Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пет години разлика!

Featured Replies

• Автор

Значи проблемът не е в годините, ами във момчето (аз), зависи какво искам от нея, дали да се възползвам със какъв характер съм,грамотен ли съм и т.н.

така ли е? Вас родителите ви е страх на какво момче ще поверите дъщеря си, някой беше писал по горе, но все пак вие сте родители, а аз не съм и за това пускам темата.

Нямам вина че наще не са ме възпитали както трябва, майка ми почтия нямаше, а баща ми е пияница, и въпреки това не съм някакъв грубиян, и очаквах различни отговори, а вие Родителите ме нападате и заплашвате.

Бог да ме пази!

И така не получих отговора който искам.

Годините ли са ви проблем, или зависи от момчето колко е грамотен умен ли прост ли е и със какви намерения е към момичето?

• Отговори 65
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

И така не получих отговора който искам.

Годините ли са ви проблем, или зависи от момчето колко е грамотен умен ли прост ли е и със какви намерения е към момичето?

Защо въобще пишеш? За да получиш одобрението на някакви съвсем странични хора?!?

Важното е да се харесвате с момичето, да ви е хубаво да сте заедно. Трябва да говориш с нея, а не тука във форума.

• Автор

Смятам да сложим край на темата.

Явно няма проблем да съм със това момиче, щом всичко зависи от нас, а относно сексът между нас, ще я чакам когато е готова, сега ще я караме леко и спокойно.

Все още сме приятели, ще я поканя да излезем на кино мол барче разходки и по нататък ще и предложа и разбира се ще се представя на родителите и и от там ще видим как ще потръгне.

Благодаря ви, и ако някои иска или има какво да каже, нека да пише. :wink12:

Стискайте ми палци!

... и очаквах различни отговори...

Интересно ми е как изобщо си се надявал на различни отговори и каква работа биха ти свършили те?

...а вие Родителите ме нападате и заплашвате...

Ако наистина това са изводите ти от мненията, значи напразно сме се хабили да пишем по темата - ти нищо не си разбрал или не желаеш да го сториш. 

Съжалявам, че се намесих в темата. Приеми, че коментарите ми в темата не съществуват - няма да ги изтрия само от уважение към останалите участници.

• Автор

Не, не си ме разбрал правилно.

Извинявам се ако съм те обидил, друго имах предвит, стана ми няпълно ясно и коментарите ти не са излишни.

Единственото със което не мога да се съглася е че ти си против наща връзка защото си бил свидетел на подобно случка, което няма нищо общо.

Благодаря на всички които ме подкрепихте и ми дадохте отговорите си.

Аз разбрах, но незнам ти какво точно искаш да разбера, единственото за което ме е яд, че някак си ме заплашваш как си щял като на снимката да чакаш със пушката и така, е ти как искаш да го разбера, и че си против.

Вместо да дадеш по добър съвет мнения или нещо от сорта, ти ме заплашваш.

Hlevoust,

Моля те да се уточним, защо си против? и какъв точно е проблемът, Заради разликата във годините ли е, или не е заради годините ами е друго?

Моля те кажи ми защото със всеки следващ коментар става по зле.Ако не са годините какъв е проблемът, макар че годините не са проблем, проблемът е във мен ли? мислиш че съм някой несериозен неграмотен това ли е?

Къде е проблемът кажи ми моля те.

Редактирано от yordantodorov02 (преглед на промените)

Не си ме обидил с нищо, аз не съм дете. Казах по-горе ясно и недвусмислено, че нито те нападам, нито те заплашвам и се чудя как изобщо стигна до тоя извод. Снимката е една шега, но и не съвсем, макар че забавното в нея е съчетано с някои мисли, чиито значение може да припознае само този, който има дъщеря, особено в ранно тийнейджърска възраст. Пожелавам ти да имаш (поне една) щерка, та да разбереш за какво иде реч.

Никъде не съм те упрекнал в нищо - ти поиска съвет и аз се опитах да ти подскажа поне част от възможните проблеми, които една такава връзка може да ти създаде. И никъде не съм казал, че те непременно ще се случат - правиш ли разлика? Явно не, защото възприемаш думите ми само като заплаха. Не познавам момичето, може да е най-прекрасната душа на света и един прекрасен ден да се обвържете за цял един щастлив живот, но може и да не е така - ти самият я познаваш и не си сигурен, то няма и откъде, та какво остава за нас тук, дето сме съвсем странични наблюдатели, при това само на едната гледна точка - твоята.

Ако питаш дали аз лично бих одобрил една такава връзка на дъщеря ми, отговорът ми би бил категорично отрицателен. Но ще го запазя за себе си, както и го направих при една подобна ситуация, само дето разликата бе 3 години, 14-17. Защото винаги съм го правил и нямам причина да се променям - след като дъщеря ми е направила своя избор, очевидно временен, аз като родител имам само една опция - да я подкрепя, независимо какво мисля и не ѝ казвам. Ако ме попита за съвет, тогава го давам и не спестявам нищо, но ако не ми бъде поискан съвета, не го натрапвам. По същия начин постъпих и когато се обвърза трайно.

В случая ти питаш и аз отговарям това, което смятам за правилно. И нищо не гарантира, че моето мнение е миродавно, то може и да е съвсем погрешно, но казвам това, което мисля. 

• Автор

Първо се бъркаш, защото момата не е на 14, а на 15 и ще прави 16 тази година, напълно разбирам ако е малолетна, обаче не е, непълнолетна е и аз не виждам проблем във годините.

Защо мислиш че годините са проблем, както наща разлика от 5 години, това не ми е ясно. Не е малка и все пак расте, бързо минава времето и скоро ще стане пълнолетна, ако беше дете и да не разбира тогава щях да се съглася, но във този случай за себе си съм прав.

... но тогава беше на 14 години и аз и отказах, но преди половин година ги навърши и сега щом е непълнолетна мисля че можем да имаме бъдеще. Аз съм роден Май месец 1994 година, а тя е септември 1999 което означава че сега е на 15 и ще прави 16.

Аз не мисля че една 16 годишна девойка е проблем при условие че догодина ще е на 17...

1. Как смяташ, че няма да се объркам при подобно обяснение?

2. Що не искаш да разбереш, че 15-16 не е като 25-26 и разликата не е просто 10?

Ти си се хванал в бъдещата ѝ пълнолетност като удавник за сламка, говорейки за бъдещето, а не за настоящето. Та в тоя дух на мисли, да те питам: тя знае ли за твоите терзания и планове?

• Автор

Къде отиваш ти, 25-26, то аз след 5-6 години ще съм на толкова, нещо не те разбрах, какви 10 години те гонят?

Да, знае че я обичам, но каква роля има това, не те разбрах, според тебе годините не са проблем така ли? просто не си наясно със моите намерения така ли е?

:white flag: А, не! Аз бях до тук! Мислех, че се изразявам достатъчно ясно, но се оказва, че не е така. Успех ти желая, съвсем чистосърдечно!  :white flag:

• Автор

Не, ти ем не ми обясни директно, ем се отказваш.

И така не разбрах какъв е проблемът, моля те кажи ми и това е.

Трябва да знам.

А говориш, че момичетата били бавни. :huh:

Не знам за момичето дали е зряло, но ти със сигурност не изглеждаш зрял.

Ще те попитам и аз нещо, по какво разбираш, че едно момиче е зряло или не е? Като я попиташ "знаеш ли какво е свирка?", или по друг начин?

Ще задам и въпроса на @hlevoust, по следния начин: Какъв беше ти на 10 години, и какъв си сега на 20 години?(жокер: има ли разлика в държанието и характера ти, когато си бил на 10 и сега на 20?).

Не целя да обиждам момичето, нито теб, но просто с нищо не показваш, че си зрял, след като се опитаха толкова много пъти, да ти обяснят плюсовете и минусите на тази връзка и че трябва да внимаваш много, а ти пак продължаваш да се тупаш по гърдите и да си знаеш своето. :get out:

Редактирано от Stereo (преглед на промените)

• Автор

На мен само едно не ми е ясно, проблем ли е със това момиче да имаме връзка или не.

Относно тези плюсове и минуси и осъждания това може да стане и със пълнолетно момиче зависи от много неща, ако тя иска да върти интриги да лъже винаги ще намери начин дори и всичко между нас да е било доброволно, но аз питам относно годините, и не питам за нашия случай, а изобщо одобрявате ли такава връзка?

Момичето е зряло, и не по това дали знае какво е свирка или не, а аз не я искам за удоволствие, може и да съм малко по бавен, за това може би пускам и темата да ми кажете.

Ще внимавам, но със нея искам връзка, и не мисля че ако и двамата  искаме да сме заедно ще имаме проблеми, нали?

На мен само едно не ми е ясно, проблем ли е със това момиче да имаме връзка или не.

Относно тези плюсове и минуси и осъждания това може да стане и със пълнолетно момиче зависи от много неща, ако тя иска да върти интриги да лъже винаги ще намери начин дори и всичко между нас да е било доброволно, но аз питам относно годините, и не питам за нашия случай, а изобщо одобрявате ли такава връзка?

Момичето е зряло, и не по това дали знае какво е свирка или не, а аз не я искам за удоволствие, може и да съм малко по бавен, за това може би пускам и темата да ми кажете.

Ще внимавам, но със нея искам връзка, и не мисля че ако и двамата  искаме да сме заедно ще имаме проблеми, нали?

Ти врачки ли си търсиш???

Отиди при родителите й. Представи им се. Говори с тях.

Тяхното позволение ти трябва, не на хората от форума.

Само те могат да ти отговорят на тези въпроси (ако момичето знае за чувствата ти, разбира се, иначе голям смях ще падне- аз я любя, но тя не знае).

• Автор

Ако примерно родителите и са против, но ние се държим още какво следва?

Казвам примерно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.