Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странни съобщения от Pay Pal

Featured Replies

преди 3 минути, djagi написа:

Wqp9OMH.png

Възможно е, но не би трябвало да е само за верифицирани, въпреки че моя е.

колелцето ме праща в профила ми аз нямам изобщо тези твоите работи, нямам го Секюрити

защо са различни визиите а някой да има обяснение

• Отговори 63
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

И аз нямам.Когато си кликна на  колелцето ми излизат профилните настройки.Име,адрес,телефон и това е.Изобщо няма секюрити и пароли.Акаунта му е верифициран на djadji.Тоест узаконен,с добавена в акаунта карта и т.н.Явно има повече привилегии за тези акаунти.Смяна на парола,опции за плащането има други,по-големи суми при транзакция и разни такива неща.

Нямам представа защо е така, отдавна съм с PayPal акаунт, вече не помня какво и как съм верифицирал, но имам много покупки през този акаунт, на мен също са ми превеждали пари, дребни суми. Предполагам, си регистрирала кредитна/дебитна карта? То и иначе няма как да си изтеглиш парите, дето ти пращат. Вариант е и да се ползва Виртуална карта VISA, и то, много удобен вариант. Регистрацията и захранването е за минутки, както и последващото регистриране на картата в PayPal.

преди 9 минути, haidukpikaso написа:

колелцето ме праща в профила ми аз нямам изобщо тези твоите работи, нямам го Секюрити

защо са различни визиите а някой да има обяснение

преди 3 минути, Azhen написа:

Ето това получих и аз от абсолютно същия домейн.

Забележете, че е изпратено от intl.paypall.com - с две "l"-та :)

преди 3 минути, Azhen написа:

lmaoPaypal.png

същото като моето да, абсолютно същото е

джаджинко виж как е при мене като натисна на колелцето е те тука идвам тука няма ни секюрити ни отгоре ни вътре, и не е като твоето както виждаш

8709421U.jpg

преди 2 минути, RudeBoy написа:

Забележете, че е изпратено от intl.paypall.com - с две "l"-та :)

Първото нещо което съм забелязал , друг е въпроса че получавам такова писмо едва ли не всеки ден и вече не ми прави никакво впечетление, а и да това е поща която няма нищо общо с PayPal.Ползвам я за "сметище" и регистрации къде ли не.

преди 5 минути, Azhen написа:

...

и пак в абв... Както казах вече, за мен тази поща е само за спам. Боклук поща, за боклук съобщения...

преди 28 минути, ♫ Stefany ♫ написа:

Честно не го намирам това нещо.Убих се да ровя.:D В настройки на акаунта ми опции за парола няма.Има един линк Security ,но ме препраща на някакъв Buyer Protection.Да не би да има подобна екстра за верифицираните акунти,защото моя не е.

няма ами тия верифицирани кво ще рече богопомазани ли аааа дискриминация значи

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

същото като моето да, абсолютно същото е

джаджинко виж как е при мене като натисна на колелцето е те тука идвам тука няма ни секюрити ни отгоре ни вътре, и не е като твоето както виждаш

...

Да, но не виждам регистриран адрес, примерно. Не знам...

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

няма ами тия верифицирани кво ще рече богопомазани ли аааа дискриминация значи

:)

преди 2 минути, djagi написа:

Да, но не виждам регистриран адрес, примерно. Не знам...

:)

щото го замазах с четката метката с блажната боя бялата на пейнта ааа :P

От картите си вземат комисионна paypal.Освен това тя те идентифицира по някакъв начин,демек си реална и законна личност.Така че нормално е да се ползват с повечко привилегии.На мен както се оплаках вече,само карта не ми беше достатъчна.Поискаха ми сканирани документи и прочие,голяма размотавка.За да не ми блокират и този акаунт,не си помислям да дам карта или банкова сметка.С парите вътре се пазарува от сайтовете,поддържащи пей пал.В много наши магазини се плаща с него вече.Форуми,игри,доста неща плащам без да имам карта.Единствено не мога да тегля пари,но и без това такива крупни суми не съм свъртяла за сега.На 100 магазина ,приемащи плащане чрез paypal,10 искат верифициран акаунт,а 90 не.Е,естествено по-добрия вариант е да си узаконен де.;)

някой да получи молба за проучване :rolleyes:и сега какво правим

As part of PayPal's commitment to excellence, we invite you to share your experience about your interaction with our email customer support on March 24, 2016.

We place great value on your time, so this survey should take less than 5 minutes to complete. All feedback in addition to other information collected will be used in accordance with PayPal’s Privacy Policy. Survey answers may be tied back to respondents. In the survey, you will have the opportunity to opt out from being contacted regarding feedback.

Please visit the following website to complete the survey. Simply click on the web address below (or copy and paste the link into your browser):

https://www.paypal-customerfeedback.com/?cc2bf3x255szvsx&lng=en_US

We appreciate your participation and look forward to hearing from you.

John McCabe
Senior Vice President
Customer Service and Operations

Не се занимавайте с глупости и не кликайте никога, никъде по такива имейли, подканящи ви да правите каквото и да е.
Всеки ден (или през ден) повечето хора са заливани от опити за източване на акаунтите или картите, вързани към акаунта.
Ако ви кефи да си поствате получените спам-ове, няма лошо.
Аз лично не виждам смисъл, защото се измислят различни начини непрекъснато.

пп. За да съм по темата ето и съдържанието, получено днес на три различни имейла, които нямат общо с моя PayPal акаунт:

Цитат

PayPal

Dear Customer,

We need your help resolving an issue with your account. To give us time to
work together on this, we've temporarily limited what you can do with your
account until the issue is resolved.

We understand it may be frustrating not to have full access to your PayPal
account. We want to work with you to get your account back to normal as
quickly as possible.

What's the problem?

We need a little bit more information about you to help confirm your
identity.

Case ID Number: PP-001-487-280-335

Update Your Account Now

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.