Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Док изглежда е почнал да си маркира територията... да няма да има война? :D

За тва ли е отишъл до МЗ... :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не съм бре! За какво да ти се ядосвам па на теп? Ядох. Онази миризливата рибена супа обилно подправена с подпправката ми за змееве!

За тва ли е отишъл до МЗ... :D

Какво е МЗ?

• Автор

Ооо, Док, от кой кенеф се включваш... :D

пп. Даркото одеве май го подцених на подобие, а не на същина... и ми се ядоса.

Когато се включвам от специален кенеф - си го пиша и снимам.

В момента съм опнат на дивана, у дома.

А иначе , метафорично и философски погледнато се намирам в кенефа, озаглавен "България". Не случайно един художник именно така ни беше изобразил на картата на Европа - помниш ли ?

Или тоя работи се забравят бързо ...

Но там , в същия този кенеф си и ти , и всички останали , без Дарко и Изабел, но те си плуват в други кенефи . Може да са златни , но все кенефи.

Целият живот си е един кенеф. Къс и осран.

Мани другото , ами никой не ти дава и тоалетна хартия

Не съм бре! За какво да ти се ядосвам па на теп? Ядох. Онази миризливата рибена супа обилно подправена с подпправката ми за змееве!

Какво е МЗ?

Днес Док е бил в Министерство на здравеопазването и е положил морна трътка на белия кон на министъра си... :)

Рибената супа! :D Моята любима кулинарна рецепта! Наздраве!

• Автор

Нещо ме избива на лайняна философия след днешното посещение в Сф. И май е време да си лягам, че утре ще газя тукашните фекалии

Когато се включвам от специален кенеф - си го пиша и снимам.

В момента съм опнат на дивана, у дома.

Помня, помня, някакъв Черни беше.

Аз за това напоследък предпочитам да си лежа на диванчето без да се поддавам на философии... :)

Нещо ме избива на лайняна философия след днешното посещение в Сф. И май е време да си лягам, че утре ще газя тукашните фекалии

Стой, стой...

Тъкмо ми стана интересно.

...Мани другото , ами никой не ти дава и тоалетна хартия

Ас отдавна карам с пръсти... Ей за тфа не питам от де са тези запетаи по стените :)

... 

Рибената супа! :D Моята любима кулинарна рецепта! Наздраве!

Кулинарна... Как обижда само... Рецептата е за змееве и нищо кулинарно няма в нея! Тръц...

Да не вземеш да сложиш ботуши! Най-добре маай на бос крак :D

• Автор

Стой, стой...

Тъкмо ми стана интересно.

Сега тъкмо видях какви още лайна има забъркани там !

Отивам да пуша , след това включвам компа и ще се заема с канала , че нещо не мога да ги издържам !

Баси кошнарния ден , дето преживях , ами сега и тук серат на разбъркано !

Ах , тии !!!

Тръц...

Ааа, ш си лягам. :)

Еее, ама и ти обу ботушите. Тъкмо те похвалих, че гледаш на задника като на приказка. :D

...

Ах , тии !!!

Мисля за теб. Зайче!

Ааа, ш си лягам. :)

...

Ъ?

...

Еее, ама и ти обу ботушите. Тъкмо те похвалих, че гледаш на задника като на приказка. :D

И ас туй му вика на бос крак и по гол гъс си е чиста прикаска :)

И ко стана ся:

1. На Децо му закатанчиха темата без да е виновен за нищо.

2. Онаа снимка дето нѣмаше защо да се трие я изтриха.

3. Оказа се, че algor я е публикувал, когато не е било в разрез с правилата

4. Единствения екземпляр на снимката останал във форума е публикуван с днешна дата и в разрез с новите правила

5. За какво беше цѣлата борба?

Оле!

Ей, да се вземаш у ръце   :*

Немоа! Много съм дебел и ще си тежа :)

И ко стана ся:

4. Единствения екземпляр на снимката останал във форума е публикуван с днешна дата и в разрез с новите правила

Оле!

:D

• Автор

И ко стана ся:

Оле!

Екземплярът и той е изтрит - F5 имаш, не ли ?

и от къде, по дяволите, имаш е-двойно, и не само имаш, ами си го ползуваш най-нахално,  а аз нЕмам  ?!?! :no-no: 

И ко стана ся:

Оле!

хахаха

Оле, я.

Оле!

Не знам за теп и как върви наваксването, ама аз ще ти кажа лека нощ и ще те оставя да се надпреварваш с времето...

Лека, Дарко. :)

Днес си в бисерна серия. Баси.

Екземплярът и той е изтрит - F5 имаш, не ли ?

...

Не ве Докторе, мен не ми е за триене или не. Ти знаеш, че ас съм за свободата и не бих трил или докладвал никфи снимки. Ама просто ми стана весело, как каката докато бучеше и взе че се обърка и направи туй срещу което бучеше.

...

и от къде, по дяволите, имаш е-двойно, и не само имаш, ами си го ползуваш най-нахално, а аз нЕмам ?!?! :no-no:

Аз? Нѣмам такава буква. И нѣма как я ползвам. Ами чинно си отварям charmap.exe прѣвключвам го на Arial и Unicode. Навигирам/скролирам до комплѣкта кирилишки символи и си копирам жѣланата буковка в клипбордеца, а от там вѣче е ясно. Кѣф ти ят, кѣф ти голѣма носовка, кеф ти йотата или оу. Кфот душа ти сака...

Не знам за теп и как върви наваксването, ама аз ще ти кажа лека нощ и ще те оставя да се надпреварваш с времето...

Лека, Дарко. :)

Днес си в бисерна серия. Баси.

Днес съботирах Понеделника. Ама не от кеф. Останах да си гледам мечето дома, че нещо ми вдига температура...

Лека нощ и на теп :)

Ааа, такива съботирания не са хубави и не ги броя за съботаж. Тц...

И тука скука.

Аз я закъсах много със ушите и днес вече бях на лекар.

Бучи ми нещо в ушите да не стана като Анка и аз накрая.

Антибиотици, капки ...

И то от някаква океанска вода да се чуди човек !

И тука скука.

Аз я закъсах много със ушите и днес вече бях на лекар.

Бучи ми нещо в ушите да не стана като Анка и аз накрая.

Антибиотици, капки ...

И то от някаква океанска вода да се чуди човек !

То няма значение каква е водата, ако не я източиш всичката от ушния канал и не го подсушиш добре, с тази хубава телесна температура там и с отсъствието на добра вентилация. Само стой и гледай какво става. Аз също патех много от тази работа на година по 2 - 3 пъти. Обаче един доктор ме светна. Източваш водата, подсушаваш, и в никакъв случай не бъркаш с нищо по-малко от лакът в ухото! Откака почнах да ползвам ей тези капки, и се родих (има и други такива, но това е което аз ползвам много успешно). В капките няма нищо особено, само разреден изопропилов алкохол и малко глицерин. Спиртеца сваля повърхностното напрежение на водата и тя излиза много лесно от тесния канал, каквото не излезе се изпарява със спирта, а освен всичко друго действа и антисептично. Глицерина е за да не изсуши спирта кожата на ушния канал. В края на деня, след плуване и гмуркане обезателно една промивка на ушите и вече втора година не знам какво е външен отит.

То няма значение каква е водата, ако не я източиш всичката от ушния канал и не го подсушиш добре, с тази хубава телесна температура там и с отсъствието на добра вентилация. Само стой и гледай какво ставa

За първи път ми се случва такова нещо. Да кажеш че сега за първи път влизам в океана и ми е станало така !!!

Ще знам вече ама след дъжд качулка.

Е добре де с клечки за уши защо не мода да бъркам ? Същото днес ми и обясняваше доктора да не бъркам с нищо.

Ми балига защо. Ей го Доктора е доктор, той да обяснява, аз съм програмист :)

И ти можеш, не се прави на скромен.

Щом можеш да си програмираш ушите да нямаш проблем с отита, значи ще обясняваш.  :blink:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.