Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

поръчка на части от чужбина

Featured Replies

Да постнеш някоя снимка да оплакнем окото ;).

здравейте

Мился да си сглобя ново пс (или някой да ми го сглоби), и се чудя дали дали не е по-изгодно да си поръчам някои части от чужбина

като сравнявам цените на видеокартите от амазон франция например ми излизат с към 200+ лева по-евтини (модели gtx 970, gtx 980, sapphire r9 290x tri-x, и vapor-x), обаче нямам представа как седи въпорса със мита и тн., и каква изобщо е процедурата

ако мислите, че със сигурност не е оферта ви моля да ми препоръчате някой български магазин с по-ниски цени ;д

мерси

ама нямаш гаранция... ако ти пратят нещо направено за момента да работи (като духната nvidia, каквито продават в ebay) ще си бая назад... иначе стока купена от европейския съюз няма мито и ддс, които да плащаш, това е крайната цена... по някога се случва и нови части да са дефектни и като трябва да платиш куриера за връщането... и после чакането... ако не изчезне по пътя (на идване му мисли дилъра, ако не го получиш си вземаш парите, но какво става ако той не го получи като му го връщаш?)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Да постнеш някоя снимка да оплакнем окото ;).

бих ама нямам с какво 

ама нямаш гаранция... ако ти пратят нещо направено за момента да работи (като духната nvidia, каквито продават в ebay) ще си бая назад... иначе стока купена от европейския съюз няма мито и ддс, които да плащаш, това е крайната цена... по някога се случва и нови части да са дефектни и като трябва да платиш куриера за връщането... и после чакането... ако не изчезне по пътя (на идване му мисли дилъра, ако не го получиш си вземаш парите, но какво става ако той не го получи като му го връщаш?)

имам гаранция, а някоя куриерска фирма ако ми загуби пакетите не ми се вижда особено вероятно, ти май не си разбрал, че вече си имам частите, 10 дена чакане не ми се виждат толкова много като съм спестил повече от 300 лв 

бих ама нямам с какво 

имам гаранция, а някоя куриерска фирма ако ми загуби пакетите не ми се вижда особено вероятно, ти май не си разбрал, че вече си имам частите, 10 дена чакане не ми се виждат толкова много като съм спестил повече от 300 лв 

случва се... особено в България...

Честито и поздрави за смелостта да пробваш.Докато човек не пробва нещо няма как да знае...

А сега можеш да инвестираш спестените пари в хубав монитор и да се насладиш наистина на конфигурацията си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.