бях оставила в багажника едни пилешки дробчета и ми беше много важно да НЕ забравя че съм с колата

аз бях оставила в багажника едни пилешки дробчета и ми беше много важно да НЕ забравя че съм с колата

Де да зная, кво ми стана днес...Де ми е бил акъла :speak: Ся като се поуспокоих, зе да ми просветва, че тръгнах с колата, ходих до щерката, после до банката, после спрях за марули на пазара. Ама що си фанах такси и заeбах колата, убий ма, не мога ти кажа... :wub:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.