Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Моля, моля. Ако искаш да е само музика, без да се пее, пиши instrumental след името на песента.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Колеги след голяма мъка изживяна от мен и приятелката ми не можем да се сетим за една песен ... но проблема е следния :  не се сещаме как се казва , знаем само , че : Клипа беше с едно русо момче ... със слушалки на главата и дистанционно в ръка и като се обръща към хората почват да играят или спират (в няква поза). имаше и брейк танци  ( Песента е доста старичка   :D  :D  :D   Моля помогнете , ако се сещате нещо 

Редактирано от soundtherapy (преглед на промените)

Здравейте! Значи не помня нито заглавието на песента нито изпълнителят. Знам, че ще е трудно даже почти невъзможно но ще опитам да напиша горе долу какво помня. Тази песен я бях чувал преди много години, когато бях към 6-7 години... Значи помня, че имаше и клип. Спомням си, че песента звучеше нещо като " няс нямас гонас", :D песента е бърза тоест пеят бързо тези думи... има хубав бас самата песен и е много забавна. Помня, че моят приятел скачаше от радост, когато чуваше тази песен... имам спомен, че изпълнителят и изглеждаше като негър малко дебеличък и със приятни дрехи като за плажа със шапка беше ако не се лъжа... и със момичета на плажа... самия изпълнител изглеждаше приятен и забавен тип.. Така като гледам доникъде няма да стигнем а само как я искам тази песен.. 

Здравейте! Значи не помня нито заглавието на песента нито изпълнителят. Знам, че ще е трудно даже почти невъзможно но ще опитам да напиша горе долу какво помня. Тази песен я бях чувал преди много години, когато бях към 6-7 години... Значи помня, че имаше и клип. Спомням си, че песента звучеше нещо като " няс нямас гонас", :D песента е бърза тоест пеят бързо тези думи... има хубав бас самата песен и е много забавна. Помня, че моят приятел скачаше от радост, когато чуваше тази песен... имам спомен, че изпълнителят и изглеждаше като негър малко дебеличък и със приятни дрехи като за плажа със шапка беше ако не се лъжа... и със момичета на плажа... самия изпълнител изглеждаше приятен и забавен тип.. Така като гледам доникъде няма да стигнем а само как я искам тази песен.. 

описанието на изпълнителя ми прилича много на King Africa

http://youtu.be/HInsQ-REUH4

а думите на песента на песента на ТАТУ

http://youtu.be/8q3jAQkuyTo

Редактирано от janis joplin (преглед на промените)

описанието на изпълнителя ми прилича много на King Africa

http://youtu.be/HInsQ-REUH4

а думите на песента на песента на ТАТУ

http://youtu.be/8q3jAQkuyTo

Първата повече прилича на нея, но като пуснах първия клип отстрани намерих един клип, които брави биитбох, http://www.youtube.com/watch?v=wslTXnslwd0 вижте към 23 сек. мелодията е точно тази ако не се лъжа... ще е радвам някои от вас да се сети за името на песента

Здравейте, търся денс парче. То е 90те, пее първо(или обратното) един мъж, после една жена. Самата песен е динамична(бърза),май бие в началото леко на техно, докато не започне да се пее. По спомен, припева започва с жената и пееше нещо от сорта: "but you hope me, when you met me"(май не е така, че в гугъл не намерих нищо) , после почваше мъжа и така до края на песента. Помогайте, тази песен я издирвам от доста време.

Нещо по тоя въпрос? :(

Нещо по тоя въпрос? :(

Хем се сещам за коя песен става дума, хем не се сещам нито изпълнител, нито заглавие, нито друга част от текста... :D Започнах да се изнервям...ще потърся още, дано имам успех. Често я пускат по радио енерджи, евентуално може да я засечеш и да попиташ във фейсбук на страницата им как се казва. Или да я shazam-неш ако имаш смартфон....

Това ли е?  

Малиииии, златна си! Страшно много ти благодаря!!! :shock11: Сега ще я слушам цял ден.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Малиииии, златна си! Страшно много ти благодаря!!! :shock11: Сега ще я слушам цял ден.

Ххаха, е хайде приятно! :) Радвам се, че помогнах! :P

Прилича ми на Usher-Yeah

http://www.youtube.com/watch?v=Hy-5d4r_6Y8

Е, златен човек си браво, обаче имаше една подобна песен и е много по-стара, а думите които пееше изпълнителя ми звучаха нещо като "нас нямас гонас" :)

Е, златен човек си браво, обаче имаше една подобна песен и е много по-стара, а думите които пееше изпълнителя ми звучаха нещо като "нас нямас гонас" :)

и аз търся дебел изпълнител подобен на негър,дебеличък и с дрехи за плаж........абе какво да ви кажа..........

Жена ли я пее? С бързо темпо?  Май се сещам за едно старо парче от 90-те.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Жена ли я пее? С бързо темпо?  Май се сещам за едно старо парче от 90-те.

Мисля, че е мъж не съм много сигурен и песента не е много бърза, басовете звучат мелодично... не мисля, че някои може да я намери нея :(

Мисля, че е мъж не съм много сигурен и песента не е много бърза, басовете звучат мелодично... не мисля, че някои може да я намери нея :(

Горе-долу  коя година си я слушал тая песен.

А моята песен кои ще намери?

На мен от последния ти линк с бийтбокса след 23 секунда най-много ми прилича на тази песен. Тя ли е ?

P.S. Не видях по-новите мнения и че песента вече е намерена. Не мога да си изтрия мнението.

Редактирано от sarcastic (преглед на промените)

Горе-долу  коя година си я слушал тая песен.

Горе долу към 2000-4 тия години, не помня много точно. Песента сигурно не е от най-известните, но тогава в БГ се чуваше доста често..

Търся едно хаус парче. Клипа е с едно парти на плажа с момичета по бански, на които не им се виждат лицата, а само как танцуват. Ще съм ви благодарна, ако някой може да помогне :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.