Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за момиче

Featured Replies

Изискванията са да е матов екрана, поне i5, да е тънък, бял и без нъмпад. Главно ще с ползва за фейсбук и филми, игри не се играят.

Големина на екран, колко време да издържа, колко памет горе долу иска (размер на хард диска) и най-важното, БЮДЖЕТ!

Защото са мога да ти наблъскам и от 2 бона.

Щом не се играят игри за къв зор е i5 ?

Бял лаптоп - лоша идея, ще придобие жълтеникъв цвят след време.

За тънък лаптоп - notbook.

И кажи за къв i5 става въпрос, че от мобилните версий има такъв който се равнява и на най-слабата версия на i3!

• Автор

Както казах, това ми казаха и искам да помогна, тя не разбира изобщо и искаше да си вземе макбук от 3000 лева ей така за гъзарията. За екран ~15 инча. Нямам си представа колко държат г/д батериите на лаптопите, но около 4-5 часа ще е добре. За хард 1TB. Около 1500 лева

Както казах, това ми казаха и искам да помогна, тя не разбира изобщо и искаше да си вземе макбук от 3000 лева ей така за г*зарията. За екран ~15 инча. Нямам си представа колко държат г/д батериите на лаптопите, но около 4-5 часа ще е добре. За хард 1TB. Около 1500 лева

макбуук-а изобщо не е лоша машинка, но е прекалено за нейните нужди.

И такъв от 700лева ще свърши работа, стига наистина да е само фейсбуук и филми.

Искам да кажа едно нещо, да го пази от убиеца на лаптопи. :) (кола, малки деца, одеяла, легла, дивани, боклук, прах и отново... бебета, а да, също и от токови удари)

За 1500 лв може да се вземе много прилична машина - например ASUS N551JK-CN073D . В момента има и промоция на лаптопи от марката - след регистрация на сайта, ако през първата година прояви някакъв фабричен дефект, ремонтират го безплатно, и връщат и парите, дадени за него. Мисля, че си заслужава.

Не е въпросът в техническите параметри и качеството на машината. Ключова дума - жена. Важен е цветът и модният надпис. Нали трябва да се кифлосва пред другите кифли.

А питащият е оценил вдестате и грама месо на 1500 лв.

И без да пожълтее ще го смени. За следващият моден цвят или спонсора, ако и е омръзнал.

Не се обиждай, нищо лично. Но това е тъжната действителност в България.

Не е въпросът в техническите параметри и качеството на машината. Ключова дума - жена. Важен е цветът и модният надпис. Нали трябва да се кифлосва пред другите кифли.

И без да пожълтее ще го смени. За следващият моден цвят или спонсора, ако и е омръзнал.

Имам приятелки, аз едвам навивам нашите да ми вземат нов телефон след като навърши 2 години, а онея трошат и имат нови таблети и телефони през месец. :)

Имам приятелки, аз едвам навивам нашите да ми вземат нов телефон след като навърши 2 години, а онея трошат и имат нови таблети и телефони през месец. :)

Тогава стегни майка си и баща си. Какво се "цинцарят" за 1000 лева? Я кажи пред всички колко телефона  до сега потроши? Не е хубаво от добър мобилен телефон да си правиш мигали за в къщи.А за да имаш и ти, като тези твои приятелки, вземи накрая и се ожени за някоя от тях.

Тогава стегни майка си и баща си. Какво се "цинцарят" за 1000 лева? Я кажи пред всички колко телефона  до сега потроши? Не е хубаво от добър мобилен телефон да си правиш мигали за в къщи.А за да имаш и ти, като тези твои приятелки, вземи накрая и се ожени за някоя от тях.

Аз съм строшил един телефон, и това "строшване" е спукване на дисплея. Сам си платих ремонта. Телефона е s3 neo и струваше 210 с план. Плана е от 16лв. на месец.

Обяснете на тази жена или на момичето, че се гледа какво има под капака, а не как е накипрен лаптопа, за да си спести главоболия и мрънкане после.

Обяснете на тази жена или на момичето, че се гледа какво има под капака, а не как е накипрен лаптопа, за да си спести главоболия и мрънкане после.

Това ще стане МНООООООГО трудно.

Луди пари за лаптоп за фейс и скайп :)...............купува се нещо втора ръка за тези цели.300-500 лева някоя бизнес клас машина

Ти пък и ти. Кога си купувал нещо втора употреба за жена, ще ти избоде очите, не се и опивай. Някое 11.6' ChromeBook-че ще свърши идеална работа за фейс и скайп, но трябва и да красиво на външен вид :)

http://ardes.bg/laptop/Acer+CB3-111+Chromebook-65651

Тва е иделано

Жената избира лаптоп,както циганин купува лека кола.

- Бате кастфона свири ли?

-Свири.

-Вземам я.

Има читави Макбук втора ръка :) като иска нещо лъскаво и гъзарско

Може да разгледаш колко жени продават, какво и да е, свое и колко купуват 2 ръка :) Жената не можеш я излъга за новото, за всичко друго може :)

Може да разгледаш колко жени продават, какво и да е, свое и колко купуват 2 ръка :) Жената не можеш я излъга за новото, за всичко друго може :)

Ако макбуука си е в кутията, има оригинални зарядни (без следи от употреба) и просто му сложиш един найлон и фабрични настройки за да стане като нов ? :whist:

Днес пробвай с това, другият път с пръстен и трети път няма да има :)

Аз честно казано това изрових за 15-ка:

- Acer Aspire V3-572G

По-хубаво е като параметри от посоченото от теб (доколко ще е нужно е друга тема на разговор), ама пък и в цената се вмества :)

П.С: Уви, има NumPad и не е от най-тънките, но все нейде жертва е нужно да се направи :)

Редактирано от soulless.id (преглед на промените)

1. Не всички момичета са ... като тази.

2. Трудно е да се вникне в женското съзнание... но мисля, че знам какво иска госпожицата, проблемът е, че бюджета не го позволява. Иска нещо подобно:

Sony .  Трябва да се обясни, че няма как да се случи. Ако желае бял (по-скоро сребрист, ама както и да е, щом иска макбуук), i5, гъзарски, без Numpad.. 1500 лв. абсурд. Ако иска нов да си приготви минимум 2300 лв. Според мен оптималното решение, като визия, пари и горе-долу характеристики е: Lenovo Flex 2  - екран 15.6, i5, "бял" , само паметта е 500 gb. Даже е леко гъзарски екрана се върти.. :D    Ако иска да поизчака малко, ето истинска "гъзария" : Asus Book кеф ти таблет, кеф ти лаптоп. Тотален хит. :)

• Автор

Този сони мисля да и го покажа, ама е изчерпан. Там е работата, че тя искаше да даде 3000 лева за макбук, само заради дизайна и аз я убедиих да вземе нещо друго. Тя гледа дизайна, не параметрите.

Има го и в други магазини, просто този линк ми попадна, ама 2000 лв. за скайп, фейсбук и филми... ясно ми е. Хубавите дизайни лично женско мнение са само на ябълката и сони. Няма как да се намери друг "красив" лаптоп, защото просто няма. Здрав лаптоп не е равно на хубав дизайн. Остави я да си го купува и после да си троши главата, като не може да се оправи с операционната система на макбуука. И без това след време ще и хрумне друго. :D

Трябва да си ама много голям дебил  да не се оправиш  със Mac OS . То няма какво да му настройваш и какво да му  конфигурираш защото вече всичко е направено и  работи  та пушек се вдига. Давам и точно 1 час  да му свикне и после никога няма да се сети за друго.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.