Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Здравейте! От доста време търся една песен, но не мога да я открия. Имам един запис, но от ръкоплясканията не се чува много ясно. На живо се чува нещо като "I say happy birthday, happy birthday". Близка е като звучене до "Nat King Cole - Come Closer to me", но просто женският глас пее Happy Birthday със сигурност. Ето и линк към нея: http://www.watzatsong.com/en/name-that-tune/437064.htmlЩе се радвам, ако успеете да ми помогнете. 

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Слушах една сръбска песен, но не помня нито как се казваше, нито к'во се пееше (не бях много, много в кондиция) . Беше старичка, изпълняваше я мъж или група мъжка (мисля че бяха 3-ма, но е възможно и да е бил един, не съм сигурен). В клипа имаше кака по цици легнала в една лодка в една река.. Това помня от клипа.. :D Надявам се някой да се сети защото я търся от няколко дена и съм полудял..

Здравейте! От доста време търся една песен, но не мога да я открия. Имам един запис, но от ръкоплясканията не се чува много ясно. На живо се чува нещо като "I say happy birthday, happy birthday". Близка е като звучене до "Nat King Cole - Come Closer to me", но просто женският глас пее Happy Birthday със сигурност. Ето и линк към нея: http://www.watzatsong.com/en/name-that-tune/437064.htmlЩе се радвам, ако успеете да ми помогнете. 

Здравейте, приятели!

От доста време се измъчвам с една песен от пиринския фолклор.

Наскоро гледах това видео и отново започна да ме мъчи.

Ето ви линк към нея, ако някой може да помага, ще съм много благодарен!

Здравейте, приятели!

От доста време се измъчвам с една песен от пиринския фолклор.

Наскоро гледах това видео и отново започна да ме мъчи.

Ето ви линк към нея, ако някой може да помага, ще съм много благодарен!

И на мен ми хареса много и не я търсих 1  час ... и ничщо не намерих...

Но се задоволих със друга...

Здравейте, търся неоткриваема поп-фолк песен, кавър на Василис Карас "To Telefteo Sagapo". В припева се пее: "На мойта майчица добра, как мога да се отплатя, чуйте ме вси-и-и-чки хора и песен аз ще посветя, повярвайте че на света без нея сам не мога". Певеца наподобява Коцето - Сланинката. Парчето го пускаха по радио Веселина през 1998г., имаше и клип, мисля че го гледах по Канал 3. Песента започва така: "Сълза блести в окото и бръчки по челото, ала още красива си ти, моя майко сега, години минали са, знам не леки те били са, ала още...и нищо не пожали, кажи не заболя ли, макар в сърцето..." Писах и във форума на радио Веселина и Вероника, но и там не я знаят, най-вероятно е изтрита от архивите и от 98г. не съм я чувал повече, а оригинала е от 1995г. Това е текста, както го помня, дори думата "Makar" (1:17) съвпада с българската от текста "макар в сърцето..." Мелодията е 1:1 с оригинала и според мен я пее по-добре, все пак нашенското си е най-добро. Претърсих всички торенти с ретро чалга, но не открих нищо по-различно от обичайните песни, сякаш в България има само двама човека, които са чували тази песен, единият е певеца, а другият съм аз.

СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ! Нека съхраним българското!
https://www.youtube.com/watch?v=1IQRaQK2Gp0

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте, търся една група.Преди време бях слушал тяхна песен но не си споням почти нищо. Песента е хеви метъл, по-точно бих казал "death metal".Относно текста не си го спомням ,но типично за death метъла имаше много писъци.Спомням си клипа на песента. Групата се намираше на стрелбище (от страна на мишените за стрелба), беше затворено помещение.Вокалистът стоеше прав и до него имаше нещо като кашон на което стъпваше с единия крак.После почнаха да се редят хора и да стрелят по тях.Накрая всичко беше в кръв и дойде една жена с картечница.В края на песента идва свещенник и взривява всичко с базука.Извинявам се за малкото и най-вероятно смешно обяснение но не се сещам нищо повече. Надявам се да разбера коя е групата и благодаря предварително.

Не е тази, .Може и да не е тази песен, но така ми се върти, че текста беше подобен. 50 Cent и женски вокал пеят цялата песен. Песничката е нещо, като rap-soul.

Резнах си трак от хаус сет но не знам как се казва песента за да си я намеря с по хубаво качество , ако някой знае как се казва http://dox.bg/files/dw?a=2d27d6b417

Имаше и едно хаус парче където една много ядиосана испанка се караше нещо на някой на фона на хубава музика ама него не успях да го намеря.

Ако може и някой да предложи нещо като това като звучене

Редактирано от KoiAzLiWe (преглед на промените)

На английски е, стила е малко като денс клипа е с едно момиче. Изпълнителя е по произход грък, но песента е на английски, а изпълнителя не знам дали е гръцки гражданин или не. Въртяха я миналата година по сити тв.

..

За някаква тъпа песен да не мога да се сетя...

Може и да не е от 2014-та, може да е от началото на 2015-та не знам.

сити Тв я въртяха.

Клипа общо взето е в една стая, с едно момиче/жена. 

Изпълнителя е млад мъж, мисля, че беше феат още някой.

Песента е малко електронен саунд, мелодична.

На английски е.

Тези дни чух една песен по бг радио с приблизителен текст на припева..."годините не са виновни,да бъдем луди като преди,ний пак сме влюбени и пак очите ни като на двайсет годишни блестят"...

Ако някой знае как се казва и къде мога да я чуя или сваля,благодаря предварително!

Здравейте,колеги!Пак моля за помощ!Търся песен от по-старо време!Мисля,че е рап,звучи доста дискотечно според мен!В припева жена пее give me your love..,по нататък не се справям,а мъж в основната част пее като рап...Намерих доста неща в vboxса,но явно е по-стара или не се казва както я пиша!Сигурен съм,че беше дискотечен хит преди...Моля отново вас,защото просто всичко,което съм ви помолил,ми е било открито! 

https://www.youtube.com/watch?v=dMGY8A1uHSM  

https://www.youtube.com/watch?v=VV8VSIWEG-0

Тeзи ли са? Ако не изберете от тези.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Здравейте!

Ако може някой да помогне с името на тази прекрасна песен - ЦЪК

Благодаря!

Редактирано от karatista92 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.