Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с нов инсталиран win 7 x64 SP 1

Featured Replies

Здравейте ! Имам няколко бързи въпроса:

1. Преинсталирах си лаптопа с Win 7 x64  SP1   но мисля , че нещо му има... по бавен е от преди , и когато ровя из него , и когато съм в нета по бавен ми е преди със сигурнос.... идея?

2. След стартиране ми дава 5-6 опции да избера и 30 сек . Wina ми е активиран или поне така пише....

Не ползвам антивирусна програма , активирал съм го с лоадер които беше в торента към wina , леново G580 е модела , 8 рам .

Как е положението с драйвърите?Виж в  диспечъра на устройствата,дали има жълти удивителни!

• Автор

Няма те са си оригиналните от лаптопа.

И постоянно ми излизат реклами на Chroma въпреки , че съм премахнал всякакви разширения от опцийте... ?

Няма те са си оригиналните от лаптопа.

И постоянно ми излизат реклами на Chroma въпреки , че съм премахнал всякакви разширения от опцийте... ?

За да спрете рекламите в Chrome инсталирайте добавката Adblock plus.

• Автор

Добавих я , блокирва ги но отдоло пак си има едно правоъгълно дето излиза... но това да е проблема.... по важно е да разбера защо е толкова бавен...?

Изпитвам силни съмнения за зараза с адуери. Посетете темата в линка по-долу, изпълнете инструкциите и имайте търпение за отговор. Когато се появи член на HJT, ще ви разпише инструкции за действие

https://www.kaldata.com/forums/topic/132819-системата-ми-е-инфектирана-какво-да-правя-сега/

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Дай конфигурация на машината . Както си задал темата е много малка информацията. Зависи от много неща за да ти забавя системата

Дай конфигурация на машината . Както си задал темата е много малка информацията. Зависи от много неща за да ти забавя системата

В първия пост пише Lenovo G580 8GB RAM. 

Погледни колко програми са ти стартиращи . Влез в диспечера на задачите да видиш  колко процеса имаш.

• Автор

Имам чувството че има остатъчен windows или глупости при преинстала... трябва ми явно клеанер някакъв или нещо от този сорт... а може ли да е защото е SP 1 а не 2 примерно ?

Не ти е много ясно  колко са сервизните пакети  май :)

Изтегляне на най-новия сервизен пакет безплатно

Най-новият сервизен пакет за Windows 7 е Service Pack 1 (SP1).

• Автор

Не мога да кажа , че съм напълно запознат с всичко , просто споделям каквото ми дойде на глава , защото чувсвително се усеща , че работи по-бавно от преди и то най-вече когато примерно тегля.... !

, активирал съм го с лоадер които беше в торента към wina

Ето това е. Уиндоуса ти е пиратски затова имаш проблеми. Ако беше оргинален, всичко щеше да е наред.

Ето това е. Уиндоуса ти е пиратски затова имаш проблеми. Ако беше оргинален, всичко щеше да е наред.

Това е пълна глупост. Първо, един и същ Windows може да е "пиратски" или не, в зависимост от начина на активиране. И второ, това няма никаква връзка с бързината на работа. "Пиратският" Windows може да е по-бърз и лек от "оригиналния".

Авторът споменава, че loader-а беше включен в самия торент/релийз, което ме навежда на мисълта, че е възможно да бъде някаква самоделка.

Много хора теглят пиратски уиндоуси, но повечето не знаят какво е msdn и др.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.