Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Хмм, виж да не е Guns N' Roses - Patience? Друго от тогава не се сещам, но ако не е тя, може да потърся :P

ПС. Като си казал и по-ново, я пробвай и тази: The Black Keys – Tighten Up

Благодаря ти.

Не е това което търся. Не съм много сигурен за годината.Просто предположих, понеже радиото пускат само песни от 90.

А, сещам се и още нещо.Миналият месец във нашето градче имаше панаир.Често са я пускали и там.

Възможно е да не е стара

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Благодаря ти.

Не е това което търся. Не съм много сигурен за годината.Просто предположих, понеже радиото пускат само песни от 90.

А, сещам се и още нещо.Миналият месец във нашето градче имаше панаир.Често са я пускали и там.

Възможно е да не е стара

Направо ме убиваш xDПробвай тази: Bobby McFerrin - 'Don't Worry, Be Happy' със 100% не е тя, ама кой знае :D

Здравейте! Търся една много популярна песен. До сега ровех в нета и не мога да я открия. Песента е много известна, пее я мъж. Мислех, че се казва Мишел, но явно греша. Та в песента се пее нещо от рода на: "Michele, на на на на нааааа, Micheleeel и пр.."

Здравейте! Търся една много популярна песен. До сега ровех в нета и не мога да я открия. Песента е много известна, пее я мъж. Мислех, че се казва Мишел, но явно греша. Та в песента се пее нещо от рода на: "Michele, на на на на нааааа, Micheleeel и пр.."

Търся песента от този клип. Песента започва от 06;39 до 07;08 

https://www.youtube.com/watch?v=E8VvMK3w57k

Ако песента е от клип или радио има лесно!http://www.midomi.com Но си има и някой недостатъци.. (Не открива Български песни)..

@Малкия стар войник, песента е Dexter feat. Pavell & Moisey - Последна вечер 

Редактирано от R.Ivanov (преглед на промените)

Търся една немска песен пееше се: тарара тара тайрантаа.. жена я пееше Намерих я името и е 

Alex C Du hast den schönsten Arsch der welt .

Редактирано от Vanquisher (преглед на промените)

Търся една немска песен пееше се: тарара тара тайрантаа.. жена я пееше Намерих я името и е Alex C Du hast den schönsten Arsch der welt .

Тази песен я знам от още ученическите си години, ама... Поооо описанието "тарара тара тайрантаа..", как да се сетим? :D :D :D

Здравейте, търся една песен от сериалчето Революция зет.Песента е от 4 сезон,8-ми епизод от 38-мата минута пее я Мира(Мона Недева) ето и част от текста който пее:

I've been here before, but I don't like it no more. This walls reminds me of you, I remember I said I do. 

I thought I knew, knew you after all this time (x2)
oh noooo

Не мога да дам линк към епизода или песента тъй като бтв се е погрижило да ги изтрие всичките.Би трябвало да е кавър на някоя песен.Моля помогнете песента е суперр готина и много искам да я намеря 

• Автор

Здравейте търся една песен пее е една жена с женски вокали пее се мод дъ бейс или нещо такова. 

Търся една песен, пееше се нещо от сорта на "Ai china, china, apachina, china nay" нещо такова.

Ето. Много добра песничка.

Здравейте, някой знае ли как да намеря траковете от този клип, специално от 1 до 59 секунда се интересувам. Благодаря предварително !

Търся една песен по радио Fresh я пуснаха преди 10 мин. Жена я пееше: i'm falling in love нещо такова. Благодаря.

Търся една песен по радио Fresh я пуснаха преди 10 мин. Жена я пееше: i'm falling in love нещо такова. Благодаря.

Да не би да е тази?Все още я пускат по Fresh-a :)

https://www.youtube.com/watch?v=n5rwl8XA3Lk

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Здравейте :)
Отчаяно търся името на песента от първата една минута на този клип http://vbox7.com/play:a50ec74a
Единственото, което знам за нея е, че я използваше  някой кечист, но не знам на кой от стотиците..програмата tunatic също не можа да помогне...дано вие да успеете.
Благодаря в аванс 

...

Hermann Langschwert - Fire Storm

Открита със Shazam за 30 секунди...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.