Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Здравейте  има една песен на 2pac много е известна, но не и знам името... Не е change,califoria love а една друга...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Здравейте , някой може ли да ми каже името на тази песен ? http://vbox7.com/play:19ec7dfd55

Може, може: Selectracks - "Lurking Beneath"

Здравейте  има една песен на 2pac много е известна, но не и знам името... Не е change,califoria love а една друга...

Коя ли ще е тази "една друга"? Погледни в този списък с 22-тте топ песни на 2Pac.

Може, може: Selectracks - "Lurking Beneath"

Коя ли ще е тази "една друга"? Погледни в този списък с 22-тте топ песни на 2Pac.

Не няма я... Една песен е няква много яка мелодия има.. 

Не няма я... Една песен е няква много яка мелодия има.. 

Евентуално да знаете година на издаване, албум? Или пък просто как звучи... специфичен ритъм?

Евентуално да знаете година на издаване, албум? Или пък просто как звучи... специфичен ритъм?

Не знам..Не мога да се сетя но имаше един такъв ритъм не беше бърз и много бас и беше много яка... :D 

П.П Според мен тя е най-известната песен, но не я знам защо така и това не знам :D

Редактирано от Djani_Varna (преглед на промените)

Търся една нова поп/денс песен. Пее се от жена, много популярна е сега и я въртят често по радиото и музикалните канали. Един път бях засякъл случайно кадри от клипа - действието се развива в къща и певицата беше главно действащо лице заедно с някакъв робот. (Робот ли точно бешеее... нещо механизирано.)

Търся една нова поп/денс песен. Пее се от жена, много популярна е сега и я въртят често по радиото и музикалните канали. Един път бях засякъл случайно кадри от клипа - действието се развива в къща и певицата беше главно действащо лице заедно с някакъв робот. (Робот ли точно бешеее... нещо механизирано.)

може би

въпреки че не е много нова.

Започва с: HEY, MR DJ, WHERE ARE YOU?

След това се пуска водата от тоалетната и се казва: I'm coming.

Ще бъда DJ на една сватба и ми се иска това нещо да го пусна по някое време.

Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете.

Благодаря предварително.

Здравейте! малко помощ за намирането на парчето със следните откъси от текста.... you are all what i ll ever want ..... and i know i ll never wona  let you go.... walking under the sun i met you and it was over.... или нещо подобно, че нямах химикал да запиша :)

песента от 1:03 сръбската

Indira INDY Aradinovic - "Bato bre"

П.П. Не видях, че вече е отговорено. Постът може да бъде изтрит.

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

Търся една гръцка не е стара до колкото дочух се пее нещо от сорта на mi mou les/pes mou les в припева. Мъж я пее и гласа му малко прилича на Nino пускат я често по дискотеките. Не е horepse moro mou.

Започва с: HEY, MR DJ, WHERE ARE YOU?

След това се пуска водата от тоалетната и се казва: I'm coming.

Ще бъда DJ на една сватба и ми се иска това нещо да го пусна по някое време.

Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете.

Благодаря предварително.

https://www.youtube.com/watch?v=u2i5YhHbc4g

Редактирано от locke (преглед на промените)

Здравейте търся една песен знам много малко,но ще съм много благодарна ако някои се сети....пее се Feeling I wanna know.....бърза е и с пее от жена....много често я пускат по NRJ  :) Мерси много предварително.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.