Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

оооо - значи вече няма само кафенца , а ? :)

Само със сутрешното си останах :D

Десет минути пак текат кат 10 часа, начиии , ай да си ходя, че не ме свърта вече

Десет минути пак текат кат 10 часа, начиии , ай да си ходя, че не ме свърта вече

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

...

Ай ся... Все едно не питате такива работи.

Купи ли фотоапарат?

• Автор

Ай ся... Все едно не питате такива работи.

Купи ли фотоапарат?

Не, рано е.

Рожденният ден е в края на април, а и вие в темата изобщо не ми помогнахте със съветите си.

Ще взема нещо втора употреба -видяло се.

Говорих със собствениците на две заложни къщи, та са ми обещали като припадне нещо хубаво цап-царап да ми се обадят и да се вместя в бюджета си.

Баси - от обяд нямам време да се обърна, камо ли даже и да пръцна !

какъвбе този петък, какво бе това опустшение - не знам, честно !

идеален беше - спокойно и без напрежение, мда :)

гледам, имаме си нова тъпа тема? :rolleyes:

а и вие в темата изобщо не ми помогнахте със съветите си.

Ми... мога да говоря за мен си, защо нищо не казах: аз на старо не бих си купил, особено от заложна къща, тия неща са прецизна техника и Бог знае как са ги пазели предните собственици. От друга страна хубавата фототехника си пази цената и защо да я залагаш, като ако я продадеш ще си по-на далавера? А като не знаеш какво да гледаш, как ще разбереш читав ли е апарата?

После, донякъде съм съгласен с теб, че я се запали щерка ти по снимането я не. Ей, гле'й на Пламен щерка му к'ви ги върши :) Ако и купиш един DSLR кютюк ~ кило, я го носи я не, а един бридж модел като тези дет показа са по 300 грама и влизат в по-голяма дамска чанта. Разликата в качеството на снимките е солидна, ама трябва четене за да я извадиш... От друга страна ако сапунерчето има ръчни настройки и на него може да се учи човек... Не апарата прави снимката, а човека...

• Автор

Ми... мога да говоря за мен си, защо нищо не казах: аз на старо не бих си купил, особено от заложна къща, тия неща са прецизна техника и Бог знае как са ги пазели предните собственици. От друга страна хубавата фототехника си пази цената и защо да я залагаш, като ако я продадеш ще си по-на далавера? А като не знаеш какво да гледаш, как ще разбереш читав ли е апарата?

После, донякъде съм съгласен с теб, че я се запали щерка ти по снимането я не. Ей, гле'й на Пламен щерка му к'ви ги върши :) Ако и купиш един DSLR кютюк ~ кило, я го носи я не, а един бридж модел като тези дет показа са по 300 грама и влизат в по-голяма дамска чанта. Разликата в качеството на снимките е солидна, ама трябва четене за да я извадиш... От друга страна ако сапунерчето има ръчни настройки и на него може да се учи човек... Не апарата прави снимката, а човека...

Именно :)

Та затова ще видим.

Е, аз не съм съвсем бос, преди покупката ще го разцъкам тъй че все пак ще разбера какво ще взема.Идеята ми беше какво точно да гледам като характеристики за да не се окаже, че съм пропуснал нещо.

Ама се оправих де -във фотофорума има достатъчно теми и мнения, тъй че все ще избера нещо :)

p.s. смяната ми дойде, след малко мисля да си ходя, ама ми докараха и един клошар с вероятно метилово отравяне, тъй че може ид а се позабавя.

1959592_729554127166312_9187579064959652

Баси статията - хайде дружно да броим ? :no-no:

И да пръднем

Докладваме се от Самоводене. Док, да те чакаме ли? [emoji12]

чакайте го

ще дойде с клошаря :)

чакайте го

ще дойде с клошаря :)

Само да не дойде с комплекта за клизми... [emoji33]

Само да не дойде с комплекта за клизми... [emoji33]

споко, той ми го прати

споко, той ми го прати

[emoji33] [emoji15] [emoji1]
  • Автор

Не, благодаря.

Много поздрави на родата, пийни ракийка и винце, отпусни се, не се сърди на мама и си изкарай чудесно :cheers:

споко, той ми го прати

аз имам още , не се бой

наздраве :cheers:

гутен ви морген

въпреки че моргена в момента го наблюдавам през прозореца мрачен и дъждовен

затова ще се концентрирам върху занимания на закрито

няколко перални, кухненски дейности, байц за проекта ми "Стол", ще мръдна до мосю Бриколажа за малко гвоздейчета че точно такива каквито ми трябват нямам, прахосмукачка в хола, едно заключенийце..............  

чудя се рано ли е да извадя сандъчетата с мушкатЯта на терасата ........

Бях планирала миене на прозорци, но поради дъжда се налага да отложа мероприятието.

Мисля днес да не се товаря прекомерно с домакинска работа.

Мисля днес да не се товаря прекомерно с домакинска работа.

ан тъй

нещата трябва да са в баланс

ан тъй

нещата трябва да са в баланс

Откакто се помня все се опитвам да балансирам нещата, но все не се получава.

Май е време да престана да търся баланс.  ;) 

Откакто се помня все се опитвам да балансирам нещата, но все не се получава.

Май е време да престана да търся баланс.  ;)

много е лесно: 1:2

1 част работа : 2 части самовъзнаграждение за свършената работа :whist:

ай, отивам да си купя гвоздеи и шкурка :whist:

ай, отивам да си купя гвоздеи и шкурка :whist:

Успех и дано дъждът скоро спре!

гутен ви морген

Добро утро!

Имало взаимосвързаност между лошото време и времето, прекарано в кухнята... :whist:

Успех и дано дъждът скоро спре!

да си вали, не ми пречи

впрочем, при нас не вали

вече си имам нужният размер гвоздеи и болтчета за краката които ще монтирам на куфара, сега чакам да се събуди динозавър1 че да хвана чука и бургията :whist:

Добро утро!

Имало взаимосвързаност между лошото време и времето, прекарано в кухнята... :whist:

мхм, когато времето е гадно е най-уютно в кухнята :)

на печката да къкрят две-три вкусни манджички и във фурната да се пече нещо сладко за десерт

мхм, когато времето е гадно е най-уютно в кухнята :)

на печката да къкрят две-три вкусни манджички и във фурната да се пече нещо сладко за десерт

Е, има го и момента, че при такива дъждовни и хладни дни, за да стигне човек до кухнята, трябва да се вдигне от лаптопа и от уютното си диванче... :D

Седмицата беше толкова гнусна, че не ми се хващат нито прахосмукачки, нито перални... :D

Ама трябва... Оффф...

Седмицата беше толкова гнусна, че не ми се хващат нито прахосмукачки, нито перални... :D

Ама трябва... Оффф...

и утре е ден :whist:

моята пералня май приключи с първото пране

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.