Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Благодаря много    :beer:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Здравейте, днес гледах по City TV една песен към 7:10 сутринта - песента не мога да я обясня, но беше денс парче а в клипа някаква жена, всеки ден ставаше, миеше си зъбите и отиваше не скучната си и безмислена работа и само си мечтаеше да е на плажа и да купонясва. Някой сеща ли се?

• Автор

Здравейте, търся една песен клипа почваше с купон на които танцуваха ламбада или нещо такова след това почваше песента май я пееше руса жена и мъж и май беше Шакира или друга не помня. Благодарско предварително. :wink12:

Редактирано от dadi_27 (преглед на промените)

Здравейте,

търся една песеб която въртят по радио фреш.

Песента е 100% румънска, пее я някакъв мъж, и има нещо в припера - in your eyes.

Здравейте,

Песента е 100% румънска, пее я някакъв мъж, и има нещо в припера - in your eyes.

Запишете я, за да я чуем!

Аз също я издирвам, срещал съм я и из кратки клипчето по Евроспорт. За това става въпрос:

Някой има ли идея коя е песента?

Редактирано от irinah (преглед на промените)

Здравейте, от вчера търся тази песен и немога да я намеря.... ако някой може да помогне....

http://www.btv.bg/comedy/videos/video/318350556-Mrasen_biznes___07_yanuari.html

Това е песента

Edwyn Collins - A Girl Like You

http://youtu.be/-QjQlBTGgT8

++++++++++

Това е песента:

BLUES SARACENO - Find Our Way Home

https://soundcloud.com/marco-antonio-muller/blues-saraceno-find-our-way

++++++++++

Здравейте,

Да не би да е тази?

Phelipe feat Dj Bonne - Mikaela

или тази

http://www.vbox7.com/play:a2eb324e19

Редактирано от Yordan_Petrov (преглед на промените)

Здравейте! :whist:  Много искам да разбера как се казва първата песен от  микса на 

Dj Andres - Reggaeton Video Mix 13. 

Ето и адрес в You Tube;  

Благодаря!

Благодаря Данчо- страшен си! От седмица се мотам, а ето къде бил ключа за палатката... :eek:

Търся едно хаус парче с женски вокал(звучи африканско, но пее на английски език) от последните 4-5 години е, но е много известно, за съжаление нищо не запомних, дори ми се струва, че е оригиналът на ремикса на Азис и Глория на "Прави любов, а не война", ама не го знам кой е. ето линк.

Здравейте, търся тази песен, но не знам името и певеца:Pop Song 2.mp3

Трябва ли да се инсталира тази програма и проверихте ли с нея това парче?

Мерси!!!

Здравейте, търся оригинала на Jane Birkin -Je T'aime, освен Annie Lennox това е стара рок банда през 60's.

Здравейте, търся оригинала на Jane Birkin -Je T'aime, освен Annie Lennox това е стара рок банда през 60's.

Аз мисля че оригинала е на Jane Birkin и Serge Gainsbourg, това доколкото не ме лъже паметта е музика от филм

Оригиналът е композиран от Серж за Брижит Бардо, която по онова време била омъжена за Гюнтер Закс, немски бизнесмен, като било твърде скандално да се пусне на пазара с нейния глас. Гинсбур след няколко години се запознава с Джейн и предлага тя да изпъшка/изпълни текста. След десетина години Бардо все пак дава съгласие да се издаде нейният вариант, който аз намирам за доста по зрял с гласa ѝ:

http://www.youtu be.com/watch?v=-RrlkXQshd8

Редактирано от vasettoo (преглед на промените)

а на мен още никой не ми е отгововил,за мойта песен,където писах преди седмица някъде,даже да не е и повече.

Здравейте,аз искам да ви попитам за една песен,сръбска,пее се нещо "ники ники защо тебе ники",само това знам от песента,и че я пее жена

Оригинала е с подобен инструменталRock Song.mp3

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.