Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

• Автор

седемкилограмови каза мацката

Мрън-мрън - мрън .

Нали не са в офиса до Дунав мост ?

Не помниш ли бизнес-идеята на algor ?

Ако не си я спомняш-да ти припомня :

Американец продава стомашни газове на различни нации в буркан

26 февруари 2015 10:29

Image_4623264_407.jpg

Американецът Рой Стантън продава на желаещи в мрежата екстракт в буркан от стомашни газове на различни нации, пише безплатният в. "Метро".

Господинът събрал зловонна колекция от 80 държави. Така човек може да се сдобие с неповторимо ирландскоавстралийско или португалско пръцване. Един национален буркан струва 9 долара, а ако искате да се сдобиете с пълната колекция, събрана по света, ще трябва да заплатите 500 долара. Тогава получавате и съответно 80 буркана с газове, събрани от четирите краища на планетата.

Защо пръцкането е толкова смешно?

В колекцията фигурират доста екзотични нации, като тези от КирибатиПалауМаршаловите острови или на Бруней.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1400743

Докторе, а събирай от плевенския край и да продаваме после.

В чужбина ще вървят...

"Мъчно ви е за родината?

Изпитвате носталгия по родното си място?

Само с едно бурканче пръдня от Плевен ще се пренесете тутакси в родния си край.

Промоция - пръдня от мастит плевенчанин с бонус два мръсни чорапа от плевенски клошар."

Маркетинга е готов.

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мрън-мрън - мрън .

Нали не са в офиса до Дунав мост ?

Не помниш ли бизнес-идеята на algor ?

е, помня

ама аз ли трябваше да ги съхранявам и дистрибутирам пробите че не разбрах?

ще отида да ги взема в края на работния ден че колегите вече ми се смеят

Фнимавайте, НАП има очи и уши навсякъде... :rolleyes:

Ма те жените кво виновни? Спрях да правя профилактики на системите им и почнаха проблемите :)

• Автор

е, помня

ама аз ли трябваше да ги съхранявам и дистрибутирам пробите че не разбрах?

Първо -ти си най-близо до границата, мястото е идеално за склад и първичен дистрибутурски пункт

Второ - Дунав е идеална транпсортна артерия - товарим на шлеп и возим чак до Германия стоката

Трето - имаш вече един динозавър в чужбина, където ще отворим първото си представителство  , а динозавърът ще е country-menager

p.s.За момента ти ще си управител на складовата база .Така си вписана в регистъра на фирмата :D

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Първо -ти си най-близо до границата, мястото е идеално за склад и дистрибутурски пункт

Второ - Дунав е идеална транпсортна артерия - товарим на шлеп и возим чак до Германия стоката

Трето - имам вече един динозавър в чужбина, където ще отворим първото си представителство  , а динозавърът ще е кънтри-менаджер

:ph34r::whist:

За момента ти ще си управител на складовата база :whist:

никъде нищо не видях за възнаграждение и комисионни обаче.....................

• Автор

никъде нищо не видях за възнаграждение и комисионни обаче.....................

Първо да видим дали ще свършиш най-простата работа : да си разходиш обувките на токчета до еконта и да опиташ пробите. За заплащане ще говорим когато се докажеш като работлива, инициативна и лоялна  :ass: 

За момента виждам ,че дори на първото условие се опъваш и още не си отишла за пробите.

А какво говорим, като пристигне ТИР-а със стока ?!

Първо да видим дали ще свършиш най-простата работа : да си разходиш обувките на токчета до еконта и да опиташ пробите. За заплащане ще говорим когато се докажеш като работлива, инициативна и лоялна  :ass:

За момента виждам ,че дори на първото условие се опъваш и още не си отишла за пробите.

А какво говорим, като пристигне ТИР-а със стока ?!

там да стоят

че ако ги донеса в офиса и колегите мога да ги изпробват всичките

• Автор

там да стоят

че ако ги донеса в офиса и колегите мога да ги изпробват всичките

Няма да ги даваш ! :no-no:

Само за теб са си - имай предвид, че всичко се води на строг учет и контрол.

Но до довечера очаквам да си завлечеш задничето до там, плийз

• Автор

А докато си чешехме пръстите тук, в другия прозорец успях да изпраскам лекцията си за днес и съм много доволен от себе си.

Сега остава да попушим, след това да се избръснем, да похапнем и към 12 и половина да сме у болницата.

Няма да ги даваш ! :no-no:

Само за теб са си - имай предвид, че всичко се води на строг учет и контрол.

Но до довечера очаквам да си завлечеш задничето до там, плийз

това е плана

вземам и товаря в колата

и моля следващия път да ме предупреждавате заранее че да взема подходящ по-голям транспорт

• Автор

това е плана

вземам и товаря в колата

и моля следващия път да ме предупреждавате заранее че да взема подходящ по-голям транспорт

Колата ?!?!

Баба ти едно време все с колата мигар е хидила из града , а ?

А,а,а ...

Колата ?!?!

Баба ти едно време все с колата мигар е хидила из града , а ?

А,а,а ...

ъхъ

ама с менците :whist:

Секси личната ми докторка ми казА, че требвало да си променям начина на живот и хранене... Гастритче и може би стомашен рефлукс... Ше гълтам засега некви хапове, после ше видим. :mad:

Секси личната ми докторка ми казА, че требвало да си променям начина на живот и хранене... Гастритче и може би стомашен рефлукс... Ше гълтам засега некви хапове, после ше видим. :mad:

ЛошУУУ....

изнервил си се

трябва ти спокойствие и силна храна

Откъде се взе този леден вятър?!

• Автор

Аз туй от кога ти го говоря, а ?

В понеделник искаш ли по обяд или в ранният следобяд  да се видим, да пийнем кафенце, да те гушна и да се почувстваш по-добре ?

Аз туй от кога ти го говоря, а ?

В понеделник искаш ли по обяд или в ранният следобяд да се видим, да пийнем кафенце, да те гушна и да се почувстваш по-добре ?

Требе да видя коя смяна съм. Май втора, така че ще имам време да те сместя в натоварения си график... [emoji12]
  • Автор

Требе да видя коя смяна съм. Май втора, така че ще имам време да те сместя в натоварения си график... [emoji12]

значи ще дойда да те щипна по бутчето, като си качен на стълбата ? :shy11:

В понеделник искаш ли по обяд или в ранният следобяд  да се видим, да пийнем кафенце, да те гушна и да се почувстваш по-добре ?

Нема ли го палпираш :eek:

• Автор

Нема ли го палпираш :eek:

ами-именно това ще правим :shy11:

p.s. докладвам се от работното си място.за пореден път днес, да се надяваме, че ще оцелеем до утре.

p.s. докладвам се от работното си място.за пореден път днес, да се надяваме, че ще оцелеем до утре.

аз залагам на теб :whist:

пробвам първата проба

леко пивко червенко с приятен плодов послевкус

кога, казваш, пращаш първия ТИР? :rolleyes:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

леко пивко червенко с приятен плодов послевкус

Смачканата бутилка ?

Купаж от каберне, гъмза, "румънка" ( туй е едно ситно, много черно и миризливо грозде е)  и малко "сторгозия" е.

п.п. наздраве за здравето на хората които са давали хипократова клетва и не могат да изоставят човек в беда

Смачканата бутилка ?

Купаж от каберне, гъмза, "румънка" ( туй е едно ситно, много черно и миризливо грозде е)  и малко "сторгозия" е.

леко приятно сладни

сигурно от гъмзата

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.