Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

преди 6 минути, Камен Петров написа:

Търся песента, която започва на минута 1 от това видеоhttps://www.youtube.com/watch?v=sTooSe-ekt4&feature=youtu.be

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

преди 1 час, Meri Meri написа:

Много благодаря. Сега ако по някаква случайност можеш да ми кажеш и коя е музиката в първата минута на клипа ще съм още по-благодарен.

преди 17 минути, Камен Петров написа:

Много благодаря. Сега ако по някаква случайност можеш да ми кажеш и коя е музиката в първата минута на клипа ще съм още по-благодарен.

Това ли: 

Използвай Shazam, лесно и чудесно! :) 

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Търся една песен, но помня само клипа на който показваха как човека расте от бебе до старец и през цялото време "тропкаше" на едно място по средата  на някакъв път докато расте.  Помогнете моля ви! 

на 30.06.2019 г. в 0:40, Desislav D. написа:

Търся тази песен. Ретро сръбско е, но никоя програма за разпознаване не успя да я намери.

2019_04_25_01_32_17_1.mp3 234 kB · 5 изтегляния

Дай малко от текста. 

Само с това няма начин да намериш песента. 90% от сърбежите почват с подобни инструментали. 

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Търся една народна песен, пее се от Илка Александрова. В текста се пее " в село се хоро извива, сред село насред мегдана", ако може някой да помогне да я  открия.

Може би е тази?

Търся една руска песен. Чух само фрагмент докато вървях. Звучи като малко детска песен. Пее се от момиче. Струва ми се има припев нещо като чики така. И май чух и мамо. Ритмична е наподобява малко влакче и е една лежерна такава и жизнерадостна. Предполагам че е сравнително нова песен. 

Здравейте

Не мога да сетя отностно песента но в главата ми се набил текста от припева Just Close Your Eyes Става въпрос за EDM Dance Summer песен Вървеше доста по радио Фреш през периода 2001 2002 Клипа беше следния на плажа на брега до водата с откъси в леглото в спалнята Песента е както казах е Dance с женски вокали

току-що, Иванчов написа:

ХаХа Определено не е това Тук говорим за Джас но може и аз да греша в думите в припева Мерси все пак

Ако не ти я намерят, предлагам ти заместител с близко име 😋

Ако си я спрял на първите секунди, не си чул по-нататък.

Това е съвременен кавър на стара песен, започващ с много късо парче от оригинала.

• 1 месец по-късно...

Здравейте търся една народна песен не помня какво се пееше в нея ,но я изпълняваше жена ,а тя пееше или задаваше въпрос и мъж и група от мъже  и отговаряше .Ще се радвам да ми помогнете .

От 30 години издирвам песен, на която не знам името. На откъса се чува нещо подобно:It takes me to a higher ground / I feel the passion deep inside / I wanna see you moving up and down / When you are addicted to the sound / You can feel the music all around

Ще се радвам някой да я разпознае!

https://dox.abv.bg/download?id=b018cbaf82

Редактирано от Kataneca (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте търся тази песен ( https://www.youtube.com/watch?v=EwCdVPeqBpc ), чух я по радиото но съвсем към края реших да запиша видео с надеждата че после ще я намеря с шазам но не е получи. За съжаление успях да запиша само мелодията накрая. Мисля че песента е сръбска. Пее се от жена.

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте! Търся от доста време една ретро чалга песен периода 2009-2011. Не знам кой я пее и не се сещам за нищо от текста. Единствено помня, че в слипа на песента имаше едно куче( немска овчарка) което беше с шапка и пееше. Ще съм благодарен много ако ми помогнете! 

• 3 седмици по-късно...

tursq edna pesen no ne si spomnqm kak s e kazva tuj kato e ot  predi pochti 10 god. Edno momche pee  za polovinkata  s negovata grupa na edna polqna i se gonqt ima i edna vana s vrata posredata na polqnata nwkoi znae kak se kazva 

Здравейте, търся и аз една песен - пее я жена и много наподобява 99% на детското гласче на Sia, но колкото и да търся такова нейно парче с такъв текст -  не намирам такава песен.

Също в припева се повтаря :

" Give it to me, give it to me, give it to me " и след това нещо от рода "one more time" или "one more night"

Някой сеща ли се ?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, търся хаус ремикс на Whitney Houston - So Emotional. 

Почти съм сигурен, че микса е на някой от българските комерс диджеи (Mascota, Dimo BG, Vasco C), но за съжаление не откривам нищо. Ритъмът звучи като от БГ хаус от периода около 2014-2015.

Качвам откъс от песента.

Благодаря предварително !

audio(whitney).mp3

• 3 седмици по-късно...

Пуснах си стар диск в колата и я намерих после в папката от която съм записал диска. 

Песента е на SIlver Ivanov ft. SoundMates  - Heartbeat (има и яко видео).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.