Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

Баси. Не ви ли писна тоя сняг, де се сипе, като от самосвал, да му се не види...

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Професор Трихоцефалус освен сестрички и сърнички вече има и студентки... Пак съм бляла някъде. 

никакъв професор !

не съм изкуфял все още, моля ! От миналия семестър вече водя лекции и упражнения на студенти от 4-ти и 5-ти курс просто.На хонорар, нищо повече. А от две години пиша труд, но той е доникъде, поради липсата на стабилен гръб и връзки. Тъй че "професор" скоро няма да ме видиш или чуеш.Просто "хоноруван преподавател" , блейко :ass:

Аз де работя като негър 24/7, за какъв край на работния ден говорите, я марш на тръстиката.

Знаеш ли, открих  че големите гърди могат да направят привлекателна дори най-умната жена ....въздъх :lock:

:D

Не точно, но да, ще, утре подписване на договор, понеделник с пълна сила. :)

Охо-хо! Още един от към работещите пчелички.

Ай, към 16 часа вечер ще чакаме да нетърпеливстваш и да обявяваш края на работния ден. smile.gif

Ан така. Преди малко съм го праснала с цитат на Изабелката, та и него съм го шашнала, че го придърпвам към работническата класа.

Олеее... Извинетьи! Объркала съм рейса... Как можах да Ви причисля към работническата класа. Баси... :D

На Аморчето говорех.

Момент. Борда на директорът към коя класа е ?

Знаеш ли, открих  че големите гърди могат да направят привлекателна дори най-умната жена ....въздъх :lock:

То това и аз мога да го открия и без да съм писал трудове. ... да не забравим и краката също.

никакъв професор !

не съм изкуфял все още, моля ! От миналия семестър вече водя лекции и упражнения на студенти от 4-ти и 5-ти курс просто.На хонорар, нищо повече. А от две години пиша труд, но той е доникъде, поради липсата на стабилен гръб и връзки. Тъй че "професор" скоро няма да ме видиш или чуеш.Просто "хоноруван преподавател" , блейко :ass:

Е добре де. Въпрос на време е да те хабилитират, Гост-професоре. Щи стискаме палците.

:D На мен скоро във форума ми казаха, че съм елементарна. :D:clown:

Момент. Борда на директорът към коя класа е ?

Ми чисто работническа си е. Цял борд да мъкнеш и да ти тежи... :D Особено като си на кайта.

• Автор

Чета днешната преса в момента и попадам на :

11018635_715693355219056_104024857689289

Всичко важно за тази нация накуп: Цици, изневери, чалга!- какво му трябва повече на човек ?

...

:D На мен скоро във форума ми казаха, че съм елементарна. :D:clown:

....

Е, това щото не са ти виждали циците :ph34r::P

Те и за Shefkata така викаха, ама виж сега -вече никой нищо не казва, след като и ги видяха :ph34r::D

Чета днешната преса в момента и попадам на :

Всичко важно за тази нация накуп: Цици, изневери, чалга!- какво му трябва повече на човек ?

Е как какво. И някоя сериозна статия на Кеворка, за да се почувстват като част от ентелегенцията... :D

Е, това щото не са ти виждали циците :ph34r::P

Те и за Shefkata така викаха, ама виж сега -вече никой нищо не казва, след като и ги видяха :ph34r::D

Няма, няма. Ще си стоя елементарна. Ще вземе да ми се види и бастуна... :D

Една яхта и няколко милиона в някоя ошфорка колкото да не е без хич.

Една яхта и няколко милиона в някоя ошфорка колкото да не е без хич.

Мамка му. А аз все в духовното си кръжа. Пак някой друг се сети за яхтата. :lol6:

Мамка му. А аз все в духовното си кръжа. Пак някой друг се сети за яхтата. :lol6:

Ти си над тия дреболии. Само на духовно бедните ни се пълнят очите от материалните блага на земята.

Баси. Не ви ли писна тоя сняг, де се сипе, като от самосвал, да му се не види...

Тъкмо се чудех, само на мене ли ми пречи   :D

Аз пък помислих, че си прочела, че Доктора споменава циците ти... :P

Ни моа да повярвам още........ :D

да съм заета по 8 часа на ден.............. :D

нямам търпение иначе.

Задоволявам любопиствоо на изаблко - Спедитор започвам :) 

и ко ви пречи снега не знам? :D

аз много му се наслаждавам :}}} 

Аз пък помислих, че си прочела, че Доктора споменава циците ти... :P

Тцъ...това съм го пропуснала  :clown:

и ко ви пречи снега не знам? :D

аз много му се наслаждавам :}}} 

Събирай си го всичкия и си му се насбаждавай там при тебе. :snowflake:  На мен ми пусни слънчицето, моля  :weather3:

• Автор

А аз отпивайки от следобедното си кафенце :newspaper: се сетих защо времето е толкова лошо днес - защото emmi е на морето !

А аз отпивайки от следобедното си кафенце :newspaper: се сетих защо времето е толкова лошо днес - защото emmi е на морето !

Вече за огледи и от там ли я търсят !

Ха, из "flare - наръчник за ползване":

"...субектът функционира при температури над 26 градуса. При по-ниски температури, настроението му се влошава в експоненциална пропорция. Горна граница на температурния комфорт не е известна, при над 35 години тестване в реални условия, но е възможно да има при изкуствено създадени такива или на някое по-екстремно място."

• Автор

Ха, из "flare - наръчник за ползване":

"...субектът функционира при температури над 26 градуса. При по-ниски температури, настроението му се влошава в експоненциална пропорция. Горна граница на температурния комфорт не е известна, при над 35 години тестване в реални условия, но е възможно да има при изкуствено създадени такива или на някое по-екстремно място."

Гаранцията му не е изтекла след ток локва години експлоатация ? :D

Гаранцията му не е изтекла след ток локва години експлоатация ? :D

Пфу, тя е доживотна :D
  • Автор

Пфу, тя е доживотна :D

да, да :lol6:

реклама усещам тука нещо .... на реклама и продуктово позициониране  мирише :D

наздраве :cheers:

Върнах се вече.

Вече за огледи и от там ли я търсят !

мхм, нагледах се на безумства днес. 

Да намажеш ти скалите с полимерна смола с фибри и да я намажеш с разтвор от пясък че да докалаш цвета на скалите...... за пръв пит виждам цял бутафорен бряг :eek:

остави въпроса за акватории, държавна собственост, защитени зони и закон за Черно море

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.