Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Легален windows софтуер

Featured Replies

П.П. Всеки е правил грешки в живота си, въпросът е дали в даден момент престава да ги прави.

П.П.П. 100% абсолютни пирати  - хихихи - като онзи с "Вие сте абсолютен престъпник"

А ти, както и някои други сте престанали, така ли? Във всяка тема се вмъкват някакви ужасно банални и още по-нежелани коментари - плати си. Ами като сте толкова богати, платете и за нас. Ако не - не са ви искали мнението кой какво да плати.

А ти, както и някои други сте престанали, така ли? Във всяка тема се вмъкват някакви ужасно банални и още по-нежелани коментари - плати си. Ами като сте толкова богати, платете и за нас.

Предлагам да ми цитираш, къде карам някой да си купува нещо.

Ако не - не са ви искали мнението кой какво да плати.

Всъщност са "ни искали мнението". Темата е за легален софтуер - какво трябва да се направи за да имаш и ползваш - дори не е трябва ли. Авторът иска да ползва легално софтуера на компютъра си и пита как - аз изразих моето мнение.Не съм карал никой да се съгласява с него. Ти и exwol, не сте казали и дума по темата, ами скочихте лично (т.е. мненията ви са срещу постващи, не постове).

А бе че в тоя форум почти всички сте светци, е факт... аз не искам да съм светец, защото трябва да чакам 200 г. та да ме канонизират ;)

Не знам какво казва религията за използването на windows от торент тракери,но ако лаптопа на питащия си е дошъл с windows е по-добре да ползва него, тъй като е платено за него. За целта трябва да провери лаптопа за стикер с лицензен код или да види дали има дял на твърдия диск който е recovery . A за другия въпрос, относно 120 gb файлове май най-добре да си закупи външен диск.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

• Автор

Не знам какво казва религията за използването на windows от торент тракери,но ако лаптопа на питащия си е дошъл с windows е по-добре да ползва него, тъй като е платено за него. За целта трябва да провери лаптопа за стикер с лицензен код или да види дали има дял на твърдия диск който е recovery . A за другия въпрос, относно 120 gb файлове май най-добре да си закупи външен диск.

Здравей!

БОГ да те благослови. БОГ да осияе с ЛИЦЕТО СИ над теб и да покаже милост към теб. Амин.

Благодаря ти за помощта.

Както ти написа, отдолу на лаптопа (където се слага батерията) има лицензионен ключ. Трябва да дам рестрат -> F12 -> Recovery и по-натам предполагам ще ми иска лицензионният код, нали ? Не е нужно да ми отговаряте. Надявам се това е процедурата.

Нямам парична възможност да си купя външен диск. Може би няма сайт, който да предлага легално и безплатно да кача 120 GB файлове за да ги изтегля, след Recovery-то на лаптопа ми. Направо ще си кача в youtube и във vbox7 клиповете от лаптопа, а програмите и по-големите файлове ще си ги запиша някъде на лист, за да след Recovery-то на лаптопа ги изтегля и инсталирам отново.

Редактирано от The Good Old TIme (преглед на промените)

Ми не знам за такъв облак поне за сега, повечето са 15, 25 GB и подобни. Иначе може да ползваш програма за имидж на диска и неговите дялове, като след това винаги може да възстановиш този имидж,такава програма е Macrium Reflekt -http://www.macrium.com/reflectfree.aspx

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

• Автор

Пропуснах да Ви пиша във връзка с това, което сте написали:

Не знам какво казва религията за използването на windows от торент тракери ...

Ако хората правили тези софтуери забраняват на хората да ги качват в тракери (като zamunda) и да ги регистрират с активационни ключове, то тогава това е което казва не религията, но което го пише в БОЖИЕТО СЛОВО Библията:

Второзаконие 5:19
Не кради.

Ми не знам за такъв облак поне за сега, повечето са 15, 25 GB и подобни. Иначе може да ползваш програма за имидж на диска и неговите дялове, като след това винаги може да възстановиш този имидж,такава програма е Macrium Reflekt -http://www.macrium.com/reflectfree.aspx

Благодаря ти отново за отговора на въпросите ми ! БОГ да те благослови премного.

Човече, честно да ти кажа ти сам си си измислил някакъв въображаем проблем.Имаш легален windows ползвай го, друг е въпроса ако не ти харесва /това не си споменал/. Аз имам и легален windows и пробвам на втори диск разни други ундоуси например сървър и уиндоус 10 като ВИНАГИ се логвам  с майкрософския ми акаунт, и предполагам, че ако оттам им хрумне, че не е им е изгодно толкова ундоуси да пробвам просто ще ме баннат. Засега това не се е случило. Така че просто не е вярно, че не можеш да пробваш пробните им версии колкото ти душа и търпение иска.

Друг съвет, събери си малко малко пари и си купи резервен диск, много е важно информацията , която е за ценна за теб  да я държиш поне на две места,ако е прекалено ценна вземи и си ги запиши на двд диск.Наскоро рових из старите ми записи от 2000 и 2002г и за моя изненада дисковете/правилно съхранявани/ се прочетоха абсолютно безпроблемно. Успех!

mail.ru по едно време даваха 1тб. Колкото до легалния софтуер - пиратствай си колкото искаш приятелю и не си го слягай на сърце. Виждам, доста си чувствителен, но някои крадат милиарди, изтребват хиляди, ти ще се косиш за един Уиндоус и 3 програми. Сваляй, сийдвай за другите и да си жив и здрав. 

• Автор

Човече, честно да ти кажа ти сам си си измислил някакъв въображаем проблем.Имаш легален windows ползвай го, друг е въпроса ако не ти харесва /това не си споменал/. Аз имам и легален windows и пробвам на втори диск разни други ундоуси например сървър и уиндоус 10 като ВИНАГИ се логвам  с майкрософския ми акаунт, и предполагам, че ако оттам им хрумне, че не е им е изгодно толкова ундоуси да пробвам просто ще ме баннат. Засега това не се е случило. Така че просто не е вярно, че не можеш да пробваш пробните им версии колкото ти душа и търпение иска.

Друг съвет, събери си малко малко пари и си купи резервен диск, много е важно информацията , която е за ценна за теб  да я държиш поне на две места,ако е прекалено ценна вземи и си ги запиши на двд диск.Наскоро рових из старите ми записи от 2000 и 2002г и за моя изненада дисковете/правилно съхранявани/ се прочетоха абсолютно безпроблемно. Успех!

Изглежда това е хубав вариант, за който си ми писал - във връзка с резервният диск. Не съм го мислил, но ето че сега вече ти си вторият или третият човек, който ме посъветва това. Благодарят ти за съвета! БОГ да е с теб.

mail.ru по едно време даваха 1тб. Колкото до легалния софтуер - пиратствай си колкото искаш приятелю и не си го слягай на сърце. Виждам, доста си чувствителен, но някои крадат милиарди, изтребват хиляди, ти ще се косиш за един Уиндоус и 3 програми. Сваляй, сийдвай за другите и да си жив и здрав. 

Здравей!

Не мога да го направя.

ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС каза, че който в малкото е верен и в многото ще е верен. Но който в малкото е неверен и в многото няма да е верен.

Вярващият е нужно да ходи, както Христос е ходил. Да се уподобява на НЕГО. ТОЙ е нашият критерий. А не хората около нас. Че има много зло по света, че света е препълнен с грях, лъжа и зло, така е за съжаление ;(. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС каза, че мнозина са които следват широкият и просторен път, който води към погибел. Малцина са тези, които намират тясната порта и стесненият път, който води към живот която порта и път е нашият ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, в КОЙТО ЕДИНСТВЕН имаме вечен живот.

Матей 7

13 Влезте през тясната порта, защото широка е портата и пространен е пътят, който води в погибел, и мнозина са ония, които минават през тях. space.gif

14 Понеже тясна е портата и стеснен е пътят, който води в живот, и малцина са ония, които ги намират.

БОГ да те благослови.

Ако си сериозен, то аз определено се възхищавам на възгледите ти. 

• Автор

Ако си сериозен, то аз определено се възхищавам на възгледите ти. 

Сериозен съм.

Не съм за възхищение, понеже съм един окаян човек, към когото МИЛОСТИВИЯТ БОГ е показал милост, като му е дал да се покае и да приеме спасението на НЕГОВИЯТ ЕДИНОРОДЕН СИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС. Аз нищо не съм дал и няма какво да дам от себе си. Всичко е от БОГА. Слава на БОГА отвека и довека! Амин.

БОГ да е с теб.

Аз пък съм атеист. Боли ме....работа за божиите заповеди и Библията. За това си и пиратствам.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Хора, може ли малко помощ?
С лаптоп MSI CX705 съм.

Когато избера Recovery, излиза диалогов прозорец, който ми изписва да не натискам никакви клавиши докато recovery операцията протича, минават около 1-2 минути без никаква промяна, след, което ми изписва съобщение:

"The recovery Environment is not normal.

System will be restarted, please try F3 function later."

Изключих лаптопа и пробвах още около 3 пъти, но резултата беше същият.

Знаете ли защо става така и дали има начин да пусна recovery опцията без да прекъсва по този начин?

• Автор

Слава на БОГ отверка и до века!!!

Успях да направя recovery на лаптопа ми.
Трябвало е да преименувам името на диск C. Трябвало е името да бъде това- OS_Install.

Слава на БОГ успях да направя recovery на лаптопа ми.
Трябвало е да преименувам името на диск C. Трябвало е името да да го наименувам по този начин - OS_Install

Така е писано и в сайта/форума на MSI, доколкото видях. Линк - https://forum-en.msi.com/faq/article/how-to-recover-your-notebook

Цъкнах задно копче на диск C в My computer -> Properties -> в бялото поле смених името на OS_Install -> рестартирах лаптопа, пуснах recover с F3 и стана.

Доколко правилен метод съм използвал- не знам. Така тръгна.

• Автор

Recovery само диск C ли засяга?
Когато направих recovery само файловете в диск C се рестартираха и промениха. В диск D си останаха старите файлове, майче, така, като гледам.

Recovery само диск C ли засяга?

Когато направих recovery само файловете в диск C се рестартираха и промениха. В диск D си останаха старите файлове, майче, така, като гледам.

Да, така трябва да бъде.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.