Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон зима-пролет 2015 )

Featured Replies

За вас сряда, за мен петък, чада мои... Батко ви е отпуска до края на седмицата и в момента мърда блажено краци пред компа... :P

• Отговори 2k
  • Прегледи 66,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сряда и петък е едно и също

Сряда и петък са едно и също, и не са едно и също...

спокойно - утре ще бъде още по-гаден :cheers:

мда

и беше адски прав

вариант 2 се отхвърля с възмущение

поради призива Ви към разхищение !  :no-no:

Ми те кладниците за друго не стават...

Тц... Направих ги задушени с масло. Станаха прекрасни. :)

...

Да бе... Един друг ми хвалеше пък, панирани пърхутки... Прекрасни били... Ми, панирано дърво, може ли да е прекрасно? Кладниците са същата работа. Ако ще гъба, да е булка или печурка или сърнела. В краен случай манатарка. А! Да не збравя и простичките челадинчици, на супа, на каша, или задушени с масло и много чер пипер... Ммммм...

Ми те кладниците за друго не стават...

Да бе... Един друг ми хвалеше пък, панирани пърхутки... Прекрасни били... Ми, панирано дърво, може ли да е прекрасно? Кладниците са същата работа. Ако ще гъба, да е булка или печурка или сърнела. В краен случай манатарка. А! Да не збравя и простичките челадинчици, на супа, на каша, или задушени с масло и много чер пипер... Ммммм...

не си праф, не си праф..........

панирани пърхутки са си един път нямням ням

ади, добрютро

след като вчера оцелях в срядата днес мисля да не се давам и на чевъртъка

10399140_1183437832380_5781963_n.jpg?oh=

Легнах си уморена, събудих се уморена, а ще мога да полегна чак довечера.

Пролет...

Добро утро!

Да бе...

Амиии... понеже аз лично снощи ги хапнах и си бяха божествени, ти може да утре да ми разправяш за какво стават и за какво не стават...

Добро утро!

• Автор

аз въобще няма да излизам от къщи днес.

и без това нямам кола ( Тотка е в бокса ) , тъй че ще си седя като един добропорядъчен пън у дома.

Емиии такова еее.... Извадих някъв късмет :D

Много, много скучно като не разбираш какво правят около теб, и не искат и да ти покажат,щото нямало работа, втора седмица така. жули цял ден кафета и фрешове , чакай да минава времето.... Ей така ми минава деня за сега :D очаквам взрив после, усещам го като затишие пред буря :D

• Автор

Емиии такова еее.... Извадих някъв късмет :D

Много, много скучно като не разбираш какво правят около теб, и не искат и да ти покажат,щото нямало работа, втора седмица така. жули цял ден кафета и фрешове , чакай да минава времето.... Ей така ми минава деня за сега :D очаквам взрив после, усещам го като затишие пред буря :D

Пий кафенца, фрешчета и гледай другите какво правят.

Свиркай си щом никой не те търси за нищо :)

Знаеш ли как ти завиждам ? 

то е така, кой квото си няма..хаха

Просто не съм от хората дето могат да приемат неработатс на работното място, никога не съм можела.... Като си,на работа си на работа и тва е. плюс тва не ме свърта на едно мясти и....става страшно :D

не си праф, не си праф..........

панирани пърхутки са си един път нямням ням

ади, добрютро

след като вчера оцелях в срядата днес мисля да не се давам и на чевъртъка

...

Амиии... понеже аз лично снощи ги хапнах и си бяха божествени, ти може да утре да ми разправяш за какво стават и за какво не стават...

...

Ей, изедохте ме с тези гъби начи... Много са фкусни! И задушените кладници и панираните пърхутки! Само ядене и никакво хвърляне...

Добро Утро :)

Ей, изедохте ме с тези гъби начи... Много са фкусни! И задушените кладници и панираните пърхутки! Само ядене и никакво хвърляне...

Добро да ти е утрото...

Напоследък гледам едно кулинарно шоу и толкова съм се отнесла вече, че е опасно да пишеш "Ей, изедохте ме с тези гъби начи..." Веднага включвам на вълна с какво би бил най-вкусен за приготвяне... :D 

Аз си тръгвам :D.

Ан тъй. Вече замяза на работещ човек. :D

• Автор

Аз пък си взех колата от бокса.

Олекнах със 180 лв - ремонт на алтернатор, компютърна диагностика +смяна на горивен и въздушен филтър.

Следващо влизане в бокса - след 3000 км за смяна на масло , биалетки и задни накладки :)

Штъ изядат , я !

Друг път фнимавай що хортуваш на фунгофилките из хорума :P

вчера си купих две кила миди от Созопол /и чернокоп си купих/

като се прибрах ги почистих и ги сварих

днес им махнах черупките и ги опитах

е, лютят ми

много странно 

лютят на ми на гърлото и това си е

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.