Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Навън слънцето се опитва да пробие, снегът се е стопил.1 градус над нулата.

В София какво ли ще е времето ? Хмм..... ще взема да прескоча до там да видя лично.

хъхъхъх, вярно че го имаше в прОграмата си хъхъхъхъхъ

аз в девет и половина имам едно делце

трябва да мина да купя малко леи че динозавъра останал без валута за съществуване

после в 12 ще го закарам на автобуса да си хваща пътя към светлото бъдеще

и в пет и половина ще пристигне другаря Еролчо - мъжът на онази майка с бебето от миналата седмица, да видим какво ще правим по имотните им въпроси

п.п. и си поръчах една бормашинка :shy11:

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Типичен осмомартенски подарък. :clown:

Добро утро!

Сняг, дъжд, гнуст... но сме си на работните места и строим за родината.

Добро утрооооо

аз пак съм по задачкиии - ще одя да се снимам и да ходя до Пловдив да си дам снимка и подпис за дипломата

официално се дипломираме на 25 април. :)

иначи си ям ябълкътъ...

кефиш :D

Добро утрооооо

Днес очаквахме включване от работното ти място...

но сме си на работните места и строим за родината.

след малко отивам до съда

кефиш :D

не може една къща без бормашина

първо ша ма включат на на детектора на лъжата   :D :D :D

- Чувате ли гласfве?

- Кажи му не.

- Не, докторе.

Редактирано от emmi (преглед на промените)

първо ша ма включат на на детектора на лъжата   :D :D :D

Ти като че ли ще почваш в НАСА, баси. :D

не може една къща без бормашина

:) А бе може и така да е, но казано от жена - наистина кефи.

Пууу... Ас уш бдьъ... А те да нагазят кукуруза! Хич бива ли така? - ви питам и отговор не искам... С две думи - привет от тъмната страна на Земята. Полунощ минава и в задната стая е тъмно. Койотите вият приспивните си песни срещу облещената луна и хич не ги е еня дали спим. Ей така ми идва и аз да завия. Ама на! Навремето другарката Кисимова след много бой без грам полза се предаде пред вроденото ми неумение да извивам сладки трели. И като не умея ни да пея - ни да вия, за какво да стресирам орталъка. Това ми напомня, че идва Великден, а аз някак си съм пропуснал да изпратя Коледа... Нямам време да се огледам, а задачите се трупат ли трупат. Трябва да взема и да ги посвърша. Обещавам! Тази седмица ще намеря време за всичко... Е... И... А дано!

Пууу... Ас уш бдьъ... А те да нагазят кукуруза! Хич бива ли така? - ви питам и отговор не искам... С две думи - привет от тъмната страна на Земята. Полунощ минава и в задната стая е тъмно. Койотите вият приспивните си песни срещу облещената луна и хич не ги е еня дали спим. Ей така ми идва и аз да завия. Ама на! Навремето другарката Кисимова след много бой без грам полза се предаде пред вроденото ми неумение да извивам сладки трели. И като не умея ни да пея - ни да вия, за какво да стресирам орталъка. Това ми напомня, че идва Великден, а аз някак си съм пропуснал да изпратя Коледа... Нямам време да се огледам, а задачите се трупат ли трупат. Трябва да взема и да ги посвърша. Обещавам! Тази седмица ще намеря време за всичко... Е... И... А дано!

Е голям кеф - преминаване от Коледа към Великден и след това направо бухане в Отпуска - на плажа на море. И така до края на света. Баси. :D

:) А бе може и така да е, но казано от жена - наистина кефи.

много е симпатичничка, че и с комплект бургийки :whist:

имам и парфюм да си купувам обаче

Е ся... ще си развалиш имиджа... :D

Няма ли някой телбод за претапициране или трион нещо... :P

Е голям кеф - преминаване от Коледа към Великден и след това направо бухане в Отпуска - на плажа на море. И така до края на света. Баси. :D

Види се чадо, гледаш на нещата от към светлата им страна. Не спирай дотук и ще ти бъде въздадено и смехът и светлината ще залеят земния ти път! Амин!

На мен пък вчера, съвсем невинно ми пропуснаха обувките и аз, ама съвсем невинно, си харесах едни боти естествена кожа и ей така, съвсем невинно се случиха подаръците... И нямам нито една бургия. :biggrin:

Е ся... ще си развалиш имиджа... :D

Няма ли някой телбод за претапициране или трион нещо... :P

имам два телбода - електрически и механичен, и пробивен трион също си имам. А пък бургийка си нямах :shy11:

Види се чадо, гледаш на нещата от към светлата им страна. Не спирай дотук и ще ти бъде въздадено и смехът и светлината ще залеят земния ти път! Амин!

Амин!

На мен пък вчера, съвсем невинно ми пропуснаха обувките и аз, ама съвсем невинно, си харесах едни боти естествена кожа и ей така, съвсем невинно се случиха подаръците... И нямам нито една бургия. :biggrin:

и ся? С боти пък без бургия :ohmy:  :no-no:

и ся? С боти пък без бургия :ohmy:  :no-no:

Добре, че никой не чака от мен да свърша нещо с бургия. Дори не мога да си сменя крушката на нощната лампа без да надигна вой за помощ. :D:P

А бе трябва да има и такива като мен, за да не останат и майсторите гладни. Аз като гледам в тая тема, всички сте оправни и технически самодостатъчни, само от мен имат някаква файда...  :D   

Добре, че никой не чака от мен да свърша нещо с бургия. Дори не мога да си сменя крушката на нощната лампа без да надигна вой за помощ. :D:P

А бе трябва да има и такива като мен, за да не останат и майсторите гладни. Аз като гледам в тая тема, всички сте оправни и технически самодостатъчни, само от мен имат някаква файда...  :D   

:D  ми, тъй де :D

Ади. От мен лека нощ, а на вас приятен ден.

Поста сдадох!

поста приет

отивам по огледи 

Ади. От мен лека нощ, а на вас приятен ден.

Поста сдадох!

Лека нощ, Дарко.

И по-ведро го давай, нищо че си от тъмната страна... :)

п.п. На втори прочит ми прозвуча все едно криеш Вейдър в тъмната стая... :clown:

п.п.п. Втори прочит на предния ти пост.

п.п.п.п. Що ли уточнявам, като е повече от ясно...

п.п.п.п.п. Та кво било обсесивно-компулсивен... :D

Опс - това за Дарко.

В тия преспи и снегове, псилЮтно не ми се мисли. Спи ми се зимен сън  :clown:

Тук във форума никой няма да разбере, че не мислиш. :P

Направо се вписваш в средата. :D

Тук във форума никой няма да разбере, че не мислиш. :P

Направо се вписваш в средата. :D

Лошото е, че в работата ще ме усетят веднага, ако се търкулна за зимен сън  :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.