Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Здравейте. Моля за помощ за едно рап парче. Пее се Равда, 
Несебър...Синеморец...дойда с хубава жена, но си тръгна без нея(или сам). Незная кой я пее нито как се казва. Благодаря предварително!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Здравейте, имаше една БГ песен от 90-те, пееше се от мъж, а припева беше: "Всичко може, всичко става, но скочи, скочиш ли едва тогава хоп кажи. Хей хоп, хей хоп".

преди 26 минути, peppone1 написа:

Здравейте, имаше една БГ песен от 90-те, пееше се от мъж, а припева беше: "Всичко може, всичко става, но скочи, скочиш ли едва тогава хоп кажи. Хей хоп, хей хоп".

тази мелодия

със саксофон или нещо подобно , от коя песен е   оригинала 

Ама някои хора грам  възпитание нямат.  Или пък ако са недоволни могат да кажа  ...не е така!  Не става...пфу :getout:

Търся едно бг рок парче, част от текста помня, нещо от сорта на "мъртъв град, призрачен град, празни прозорци, празни балкони, има тревата син цвят, непознат", и нещо за третата световна ставаше въпрос. Търсенето в нета въз основа на този текст не ми дава никакви полезни резултати. И не, не е "Градът" на Ер Малък, нещо друго е.

Изпратено от моят SM-G935F с помощта на Tapatalk

на 4.08.2018 г. в 10:54, WhiteHart написа:

Търся едно бг рок парче, част от текста помня, нещо от сорта на "мъртъв град, призрачен град, празни прозорци, празни балкони, има тревата син цвят, непознат", и нещо за третата световна ставаше въпрос. Търсенето в нета въз основа на този текст не ми дава никакви полезни резултати. И не, не е "Градът" на Ер Малък, нещо друго е.

Прилича ми на:

Прилича ми на:

Не е тази.

на 4.08.2018 г. в 10:54, WhiteHart написа:

ако търсиш оригиналното парче, то е  "Градът" в изпълнение на ЕРА

пп

намерих го

Редактирано от Гост (преглед на промените)

ако търсиш оригиналното парче, то е  "Градът" в изпълнение на ЕРА
пп
намерих го

Не, не е това. Слушал съм го, различно е и като текст, и като мелодия.

Здравейте , търся една песен от 5 години насам . А самата песен е излязла някъде около 2010 година .До колкото се сещам се пее на испански и мисля че беше с испански ритми. Жена я пее - българка. Не е от известните български звезди. Мисля че дори по спомени се казваше Мария , но не съм сигурен  . До колкото се сещам имаше и български текст в песента или някакви народни нотки . Клипа беше сниман на затворено помещение ,само певицата участваше и нещо се заиграваше постоянно с един телефон с кабел от старите . Песента беше бързичка с поп звучене . Това е всичко което помня от клипа . 
 От много години се опитвам да си спомня нещо по-конкретно за клипа , но уви . Изгубена е за винаги тази добра песен и никой не можа до сега да я намери. Потъна в дън земя , а песента е добра .
Ако някой я открие ,ще го почерпя каквото каже .

Редактирано от nikolai iliev
Добавяне на по-конкретна информация за песента която търся . (преглед на промените)

преди 2 часа, nikolai iliev написа:

Жена я пее - българка. Мисля че дори по спомени се казваше Мария

А да не е Мариана 

Тази песен е някъде 10 годишна но не намирам клип , какъвто трябва.

Ако изобщо е тази.

Здравейте.И аз търся една песен, чух я в един супер маркет.Песента се пее на френски език от мъж и има нотки българска народна музика.Песента... хмм не съм сигурен но е бавничка в стил поп балада може би.

на 25.08.2018 г. в 21:26, upper@D написа:

А да не е Мариана 

Тази песен е някъде 10 годишна но не намирам клип , какъвто трябва.

Ако изобщо е тази.

Ами не е тази за жалост . Певицата не е от нашите известни звезди . Аз затова и не я помня коя точно коя е .

Lassiter от предния коментар :

- Здравейте.И аз търся една песен, чух я в един супер маркет.Песента се пее на френски език от мъж и има нотки българска народна музика.Песента... хмм не съм сигурен но е бавничка в стил поп балада може би.

Отговор:

-Трябва да се върнеш в супермаркета и да питаш управителите. Те по принцип знаят каква музика са записали . Ако това са били записи естествено . 

Редактирано от nikolai iliev
Добавяне на по-конкретна информация към отговора (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,бих се радвал ако разпознаете песента от записа мисля че е на албански ,чух я на скоро в дискотека ,пробвах шазам и всякакви такива приложения не успяха да я открият.

Глас 001984942663.m4a

Здравейте, сетих се за една песен която я пяхме в 6 ти клас. Беше нещо като "Шести клас хей здравей в друга орбита излитам вече и така към върха". Търся я от 1 час и нищо не мога да намеря по принцип мисля че беше в учебника за 6 ти клас на просвета но гледам че сега са ги сменили.

Чух случайно една песен ,която ме грабна, БЪЛГАРСКА ПЕСЕН, Не познах изпълнителя за да я открия , но се засилих и успях да запомня част от текста:

Сигурно в живот предишен

много лош съм бил,

Сигурно във нещо важно

много съм сгрешил

Някой ми е дал истинска любов

аз не съм я взел , аз съм я убил

И сега ми се връща ...

боже как ми се връща...

Това успях да запомня , което не е целия текст. Музиката ми се е набила в главата и не мога да я забравя. Явно певецът е бард изпълнител ,като Пламен Ставрев например! Ако някой ми помогне ще съм му БЕЗКРАЙНО благодарен!

Диоид, дръндю ,абе  вие сте страшни! Много ви благодаря ! Аз не слушам чалга , но тази песен ми се заби в главата . ХУБАВА Е! Браво на Слави ,дори не го познах ,но то е защото  чух само в началото ,не успях да чуя неговото характерно наблягане някъде към края на песента! ОЩЕ ВЕДНАЖ ВИ БЛАГОДАРЯ! ЖИВИ И ЗДРАВИ да сте! Цял следобяд  не ми излизаше от главата!Олекна ми!

Търся едно парче и мисля, че е известно. Прилича на балада, може би рок. Пее се нещо подобно на "I am gonna run run, I am over you. I am gonna run run..." За текста обаче хич не съм сигурен, че е точно цитиран. Поне така ми звучи в главата. Мисля, че изпълнителя е известен, вероятно е от около 80те години.

Много съм зле. Намерих я в плейлистата си. Почти няма нищо общо с цитираното от мен :lol6:

Здравейте! Имам един малко по-различен проблем- търся хубава mp3-ка на песента на Manowar "Black Wind, Fire And Steel" с хубаво качество; всичко което съм намирал в нета са mp3-ки на които звука е слаб и заглъхнал или е 128kbps или е с изкривявания. Ако някой я има с хубаво качество нека ми я прати през dox.bg ще съм му много благодарен!!!

преди 6 часа, Missinger написа:

Здравейте! Имам един малко по-различен проблем- търся хубава mp3-ка на песента на Manowar "Black Wind, Fire And Steel" с хубаво качество; всичко което съм намирал в нета са mp3-ки на които звука е слаб и заглъхнал или е 128kbps или е с изкривявания. Ако някой я има с хубаво качество нека ми я прати през dox.bg ще съм му много благодарен!!!

Мисля че в Ютюб го има с нормално качество

Може ли да ми помогнете да открия една песен? Много подобна или същата (кавър може би) на Плакала - KAZKA , но се пее на английски език.
Благодаря предварително.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.