Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

• Автор

Пътят е като прелка в курник, по която се движат кокошките : къс и осран.

Същото е и с целия ни живот

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пътят е като прелка в курник, по която се движат кокошките : къс и осран.

Същото е и с целия ни живот

Че е така - така е. Ама лошото е, че дори и да имаме втори шанс - пак ще сме си същите и ще си утъпкваме и осираме същата пътечка. Или повечето от нас. То е като пушенето... или се спира всеки понеделник и на първо число, или просто се спира, без значение, че е сряда 17-ти, примерно.

И като се замисли човек - може би пък в това е тръпката... за да се върви напред и да се иска.

Е ся ми се изясни защо Доктора държи пътя на червената нишка на партията... Щото за какво е пътя, ако на края му няма храм... Той се е застраховал един вид... 

намерих тука нещо за Изабел : http://lechenie.bg/6-priznaka-che-se-sreshtate-s-dzena-a-ne-s-momiche/да се проследи по кой път върви :D

намерих тука нещо за Изабел : http://lechenie.bg/6-priznaka-che-se-sreshtate-s-dzena-a-ne-s-momiche/да се проследи по кой път върви :D

Точка 3 му е достатъчна, за да го разбие. :D

Представяш ли си някога някоя жена да заплати нещо за/заради него...

• Автор

Че е така - така е. Ама лошото е, че дори и да имаме втори шанс - пак ще сме си същите и ще си утъпкваме и осираме същата пътечка. Или повечето от нас. То е като пушенето... или се спира всеки понеделник и на първо число, или просто се спира, без значение, че е сряда 17-ти, примерно.

И като се замисли човек - може би пък в това е тръпката... за да се върви напред и да се иска.

Няма нищо по-просто от това да откажеш тютюнопушенето -аз самият съм го правил стотина пъти.

марк Твен го е казал, не съм аз толкова умен, но за сметка на това и аз съм го правил 50-60 пъти

Няма нищо по-просто от това да откажеш тютюнопушенето -аз самият съм го правил стотина пъти.

марк Твен го е казал, не съм аз толкова умен, но за сметка на това и аз съм го правил 50-60 пъти

Аз тази година на 22 януари навърших 5 години. Вече толкова съм свикнала, че дори забравих да си отпразнувам постижението. :D

п.п. Добре де, знам. Няма бивш пушач.

Точка 3 му е достатъчна, за да го разбие. :D

Представяш ли си някога някоя жена да заплати нещо за/заради него...

аз съм му обещала да го черпя на ресторант

аз съм му обещала да го черпя на ресторант

Добре, че е маняк на тема ЕГН. Иначе като гледам точките, направо ще откачи завалийката... :D

Добре, че е маняк на тема ЕГН. Иначе като гледам точките, направо ще откачи завалийката... :D

И на него ич не му е лесно :D

И кво?!

кво, кво............. ходих до шефа на следствието, метна ми 60 нот.акта и те така

обаче каза че може да реже асми

уговорихме се за началото на април :whist:

уговорихме се за началото на април :whist:

Предполагам, че сте уговорили и хонорар, а не 60 нотариални акта срещу рязане на асма. :P

60 нотариални акта... Мали, мали... Някой пак здраво е побарвал...

Трябва да започнеш от 1000 лв нагоре...

Предполагам, че сте уговорили и хонорар, а не 60 нотариални акта срещу рязане на асма. :P

60 нотариални акта... Мали, мали... Някой пак здраво е побарвал...

Трябва да започнеш от 1000 лв нагоре...

мисля вече на парче да ги смятам

аз ги научих че не ми е проблем да им правя експертизи с по 200 парчета имоти за един месец и давай.........

някакъв лихвар са погнали

мисля вече на парче да ги смятам

Умно. :)

Аз пък следобеда се поизморих. За това преди половин час се наврях в една "За какво си мислите в момента" от месец май 2011г. и се похилих. Някои хора са си спрели от тогава. :D

И накрая Петльо обобщава философски...

Да няма пълнолуние тая вечер? Имам чувството, че всички ги пере сачмата... wub.gif

Като се замисли човек - във форума по някакъв начин винаги е пълнолуние...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Умно. :)

Аз пък следобеда се поизморих. За това преди половин час се наврях в една "За какво си мислите в момента" от месец май 2011г. и се похилих. Някои хора са си спрели от тогава. :D

И накрая Петльо обобщава философски...

и аз от време на време влизам някоя стара тема да се хиля

Много вегетарианци има...

• Автор

на 20-сти март е пълнолуние със пълно слънчево затъмнение

Е това искам да го видя. Т.е хем луната през нощта да е пълна, хем същия ден да е била пред слънцето, гледана от същото място.

:P новолуние е тогава...

Редактирано от flare (преглед на промените)

Казал леканощникът! Хъхъхъ... :P

Прочетох го и си представих Милко и Морко с онези дългите нощници и шапките за спинкане... :)

Ти па щоту си голяма среднощница... Нали :P

П.П. Кои са Милко и Морко? Ако са някуи бъндити слагам мощницата и шапката на момента и ас... За бой с възглавници, строй се преброй се!

Ти па щоту си голяма среднощница... Нали :P

П.П. Кои са Милко и Морко? Ако са някуи бъндити слагам мощницата и шапката на момента и ас... За бой с възглавници, строй се преброй се!

Беше по Сънчо - Приказки под шипковия храст. :)

Вече не ми върви боя с възгловници с тоя ишиас. :D Трябва да стискам бастуна бежду зъбите. Баси. :clown:

hqdefault.jpg

Малиии... :D Ш има тинктура валериана модераторис... :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

А честито

А у нас Ачо , майстор - самодеееец ,обаче със сайт, и бригада от читалище "Просвета". Невероятни индивиди с голем мерак  за работа и изключителен непрофесионализъм :P , абсолютни лидери в некомпетентността , шапка им свалям , дори кучето се шашнА :P

Беше по Сънчо - Приказки под шипковия храст. :)

Вече не ми върви боя с възгловници с тоя ишиас. :D Трябва да стискам бастуна бежду зъбите. Баси. :clown:

Нема да лажеш! Приказките под шипковия храст бяха за зайчетата Ушко и Зъбчо, а също така и за лошият козел... Ас тия ги знам. Бая нескопосана анимация, но бяха забавни.

П.П. Ади ся, не ти отивало да се биеш с лъзглавници! А на колко години си била като даваха Педя Човек по сънчо? М? На 7? Седяла си и ти с мечетата да гледаш за Живко и за Здравко, а ся се праиш на ампе и ти... Скачай на боя брже...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.