Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

ЕГН-то не прощава.

Ти иди горе в тоя раздел, да видиш на какво се вика мАтор  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:

https://www.kaldata.com/forums/topic/200225-клуб-направи-си-сама/?p=3080397

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Винаги си готова да ободриш трудещия се... :):P

аз съм държала изпит по диалектически материализъм :whist:

Нали  :D

Че мога и да я карам даже  :D

то, чак на мен ми се докара

Не питай !

Лягам си в 21.30 , един филм не мога да изгледам без да заспа.

здравословен начин на живот е това :)

то, чак на мен ми се докара

Пуснах го горе и ти разшавах темата.

Ама трябва да пуснеш и куфара в нея.

Не е честно тази красота, да не я видят всички.

мисля да си ходя от тук

Не се научи да си казваш след като си пристигнеш в къщи. Кажеш ли, че мислиш да си ходиш, непременно нещо тръгва да те спира да си стоиш ТАМ.

Не се научи да си казваш след като си пристигнеш в къщи. Кажеш ли, че мислиш да си ходиш, непременно нещо тръгва да те спира да си стоиш ТАМ.

може и още да е там хихихихи

Тъй де. То пък спаменето само с емотикони спам ли е?! :D

Ми еволюция. Доскоро ни задръстваха само с излишни думи, сега и зловредни емоции :D

Доктора нещо се е обозначил и щом е на фонетика, значи детето е писало преди това на компа и се предполага, че вече си е в къщи... Но дали е толкова елементарно, Уотсън?! :D

БДС - бррр

Моляяя  :rolleyes:

Превод:

Тс.

У дома съм си вече

• Автор

БДС - бррр

Превод:

Тс.

У дома съм си вече

Абсолютно.

И някой е сядал на компа в мое отсъствие.Някой, който пише на БДС.Някой с опашка на главата.Някой, на който не му е разрешено да си пише в интернет, по времето, когато трябва да учи.Мхм.

И някой е сядал на компа в мое отсъствие.Някой, който пише на БДС.Някой с опашка на главата.Някой, на който не му е разрешено да си пише в интернет, по времето, когато трябва да учи.Мхм.

Не е доказателство. :P

Тиху, тиху, че е путпалил маторя - да не вземе набора за сваляне на отпечатъци. Сигурна съм, че има и такъф! :D

Шъл

К адпь ящп яс уе(е

ето, знаех си

Тиху, тиху, че е путпалил маторя - да не вземе набора за сваляне на отпечатъци. Сигурна съм, че има и такъф! :D

Пак не е доказателство. Отпечатъците може да са от вчера. :P Ако няма камера, ни стаа.

Абсолютно.

ние не знаем кой е :whist:

Пак не е доказателство. Отпечатъците може да са от вчера. :P Ако няма камера, ни стаа.

и камерата трябва да е лицензирана и сертифицирана и да има издадена заповед за използване на СРС, мхм

ние не знаем кой е :whist:

Е ся вече ще ни подгони... :D

• Автор

Доказателство е.

И след щателно проведен разпит получих пълни самопризнания.

За наказание  пищещият нерегламентирано в интернет бе принуден да разтреби масата, да изтупа покривката и да сложи съдовете в миялната и сега е отатък, за да учи.Е, поне предполагам, че учи.Всъщност - време е да дръпна кабела на рутера, за да нямаме достъп до нета през мобилните устройства, не ли ?

Доказателство е.

За наказание  пищещият нерегламентирано в интернет бе принуден да разтреби масата, да изтупа покривката и да сложи съдовете в миялната и сега е отатък, за да учи.Е, поне предполагам, че учи.Всъщност - време е да дръпна кабела на рутера, за да нямаме достъп до нета през мобилните устройства, не ли ?

Тва е злоупотреба с господстващо положение, чиста тирания един вид :P

Пълни самопризнания - ми да и аз да бях щях да си призная, каквото искаш да чуеш, че иначе ще разтребвам следващите два месеца без значение виновен/невинен...

П.П. Ей затва трябва да не се ползва БДС. ако си беше ползвало фонетика кат хората детето, щеше да разбереш друг път...

П.П.П. ама ползваш старата фонетика...

П.П.П.П. дърпане на кабела - варварска работа - смени паролата :D

Редактирано от flare (преглед на промените)

Доказателство е.

:D

Тва е злоупотреба с господстващо положение, чиста тирания един вид :P

Пълно потъпкване на човешките права на подрастващите единици. :D

Пълно потъпкване на човешките права на подрастващите единици. :D

Скандално и недопустимо в Европа на 21ия век! :lol6:

"Единицата" трябва да пусне оплакване в 3 екземпляра до ДАЗД, ЕСПЧ (и БХК те са на сека манджа мерудия)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.