Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Търся 2 песни от сериала "революзия z", и двете са от първи сезон 9-ти епизод, първата е, когато групата репетира в гаража и Ани моли Тино да й подаде водата, а другата, когато Ани пее на тротоара и дават как Боби продава наркотици. Ако някой знае как се казват, моля да каже. 

Редактирано от siyanaa (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 501,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Опитвах по всевъзможни начини да я намеря в google, но не успях. Звучи малко смешно, но през повечето време се пееше това : o mangeroo, o mangero, o mangero,  o mangerooo.(или maniero) Може това да не са реалните думи, то по този начин се чуваше.... :D

Редактирано от neo97 (преглед на промените)

Опитвах по всевъзможни начини да я намеря в google, но не успях. Звучи малко смешно, но през повечето време се пееше това : o mangeroo, o mangero, o mangero,  o mangerooo.(или maniero) Може това да не са реалните думи, то по този начин се чуваше.... :D

Това е правлната тема...

Здравейте!

Случайно някой да знае как се казва тази песен,аз съм я кръстил Zinksta,заради честото повтаряне на думата Zinksta,ама иначе как се казва...

http-~~-//youtu.be/zLkkvuDEIkQ

Здравейте!

Случайно някой да знае как се казва тази песен,аз съм я кръстил Zinksta,заради честото повтаряне на думата Zinksta,ама иначе как се казва...

http-~~-//youtu.be/zLkkvuDEIkQ

"I've got the vibration (Lelewel Freak Mix)" на Black Box ?

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

"I've got the vibration (Lelewel Freak Mix)" на Black Box ?

Не,не е това! ;)

Редактирано от terorDrEaM (преглед на промените)

Тая Zinksta дето си я кръстил,си е направо "superstar" :D Ето:

The Ones-Superstar (Scissor Sisters Mix)

Ей,браво miroslavm :clap: ,едно огромно БЛАГОДАРЯ! :)

Поздрави! :beer:

Редактирано от terorDrEaM (преглед на промените)

Въпрос с много голяма повишена трудност.Търся композитора и името на мелодията от филма Haunted 3D заради която 3 часа рових къде ли не в интернет и нищо не открих.Кой я изпълнява,как се казва-никаква информация.Разчитам на вашата помощ.Мелодията се намира в линка между 00.02.30 мин.и 00.04.00 мин.или казано накратко-в началото на филма от втората до четвъртата минута.Предварително огромно БЛАГОДАРЯ на този който може да ми помогне.

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Въпрос с много голяма повишена трудност.Търся композитора и името на мелодията от филма Haunted 3D заради която 3 часа рових къде ли не в интернет и нищо не открих.Кой я изпълнява,как се казва-никаква информация.Разчитам на вашата помощ.Мелодията се намира в линка между 00.02.30 мин.и 00.04.00 мин.или казано накратко-в началото на филма от втората до четвъртата минута.Предварително огромно БЛАГОДАРЯ на този който може да ми помогне.

Композитора е Chirantan Bhatt.Това е саундтракът на филма,мисля че 6-та песен е твоята :)http://mio.to/album/7-hindi/232169-Haunted_3D__2011_/#/album/7-hindi/232169-Haunted_3D__2011_/

Редактирано от miroslavm (преглед на промените)

Композитора е Chirantan Bhatt.Това е саундтракът на филма,мисля че 6-та песен е твоята :)http://mio.to/album/7-hindi/232169-Haunted_3D__2011_/#/album/7-hindi/232169-Haunted_3D__2011_/

Композитора го открих веднага но не е шестата песен.Дръпнах ги и шестте песни и нито една не е.Шестата песен е на духа на момичето което свиреше по средата на филма на пиано и си я свалих на телефона-различни са.Ако имаш друга идея веднага я сподели. :speak:

Композитора го открих веднага но не е шестата песен.Дръпнах ги и шестте песни и нито една не е.Шестата песен е на духа на момичето което свиреше по средата на филма на пиано и си я свалих на телефона-различни са.Ако имаш друга идея веднага я сподели. :speak:

Точно шестата песен е :) Ти се бъркаш, в началото където почва филма от 02,30 до 04 минута е само инструментал на самата песен(без текст) :) Ето сравни ги,това е  инструментала 

А това е песента http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qMVeOCFfHos#t=60s

Редактирано от miroslavm (преглед на промените)

Изпълненията са почти еднакви-пуснах и телефона и лаптопа но имат разлика.Ако според теб са едни и същи-може и да си прав,кажи ми поне под какво име се води?Просто е много по готин и нежен от песента. :whist:

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Винаги в надписите накрая дават цялата инфо за филма.Там са дадени иманата на всички композитори,изпълнители даже и продуцентите на саундтрака.Има ги просто ги виж и така провери коя е точно търсената от теб песен.

Гледах няколко пъти но нищо не видях.Има я като композитор и изпълнител но само като музикално изпълнение нищо не открих.В Уикипедия също нищо не пише.

Не търся името на песента, а на изпълнителя, но не намирам такава тема в раздела, затова питам тук. Ето линк към песента - http://vimeo.com/63026455 според заглавието - Ins - Love is a headshot Обаче това Ins въобще не мога да го намеря в нета като изпълнител или група или к'вото е там. Някакви идеи?

Не търся името на песента, а на изпълнителя, но не намирам такава тема в раздела, затова питам тук.

Ето линк към песента - http://vimeo.com/63026455 според заглавието - Ins - Love is a headshot Обаче това Ins въобще не мога да го намеря в нета като изпълнител или група или к'вото е там. Някакви идеи?

Ins това е името на изпълнителя, проверих го с Android програмата за разпознаване на музика SHAZAM.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Редактирано от mrD (преглед на промените)

Здравейте.След много,много часове ровичкане реших да попитам тук за една песен,която издирвам.

Чух я по радиото и единственото нещо,което записах от текста беше:"Аз вярвам ще ме намериш между хиляди звезди."До колкото си спомням бе бавна песен и определено жена я изпълняваше.Надявам се някой да се сеща коя може да е тя.

Здравейте, търся песента от рекламата на парфюми Би Ю (B.U.), която въртят тази година. В тубата и вбох7 масово излиза https://www.youtube.com/watch?v=8m77qu9A_RM, но не е тя. Надявам се да не е специално писана за рекламата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.