Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Висим на опашка за автограф в МОЛа.

По- точно пуйчо виси в компанията на около 300-400 себеподобни, жената се е отдала на шопинг, а аз чинно си седя в кафенето и пия чай.

Идилия , един вид

клуб по интереси се казва :D

аз мисля да дремна в този ред на мисли

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

поспах аз

поспах аз

И аз мисля да ставам вече че се позалежах.

И аз мисля да ставам вече че се позалежах.

ти за добро утро ли ще ставаш?

кафенце ? :newspaper:

закъсняваш

аз мисля да забъркам тесто за едни чеснови питчици

Ladies and gentlemen,
аз уверено вървя по пътя към успеха, защото подобното привлича подобното. Тази увереност ми посочи книгата "Силата на вашето подсъзнание". За нула време постигнах материално благополучие и подобно на песента "не щеме ни богатство, не щеме ний пари", аз все повече се взирам в монумент, който да увековичи за бъдещите поколения единствения син на Якоруда! Устрем, полет, увереност в бъдещето. Допада ми логото на Мосфильм. На заден план лайди Гага отляво и Кончита Вюрст отдясно ... но това са подробности. Всъщност книгата ми бе малко и потърсих друга. Спрях се на "Първи стъпки в астралната проекция на личността". Поръчах я от един китайски магазин и получих бонус. Оказа се пакет с кутии. Всяка една съдържаше туба с течност. Леко лепкава, безцветна, ароматизирана. На лицето бе принтирана някаква разголена китайска кака. За съжаление надписите са само на китайски и след дълго мислене се досетих що за жълто чудо ми бе подарил продавача. Сега седя и се терзая, ако намажа атрибута, да не вземе да капне?

Специално за метеоролозите.
Днес живакът закова на +29'С и момчето направи първя баня - море 2015. Даже червен загарец по лицето рапортувам.

• Автор

Ladies and gentlemen,

аз уверено вървя по пътя към успеха, защото подобното привлича подобното. Тази увереност ми посочи книгата "Силата на вашето подсъзнание". За нула време постигнах материално благополучие и подобно на песента "не щеме ни богатство, не щеме ний пари", аз все повече се взирам в монумент, който да увековичи за бъдещите поколения единствения син на Якоруда! Устрем, полет, увереност в бъдещето. Допада ми логото на Мосфильм. На заден план лайди Гага отляво и Кончита Вюрст отдясно ... но това са подробности. Всъщност книгата ми бе малко и потърсих друга. Спрях се на "Първи стъпки в астралната проекция на личността". Поръчах я от един китайски магазин и получих бонус. Оказа се пакет с кутии. Всяка една съдържаше туба с течност. Леко лепкава, безцветна, ароматизирана. На лицето бе принтирана някаква разголена китайска кака. За съжаление надписите са само на китайски и след дълго мислене се досетих що за жълто чудо ми бе подарил продавача. Сега седя и се терзая, ако намажа атрибута, да не вземе да капне?

Специално за метеоролозите.

Днес живакът закова на +29'С и момчето направи първя баня - море 2015. Даже червен загарец по лицето рапортувам.

Товариш Profruit, рапортът ви е приет, но това не означава, че ни харесва.

Особено финала !

Казвал ли съм как мразя да ми е студено ?

По този повод си отворихме със жената една бутилка червено ( от същото, което пие и другарката emmi ) и се докалдвам с чаша в ръка :cheers:

Аз аз смятам днес да направя едно кайтче. Смятам че ушите са ми минали и не смятам да падам днес.

Погледнах времето в телефона и при мен е 29 градуса. 

Но с това слънце как ще се рзаберем идея нямам, изгарям много лошо на нос и на скули.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

рапортувам.

Рапорт приет

Свободно

почеши кучето

Чесновите питчици са готови. Носи се аромат........... магия. Динозавър1 каза "Да разбирам ли че днес няма да имаме вампири на вечеря?". 

По този повод си отворихме със жената една бутилка червено ( от същото, което пие и другарката emmi ) и се докалдвам с чаша в ръка :cheers:

ееееееееее, чакайте ме, деее! И аз мразя да ми е студено!

Аз аз смятам днес да направя едно кайтче. Смятам че ушите са ми минали и не смятам да падам днес.

какво пък се е случвало с ушаците ти?

какво пък се е случвало с ушаците ти?

За първи път ми се случва. Ходих да разпускам с кайта обаче го изтървах на едно място навътре де има рифове и е плитко и там океана прави сериозни вълни. Докато траеше борбата да се мъча да го вдигна вълните ме убиха да ме заливат. Уж не усещах да имам вода но вечерта след 02 часа като ме стегна една болка и на двете едновременно и ходих до аптеката за капки. Сега съм уж по добре и смятам да рискувам.

Рапорт приет

Свободно

почеши кучето

...

Вчера бях на шопинг. Купих съдомиялна машина за 375$, за други 900$ бар-бойлерче (пуска студена и гореща вода през някаква UV лампа), че ми писна да пълна самовара сутрин с вода и да чакам. И накрая за 5$ гребен-чесалка за куче. Чеша го, но много-много не му допада. Идеята бе да купя предни гуми за белия лебед, но се разминах до следвашия шопинг! С последните рупии си купих гръцки ябълки, райски такива и минерална вода от Бачково - цената да останеш манекен!

Вчера бях на шопинг. Купих съдомиялна машина за 375$, за други 900$ бар-бойлерче (пуска студена и гореща вода през някаква UV лампа), че ми писна да пълна самовара сутрин с вода и да чакам. И накрая за 5$ гребен-чесалка за куче. Чеша го, но много-много не му допада. Идеята бе да купя предни гуми за белия лебед, но се разминах до следвашия шопинг! С последните рупии си купих гръцки ябълки, райски такива и минерална вода от Бачково - цената да останеш манекен!

чакай да те питам като каза шопинг............. чудя се дали ще е подходящо за утрешния праздник да си подаря една ударна бормашина? :rolleyes:

чакай да те питам като каза шопинг............. чудя се дали ще е подходящо за утрешния праздник да си подаря една ударна бормашина? :rolleyes:

Какво ще къртиш ?

...

Утре е световен ден на другарките и според ритуала другите са тези, поднасящи подаръци. Следва само да намекнеш на твоя, че не искаш храсталаци, а ударна бормашина.

Иначе от скромния ми житейски опит, в България разполагах с ловешко производство и HILTI. В новия свят стартирах с един хюндай (никога повече техни ментаци) и преминах на швейцарски BOSCH, логично най-скъпото предложение.

Иначе от скромния ми житейски опит, в България разполагах с ловешко производство и HILTI. В новия свят стартирах с един хюндай (никога повече техни ментаци) и преминах на швейцарски BOSCH, логично най-скъпото предложение.

Честно да ти кажа от моя BOSCH син хич не съм доволен. Вече над 6-7 пъти го отварям и му се късат намотките точно на излизане от бобината от вибрациите понеже са оставени във въздуха. 

Оправям го но не трябва да е това за професионална техника.

Какво ще къртиш ?

една жена винаги има какво да кърти :shy11:

но в случая ми трябва да пробия малко дупки

преминах на швейцарски BOSCH, логично най-скъпото предложение.

тази марка я уважавам много - резачката ми е Бош, зегето ми е Метабо,.... доволна съм.  

• Автор

Аз лично имам 'скил", но умишлено и спрях къртещата функция, тъй като се прецака ключето и започна да си включва "ударната функция" когато си иска и да ми чупи бургиите в метала.Съответно и се ядосах,  разглобих и махнах ексцентрика.

Сега си работи само за пробиване.

И без това нищо сериозно бетонено не можех да пробивам с нея.Най-обикновена плоча на таван не можеше да се пробие както трябва.

Та = заплюл съм си къртач за целта и рано или късно, стигна ли до дупки ще си го взема.

Ама като за подарък за 8-март, една труженичка със сигурност би се зарадвала на Бош, зелената серия.

Наздраве :cheers:

Ама като за подарък за 8-март, една труженичка със сигурност би се зарадвала на Бош, зелената серия.

milwaukee е по добър бюджетен вариант а най добрия естествено е makita

Синия ми бош още е в действие но от как се прецака за първи път от тогава още 6-7 до сега

https://www.kaldata.com/forums/topic/213942-%D1%85%D0%BE%D0%B1%D0%B8-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%87-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D1%80-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B6/page-2#entry2635918

Аз лично имам 'скил", но умишлено и спрях къртещата функция, тъй като се прецака ключето и започна да си включва "ударната функция" когато си иска и да ми чупи бургиите в метала.Съответно и се ядосах,  разглобих и махнах ексцентрика.

Сега си работи само за пробиване.

И без това нищо сериозно бетонено не можех да пробивам с нея.Най-обикновена плоча на таван не можеше да се пробие както трябва.

Та = заплюл съм си къртач за целта и рано или късно, стигна ли до дупки ще си го взема.

е, аз няма да къртя бетон така че може и да не точно с ударна функция

ама, ето сега искам да направя четири дупки в дърво и нямам с какво

срамота.................

• Автор

milwaukee е по добър бюджетен вариант а най добрия естествено е makita

Синия ми бош още е в действие но от как се прецака за първи път от тогава още 6-7 до сега

https://www.kaldata.com/forums/topic/213942-%D1%85%D0%BE%D0%B1%D0%B8-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%87-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D1%80-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B6/page-2#entry2635918

Милуоки в Бг няма как да се намери, хеле пък в Русе, дето имат един само Практикер и един Мосю Бриколаж на кръст, а асортиментът и в двете е сходен. За Макитата, както и Спарки съм съгласен , но това е машина за профи употреба, не за 8-ми март, не ли така ?

Тъй че - или зелен Бош или Скил, като моята бивша ударна, настояща само пробивна дрелка :cheers:

е, аз няма да къртя бетон така че може и да не точно с ударна функция

ама, ето сега искам да направя четири дупки в дърво и нямам с какво

срамота.................

с ударните само тухли, фаянс  можеш да пробваш без грижи.

ако нямаш претенции към бетон- значи ударната ще ти е перфекциоза :cheers:

с ударните само тухли, фаянс  можеш да пробваш без грижи.

ако нямаш претенции към бетон- значи ударната ще ти е перфекциоза :cheers:

мисля да се съсредоточа основно на дърво

• Автор

мисля да се съсредоточа основно на дърво

тогава-каквото и да вземеш ( дори менте от 20 лв ) ще ти върши работа :cheers:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.