Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

• Автор

Hermann Langschwert - Fire Storm

Открита със Shazam за 30 секунди...

shazam имали я за РС

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Здравейте отново.

Във 1379 пост попитах за една песен без да знам нищо за нея.

Сега успях да запиша малко от нея.Дали някой ще може да се сети кой я изпълнява и как се казва?

http://dox.bg/files/dw?a=b9ba101d82

Здравейте отново.

Във 1379 пост попитах за една песен без да знам нищо за нея.

Сега успях да запиша малко от нея.Дали някой ще може да се сети кой я изпълнява и как се казва?

http://dox.bg/files/dw?a=b9ba101d82

The riddle - Gigi d'agostino

The riddle - Gigi d'agostino

Аааа, слушах я преди няколко дни отново. Харесва ми :P

Здравейте търся сръбска песен не помня как се казваше но помня че е пееше жена в клипа имаше траестити въртейки се на стол като токче. Благодаря предварително.

http://exssbox.net/

http://exssbox.net/video/vip/7632/myvideo/music/maitre_gims_zombie

Здравейте! Търся една песен, не помня какво се пееше, но помня само видеото.. Във видеото хората са гримирани не точно като клоуни, но такъв тип.. карат едно колело.. Накрая песента завършва с един поглед от високо и гледат към една къща, на която са нарисували глава на скелет .... Дано да ви говори нещо

Здравейте! Търся една песен(черно), на която се пее "keep dancin dancin", може и припевът да е. Изълнява се от мъж и има много хубав бас! Моля давайте предложения, все някой трябва да я е чувал.

Здравейте! Търся една песен(черно), на която се пее "keep dancin dancin", може и припевът да е. Изълнява се от мъж и има много хубав бас! Моля давайте предложения, все някой трябва да я е чувал.

Може би да е тази....

Не е тази за жалост. Единственото, което се сещам е, че пее нещо от сорта на keep dancin dancin и това dancin го повтаря доста пъти. Има и някаква зловеща музика сякаш. Типична гъзарска черна песен за слушане в кола... но не я откривам :(

Търся една песен, не мога да я открия, ето и линк http://www.4shared.com/video/xVkaN_5Tba/Voice00001.html

Не съм сигурен но май има специална тема за това

А колкото до песента си я записал и shazam не откри нищо

Това не е песен! Не се чува текст.

Вземи две тенджери, един тиган и думкай. Същото ще се получи.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Търся една песен, не мога да я открия, ето и линк http://www.4shared.com/video/xVkaN_5Tba/Voice00001.html

И какво не ви хареса първата важна тема в раздела? Темата ви се присъединява към нея!!!

На немски език пее мъж.За него знам,че е загинал при катастрофа с мотор. В припева на песента пее за жена на име Тиле,Филе или Циле/поне аз така чувам/ или нещо такова.Пускат я от време на време по радиата...

Здравейте,

Търся изпълнителя на песента, с която започва тази песен. Оригиналът е на Аника, но е по бърз. Точно този бавен вариант има много сантиментален спомен за мен и бих искал да го намеря. Песента е около 1982 година. Ако някой може да помогне предварително Благодаря.

Здравейте,

Търся изпълнителя на песента, с която започва тази песен. Оригиналът е на Аника, но е по бърз. Точно този бавен вариант има много сантиментален спомен за мен и бих искал да го намеря. Песента е около 1982 година. Ако някой може да помогне предварително Благодаря.

Тази? 

Човече, Нямам думи, с които да ти благодаря. Жив и здрав бъди! С тази песен на 20 септември 1982 година влязох в казармата. Един период от моя живот, който бих пожелал на всеки. Това, което човек преживява там не може да се опише с думи. Остават само най-добрите ти приятели и страхотни спомени. Много, много съм ти задължен и благодарен.

Ако имаш желание потърси ме на skype  "chuvajhujo". Името е просташко, но е истинско. Имам още няколко песни, които търся от онова време, но никоя програма не ги открива. Имам ги само на касети без всякаква информация за тях.

Още веднъж: Много БЛАГОДАРЯ!  Днес направи един човек щастлив. Бъди жив и здрав!

Толкова се развълнувах,  че не обърнах внимание, че си жена, за което моля да ме извиниш.

Редактирано от chuvajhujo (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.