Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Здравейте! Търся една песен от няколко дни и нищо не намирам, даже изпълнителя. Жена я изпълнява и на нея се играе хоро. Имам кратък запис на хорото и това е текста:

"Лети, лети птицо черно, лети птицо тиАз няма да .....аз още те обичамХайде, хайде черна птицо лети по пътя синека остане спомена завинаги у теб.

Лоши хора, лоши думи

живот ли е това."

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Здравейте, търся лятно денс парче, би трябвало да е от 2003 или 2004, с мелодия подобна на мотива от този клип, който започва от 0:40. http://www.youtube.c...h?v=cCKYPlDu1a4 Вероятно е някакъв ремикс на известен dj. Почти изцяло инструментал. Това обяснение ми даде чужденец, който го е чул тогава по морето. Аз лично не мога да се сетя кое може да е това парче, което да звучи по подобен начин. Някой дали има идея?

Здравейте, търся лятно денс парче, би трябвало да е от 2003 или 2004, с мелодия подобна на мотива от този клип, който започва от 0:40. http://www.youtube.c...h?v=cCKYPlDu1a4 Вероятно е някакъв ремикс на известен dj. Почти изцяло инструментал. Това обяснение ми даде чужденец, който го е чул тогава по морето. Аз лично не мога да се сетя кое може да е това парче, което да звучи по подобен начин. Някой дали има идея?

нещо линкът не е на ред.

Goleo VI Presents Lumidee Vs. Fatman Scoop - Dance

Благодаря, но на мен ми трябва друга песен, която повтаря мотива от тази. Иначе знам, че е Goleo VI ;-)

Здравейте :)
Искам да попитам за една песен ( по-скоро музикант, певец ) на който слушах песните преди около 3-4 години и в момента, не мога да се сетя за името му или групата в която пее (свири). Така информацията която мога да дам относно него е, мъж на около 35-40 години ( според мен ), има татус на ръката си под тази форма ---> http://tinyurl.com/n6pzqcu (това не е реклама :Д ),  само че е в по-голям размер около цялата му ръка, стилът на музика е нещо леко с китара и пиано, предимно по-тъжни песни, също така снимката (на която се е подпрял на едната си ръка, ми се е забила в главата ) е по тъмна! Помня, че певеца е известен и късо подстриган. Help pls 
Мога да дам съвсем малко информация за песен, която ми напомня за една от неговите, 

от 00:19 до 00:35 има подобен ритъм и тембър на гласа, това е с което разполагам, а се измъчвам вече 4-5 не мога да се сетя :/

Редактирано от lasabi94 (преглед на промените)

• Автор

Благодаря, но на мен ми трябва друга песен, която повтаря мотива от тази. Иначе знам, че е Goleo VI ;-)

Защо не я изрежеш тогава това е техно ремикс

Търся една песен, беше нещо като техно/диско като звучене. Спомням си само клипа, който беше анимация (рисувана): едно момиче седеше на една пейка, някаква летяща чиния я вземаше и я караше на някаква планета. Там тя пееше на сцена и накрая планетата избухваше, а тя в последния момент беше спасена пак от същата летяща чиния. Може да има разминавания от описаното и реалния клип, но това е което помня. Слушах я преди години (2004 някъде) по телевизията я въртяха много по музикалните програми. Някакви идеи как се казва?

Здравеите,търся една ретро песен.

Изпълнява я мъж ,на припева има женски вокал.

Текста не го знам,само знам откъслечни фрази ,ама не знам дали са верни,като произношение или смисъл

Така  завършва фразата която най-много се повтаря . "When you call my doll"

Песента е бавна ,не е рок  и е стара,предполагам 80 те или 90те.

Ще съм благодарен за предложения,ако се сещате,даваите няколко предложения

Здравеите,търся една ретро песен.

Изпълнява я мъж ,на припева има женски вокал.

Текста не го знам,само знам откъслечни фрази ,ама не знам дали са верни,като произношение или смисъл

Така  завършва фразата която най-много се повтаря . "When you call my doll"

Песента е бавна ,не е рок  и е стара,предполагам 80 те или 90те.

Ще съм благодарен за предложения,ако се сещате,даваите няколко предложения

И какво не ви хареса в специализираната тема по въпроса?

И какво не ви хареса в специализираната тема по въпроса?

Явно не съм го забелязал.

Няма нужда от заяждания.

Все пак мерси,че не ми изтрихте поста,а само го преместихте :wors:

Сетих се сутринта и за друга песен.

Пак пее мъж,на припева са женски вокали,пеят нещо от рода "Looking in my ..."

В песента има соло  китара но не е рок

Редактирано от neni4a (преглед на промените)

Линк за клипа - http://vbox7.com/play:06ef629c .

Можете ли да ми кажете ако знаете коя е песента, която започва от 3:24 минута до завършека на клипа ?

Редактирано от The Good Old TIme (преглед на промените)

Здравейте .. търся една песен бг рап беше имам смътни спомени ... от преди 6 7 години май е ... пее се нещо за абстиненция имаше някакви птички в мелодията и нещо за гепи .. от сорта в гепито ша звънна ли ддз пеят го момиче и момче игрива мелодия в ума ми е но нищо не се сещам ако можете да ми помогнете ще съм си много благодарна :)

Редактирано от BeBzItO (преглед на промените)

• Автор

Здравейте търся една сръбска песен пее един мъж пее нещо бейс  жампинг или нещо подобно?

Никой ли не се сеща????????????????????????? :help wanted4:  :help wanted4:  :help wanted4:  :help wanted4:

del.

Редактирано от Kултуровед Гъмов (преглед на промените)

Не знам дали можах да се оправя с тия ID-та :D . Ама виж дали не е тая 

Точно тази е! :) В Shlomi Aber Remix.

мерси!

Страхотен сиииииии, братле !!!

БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГООООООО !!!

ЩЕ ТЕ ЧЕРПЯ НЯКОЙ ДЕН !!!

Знаеше ли песента от преди това?

Или я намери сега?

Редактирано от The Good Old TIme (преглед на промените)

Търся една песен не знам каква е звучи ми като италианска, стара е ..... 
Пее се нещо от сорта : Ин те Галимоо Веште Седа Оливе Величе .. 
не ми се смейте тва разбирам само ... Публикувано изображение 
Ако някои ми я намери ще съм му много благодарен Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение 
Мерси Предварително !!!

• Автор

Търся една песен не знам каква е звучи ми като италианска, стара е ..... 

Пее се нещо от сорта : Ин те Галимоо Веште Седа Оливе Величе .. 

не ми се смейте тва разбирам само ... Публикувано изображение 

Ако някои ми я намери ще съм му много благодарен Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение 

Мерси Предварително !!!

да не е тази

Редактирано от dadi_27 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.