Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми видео карта

Featured Replies

Здравейте, моята пищяща карта (Gigabyte gtx 660) напълно умря и има възможност да се сдобия с карта за около 400 лв. За тези, които се чудят как така ще купя карта за 400 лв. а в същото време съм писал в раздела за подаряваме и очаквам видео карта скоро. Ами тази карта, която може би ще ми бъде подарена от съфорумник ще се ползва на компютъра на родителите ми.

А относно картата, за която сега ви пиша няма да бъде купена с мои пари а ще бъде закупена за един проект.

Та, бях се спрял на GTX 760, но днес видях, че са я махнали от Emag. Смятам да купя от Emag, като има някаква по-голяма промоция.

Бихте ли препоръчали друга карта за горе долу същите пари?

Може и от друг сайт да е, но ми се ще да не е по-слаба от GTX 760.

Гледах Gtx 960, уж е по-добре, но ме притеснява това, че е само 128 бита и е към 520 лв.

За 400 лева има и GTX960  и R9 280. Защо точно NVIDIA? Изобщо каква е целта на покупката? Те на тия видеокарти им трябва и сносен процесор, ако целта е игри. 

За 400 лева има и GTX960  и R9 280. Защо точно NVIDIA? Изобщо каква е целта на покупката? Те на тия видеокарти им трябва и сносен процесор, ако целта е игри. 

Имам Intel Core I7 3770 (без K)

Целта освен игри е и видео обработка и за тази цел ми трябва CUDA ядра.

Захранването ми е: http://www.vali.bg/?action=products&manufacturer=163&group1=9&group2=116&group3=&group4=&article=10714

Въпрос. Не съм сигурен, но ако не се лъжа 760 не ли с повече CUDA ядра от 960? В смисъл ще има малка загуба в игрите, но ще се представя по-добре в обработката...

Пак казвам, не съм 100% сигурен, но мисля, че с всяко следващо поколение, Nvidia намаляват CUDA ядрата...

Въпрос. Не съм сигурен, но ако не се лъжа 760 не ли с повече CUDA ядра от 960? В смисъл ще има малка загуба в игрите, но ще се представя по-добре в обработката...

Пак казвам, не съм 100% сигурен, но мисля, че с всяко следващо поколение, Nvidia намаляват CUDA ядрата...

А някой има ли идея защо спряха GTX 760 (мисля че спряха и цялата серия)

Дори в Sky има GTX 660 а GTX 760 пише, че я няма !

Защо ?

Иска ми се картата да е с стабилно охлаждане и 2 вентилатора, понеже процесора ми много здраво топли и като сложа и видео ще стане твърде много.

Другото което сега ми хрумна да попитам е ще стане ли GTX 960 на захранването ми ?

Пише, че ми трябват 1x 6pin кабел, аз имам 2x4 само.

GTX 960 яде 120 вата максимум. Ще си дойде с адаптер от молекс към 6 пина...

Има с 3 вентилатора и задна планка за 470 лв. - http://www.inno3d.com/products_detail.php?refid=183

С два и без планка е 422 лв. - http://www.inno3d.com/products_detail.php?refid=182

Иска ми се картата да е с стабилно охлаждане

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Ок, а може ли линк от някой български сайт да ми дадеш че не я намирам в тукашни сайтове.

Ми 960-ката е 1024 куда ядра а 760-ката е 1152 . Тая разлика  много ли ще повлияе на производителността ? И разлика има огромна вече в шината и от там и бандуича  на паметта .

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Ами май не е точно така. То хубаво ядра, ама на каква честота работят аджаба? Освен това:

2015-03-08_030228.jpg

2015-03-08_031534.jpg

Нали не мислиш, че NVIDIA  подобно на АМД ребрандират старите видеокарти?  Вярно, че има приемственост, но и новите купувачи не трябва да са си дали парите напразно, особено при по-висока цена на продукта.  

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.