Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

В петъчната вечер, flare се беше изтегнал на полукръглия диван, пиеше червеното вино на кума, гледаше сериал и се чудеше, защо по дяволите, не си ляга да спи.

аз пък ей сега разкарвам кучето и си лягам

удобно е и двата динозавъра да са си вкъщи - давам им по една котка да спи при тях :whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз пък ей сега разкарвам кучето и си лягам

удобно е и двата динозавъра да са си вкъщи - давам им по една котка да спи при тях :whist:

две котки и куче :ohmy:

Добра вечер и лека нощ :) За който пие - Наздраве :cheers:  Който не пие-да е пил, пък :drum2:

• Автор

Добр вечер и нока лещ от мен !

За който пий - наздраве :cheers: , az моето си го въх пих :cheers:!

Изчезвам в леглото , че утре ще се става рано - в 11 трябва да съм на гробощата в Фонрич

две котки и куче :ohmy:

и два динозавъра :whist:

и аз - шеф на зоопарка :D

Добр вечер и нока лещ от мен !

За който пий - наздраве :cheers: , az моето си го въх пих :cheers:!

Изчезвам в леглото , че утре ще се става рано - в 11 трябва да съм на гробощата в Фонрич

стана ли, ве, пиянде? :D

аз пък си отворих пукалчетата в шес, излежавах се до шес и половина, разходихме се с Бимчо, забърках един сладкиш и го метнах да е пече във фурната и сега спокойничко си закусвам а кафенцето ми за деня дими до лявата ми ръка и чака да бъде изпито :whist:

И аз се докладвам от леглото още. Смятам да се отдам на заслужен спам. Освен ако не ме грабне някое сериалче де се гледат на един дъх.

Докладвам се от тоалетната в Гранд Мол- Варна

8cf046b9af6e9f57412c11f22c5dd1c9.jpg

:lock:

Евалата, Док, тропкаш из цела България... [emoji41]

Тодоровден....Сутринта преядох с мекицици, после ходих на кушия, там яко шишчета, кебапчета и бира, после на футболен мач, нашите естествено биха beroe.gif Ся ударих едно душче, контра и се стягам, да ходя да уважа приятел с име Тодор....

ПП Док пак се е оакал :no-no:

Баси дългия ден

допивам си виното и се трупясвам

• Автор

Докладвам се пиещ ракия в Самоводене :cheers:

А, успях и да се изачкам и тук :D

Днес - добро постижение : сутринта в Плевен , след това в Бяла , после - във Варна , а сега - тук :)

Наздраве :cheers:

Докладвам се пиещ ракия в Самоводене :cheers:

А, успях и да се изачкам и тук :D

Днес - добро постижение : сутринта в Плевен , след това в Бяла , после - във Варна , а сега - тук :)

Наздраве :cheers:

Явно нямаш лениви черва...[emoji15]

Явно нямаш лениви черва...[emoji15]

Ти си по-ленив от червата на Доктора, баси.

А бе, къде е БМВ маниака да го питам нещо?

Утре към 2-3 ще сме из София, така че ако не си се оакал като дофтора, мое да му ударим по едно хмммм....разхлабително...

Утре към 2-3 ще сме из София, така че ако не си се оакал като дофтора, мое да му ударим по едно хмммм....разхлабително...

Ти как говориш все едно идвате от Аляска, ебаси.

Ти как говориш все едно идвате от Аляска, ебаси.

Ми почти от Своге, кво...

Бях при идиотите и от тук минавах ама скука.

Ти де пусна оня ден онова видео излезе лош пророк, вчера падна една тераса доминканско изпълнение само от тежестта си.

Хубаво че не пуснах жена ми да ходи. Една нейна съученичка глътна вода за останалите търсят кръв.

Бях при идиотите и от тук минавах ама скука.

Ти де пусна оня ден онова видео излезе лош пророк, вчера падна една тераса доминканско изпълнение само от тежестта си.

Хубаво че не пуснах жена ми да ходи. Една нейна съученичка глътна вода за останалите търсят кръв.

Тия като гледам са 20 души и отгоре накачулени по терасата, баси...

Ти откъде си купуваш телефоните?

От щатите ли?

Интересува ме Motorola Droid Turbo дали можеш да ми налериш от твоите хора или там, откъдето се снабдяваш.

Тия като гледам са 20 души и отгоре накачулени по терасата, баси...

Ти откъде си купуваш телефоните?

От щатите ли?

Интересува ме Motorola Droid Turbo дали можеш да ми налериш от твоите хора или там, откъдето се снабдяваш.

От тук

http://emarket.do/anuncio/buscar.html?q=+Motorola+Droid+Turbo

но ми се струват евтини за теб или го търсиш за някой

песо към евро е около 51/1

гледам че е горе долу 400 евро или не е това телефона ?

Нали има 2 милиона доминиканци само в Ню Йорк та правят някаква спекула и не плащат мита.

Иначе имам едни познати де имат туристическа фирма и често идват нашенци при тях и мога да го пратя по някой.

Но ме съмнява да го няма и в България.

Няма го никъде, та не само в БГ, а и в Европа трудно се намира.

400 евракис е ок като цена.

В Ибеи и Амазон новите са по 700-750 долара и продавачите не пращат до БГ.

DHL при теб има ли?

Няма го никъде, та не само в БГ, а и в Европа трудно се намира.

400 евракис е ок като цена.

В Ибеи и Амазон новите са по 700-750 долара и продавачите не пращат до БГ.

DHL при теб има ли?

Виж в линка първо дали е това телефона защото на мен ми е мъгла тая марка и да не се окаже че е стар модел.

Дадох ти линк погледни го като гледам само първите два са около 400 евро от обявите останалите са с много ниски цени и едва ли са те.

Та кажи ми той ли е ? Иначе и имам познат де ми продаде iPhone мога и него да питам ще ми го докара на разумна цена. Той само с телефони се занимава и всяка седмица внася от щатите с кашони. Навремето ми продаде шестицата като излезе 128 гб за 800 евро.

Но искам да знам дали просто това е модела де търсиш.

DHL има естествено но това е краен вариант ако нямам някой под ръка де да пътува към Бг.

Да, това е модела.

http://emarket.do/anuncio/motorola-droid-turbo-balistic-nylon-32gb-100-nuevo-5241045?results=1.html

Motorola Droid Turbo Balistic Nylon 32Gb. 100% Nuevo.

Има една подробност не знам дали е от значение. Казва че е отключен за всеки sim по света но ако ще се ползва 4G може само към местната компания тук при мен на Claro явно тя съвпада само с честотите на който работи 4G за бг е под съмнение дали ще тръгне 4G.

Ако си съгласен да се задействам и да пратя някой мой познат по столицата да го купи ?

п.п. извинявай ама с какво толкова е специален тоя телефон че ми стана любопитно !

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.