Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с интернет

Featured Replies

Е , не може да не обърнат внимание , това не е квартален доставчи  ;) или поне не говорим за кирлив адсл в забутано село на 10 км от централата който едвам крета на мегабит . Има нещо не реално , или приятеля ти не ти казва всичко  :(

ПП. Хм, сега загледах Мездра  :D че там бтк има ли оптика ? да не е на друг доставчик  :(

ecf966838b6b80db.jpg

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Ами най-вероятно са го пренабрегнали. Ще трябва да се обадя аз.

Само не мога да проумея, защо трябва да се рестартира компютъра от интернета.

Я виж моя пост - допълних го 

ПП. Направо авера ти не е наясно с нещата  :no-no: най много да разполага с кирлив адсл  :D

4448383d2a643b43.jpg

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Я виж моя пост - допълних го 

ПП. Направо авера ти не е наясно с нещата  :no-no: най много да разполага с кирлив адсл  :D

4448383d2a643b43.jpg

Извинявам се за късния отговор. Това не ми беше доуточнено, че това е тестови фибер нет.

• 2 седмици по-късно...

Извинявам се за късния отговор. Това не ми беше доуточнено, че това е тестови фибер нет.

ХОРА АЗ СЪМ ОТ МЕЗДРА за първи път чувам да има файбър в Мездра !!!

Нещо фифитата нещо си в грешка в Мездра няма файбър провери си информацията/.....

Хората си нямат представа какво е оптичен интернет . Оптика до квартала не е оптичен интернет а е хибриден интернет , мрежата е хибридна и  при най - слабия дъжд нета спира и ето ти я аварията . Друго си е оптиката да е в мазата с 100 мегабитов медия конвертор и от там сигнала е по лан кабел тази мрежа е много защитена и стабилна и скоростите са гарантирани . Лично аз използвам такава мрежа FTTB ако е кадърно направена вйй вейй , гръм , трясък нета лети 24/7 94mbps си ги получаваш  .

Хората си нямат представа какво е оптичен интернет . Оптика до квартала не е оптичен интернет а е хибриден интернет , мрежата е хибридна и  при най - слабия дъжд нета спира и ето ти я аварията . Друго си е оптиката да е в мазата с 100 мегабитов медия конвертор и от там сигнала е по лан кабел тази мрежа е много защитена и стабилна и скоростите са гарантирани . Лично аз използвам такава мрежа FTTB ако е кадърно направена вйй вейй , гръм , трясък нета лети 24/7 94mbps си ги получаваш  .

така е ......

• Автор

Значи нещо като интернета на Vivacom така ли?

Ако трябва да препоръчам на приятеля ми да мине на Vivacom, но дали е добър вариант???

За сега не докато не пуснат истинска оптика иначе ако сега мине само ще се набутва с разговори с тях .

Редактирано от adersa (преглед на промените)

• Автор

ХОРА АЗ СЪМ ОТ МЕЗДРА за първи път чувам да има файбър в Мездра !!!

Нещо фифитата нещо си в грешка в Мездра няма файбър провери си информацията/.....

Това е тестов Фибер нет. По принцип до колкото разбрах не се предлага все още. Стига си се заяждал.

Това е тестов Фибер нет. По принцип до колкото разбрах не се предлага все още. Стига си се заяждал.

Да го пробва няма да остане разочарован. Освен това ако е тестов си има и специални условия по договора, който ще сключи. 

• Автор

Да го пробва няма да остане разочарован. Освен това ако е тестов си има и специални условия по договора, който ще сключи. 

Извинявайте господине. Явно не сте прочели нещо. Или пишете без да четете. Тестовия е към Близу. Него ли ми препоръчвате или Вивацом?

Извинявайте господине. Явно не сте прочели нещо. Или пишете без да четете. Тестовия е към Близу. Него ли ми препоръчвате или Вивацом?

Близу нямат FiberNet като наименование. Ето им пакетите , докато Виваком имат. Ето техните пакети. Нека да сме точни в наименованията, за да не стават грешки. Аз се извинявам за моята.

Както и да е. Твоя познат може да тества и да види дали ще му харесва. Има си тестов период и ако не го устройва може да се откаже от услугата. 

• Автор

Близу нямат FiberNet като наименование. Ето им пакетите , докато Виваком имат. Ето техните пакети. Нека да сме точни в наименованията, за да не стават грешки. Аз се извинявам за моята.

Както и да е. Твоя познат може да тества и да види дали ще му харесва. Има си тестов период и ако не го устройва може да се откаже от услугата.

Добре господине. Моя е грешката.

Понятието ОПТИЧЕН ИНТЕРНЕТ е рекламен трик тези измислени доставчици с 100 200 абоната на кръст дето се рекламирват насам натам че са оптични истината е че НЕ СА ОПТИЧНИ . Ако подпишете с някой оператор с доставка на интернет питай те какви са характеристиките на трасето до вас оптика ли е до блока и в мазето или не . тип FTTB

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.