Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пет години разлика!

Featured Replies

...Второ защо пък да е проблем, само защото тя е ученичка, а аз не съм така ли?...

И сам можеш да си отговориш на тоя въпрос, все пак съвсем скоро си завършил училище.

...Аз работя но това не е ли същата работа като все едно момичето да е на 20 години и да учи в университет за више, а аз да съм на 25  и да работя, тогава сигурно ще получа отговор да я чакам да завърши университета...

Не, отговорът ми няма да е свързан с чакане, а точно с обратното. И не смесвай средното с висшето училище, разликата е несъизмерима, най-малкото защото вече говорим за хора, които поне пред закона (за да оправдаем и раздела) носят пълна отговорност за действията и/или бездействията си. Да не говорим, че ако и двамата бяхте "над чертата", темата със сигурност нямаше да съществува.

Добре де, дойдохме си на думата, какво правим ако родителите и са против? Дори и да са против пак нищо не могат да ми направят нали щом ние се обичаме, не съм запознат със закона, но до колкото знам законът е такъв...

Това значи ли, че са против? Щото ако са, могат да ти направят сума ти и неща - ограничителни заповеди, например, и ще трябва да си доволен, ако се разминеш само с това. Щото може и много по-зле да стане. 

Сигурно си виждал следващата снимка, тя е много популярна, със сигурност я има и някъде тук из темите, но за по-кратко, ще си позволя да я постна

jdv1427876344g.png

Ти искаш съвети, ОК, но няма и да се сърдиш от следващия текст, защото ми се ще да си наясно с нещата, пък дано не се случат - дяволска задача е доказване разликата между доброволен и недоброволен секс. Може да започне като един и миг по-късно, а и след време, да речем на сутринта, от кеф да "стане" насилие - за това помисли ли, след като имаш работа с момиче на 14-15 години?

Друг възможен вариант - ти откъде си сигурен, че се целува с теб, а не спи с друг? Извинявай за директния въпрос, ама 101% не можеш да дадеш отрицателен отговор. И да не стане така, че един ще ближе меда, а друг ще го жилят пчелите...

Филипов ти го е казал от ясно по-ясно, ходиш в момента по много тънък лед!

• Отговори 65
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Всъщност грешиш, онази тема не е моя и всъщност никой не иска да ме обвинява, все още (да чукна на дърво).

Не мисля, че тук някой ще те обвини, не и съзнателно, та нямаш и основания за сърдене. Искаш мнения от по-опитни хора и го получаваш. Опитваме се да те предпазим от евентуални подводни камъни, за да знаеш къде да си отваряш очите с надеждата, че опасенията са напразни.

• Автор

Виж, незнам защо си ми толкова надъхан, но това няма да се случи, тук не става въпрос за мразене и интриги, ако е така то е ясно че ще го отнеса дори и със пълнолетно момиче. Хайде да не отиваме толкова далеч а, тук всичко е доброволно и честно.

Те тези обвинения не стават така, и все трябва да се повтарям, благодаря че искаш да ме защитиш, но напразно защото аз не я изнасилвам или притискам и те да искат да ме обвинят, а има и още нещо, аз познавам майка и, но майка и не знае нищо за нас иначе се имам със нея, не извинявай не се имам ние сме само познати но се поздравяваме и не мисля че ще има против нашата връзка, но пак казвам тя не знае нищо, даже и не знае че се познаваме, до колкото аз и момичето сме приятели, но тя ме харесва, а аз също.

За това пуснах темата как мислите и така.

Тук никой никого не тръгва да зарежда пушката и да лови, да не се вкарваме толкова много а.

Редактирано от yordantodorov02 (преглед на промените)

За това пуснах темата как мислите и така.

За кое това?! Вече втора страница пишеш и пишеш несвързани неща и накрая казваш, че за това си пуснал темата.

За кое това?! За кое си пуснал темата?!

Напиши с едно единствено изречение - з-а   к-о-е   т-о-в-а   с-и   п-у-с-н-а-л   т-е-м-а-т-а?!

Защото явно искаш нещо, а хората не могат да разберат какво... за да ти помогнат или посъветват, при това добронамерено.

• Автор

Добре тогава, да започнем така от начало.

Вече знаете разликата ни, тя е зряла за възрастта си, обаче не съм сигурен за наща разлика, одобрявате ли връзката, имаме ли бъдеще, ако всичко е доброволно, не бързам за секс но се харесваме има ли от какво да се притеснявам, дали да и предложа?

Ако вие сте родители на една 16 годишна девойка и на вратата се появи младеж на мойта възраст ще го приемете ли или не?

Или зависи, и от какво зависи, ако знаете че момчето е със сериозни намерения и е добро като мене ще го приемете ли, като ще сте сигурни че вашата дъщеря е във сигурни ръце, или зависи тази девойка колко е зряла и какво бихте казали и за разликата или просто са важни факторите.

Колкото и да се познаваш с майката бъди сигурен че ще е абсолютно против да се проваля образованието на дъщеря и.

А колкото до бащата - оная картинка никак не е първоаприлска. На никой баща не му е приятно да му eбaт дъщерята.

И уточняващ въпрос - ТЯ знае ли че я харесваш и имаш намерения? Защото си мисля че не.

В първия си пост пишеш че е на 15. Законовите положения са ти обяснени. Пълнолетен си, решавай сам.

Жокер - върви при някоя кака да те отрака. Да не коментираме вариантите когато и двамата нямате опит пък търсите нещо. Или пък тя има и се надява да получи повече, а не новак.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Автор

Образованието и няма да се провали, ние няма да се женим за бога.

По тази логика никое момиче не трябва да има гадже докато завърши така ли?

Знаеш ли колко момичета са ученички и си имат гаджета, и никоя не чака да завърши, аз не мисля че това има някаква роля, не и във този случай.

Ако беше така всяко момиче да е само, докато завърши и чак тогава да си хваща гадже, аз не познавам такива момичета.

А колко момичета гаджетата им са от други училища е отделно, познавам много двойки, и мога да ти кажа че ем учат и ем си имат гаджета и това няма никаква роля, училището.

А до колкото сексът, казах че не бързам.

Не разбрах за какво си пуснал темата. Не е проблем разликата в годините. Вече ти казаха че ще имате евентуални проблеми с темите за общуване, дори и общите приятелски кръгове. При теб вероятно са завършили и пълнолетни, отсреща са предимно деца и с детски акъл. Това, че някоя изглежда развита и са и пораснали циците не променя общата картина. Или че акселерират, пушат или се друсат.

А колкото до секса, време ти е да избързаш. С някоя кака. Дори и с повече от 5 години по-голяма. Да те научи как се гали момиче и как да се дава удоволствие за жената. Не да се стигне до преждевременна еякулация. Време е да престанеш с "лъскането на бастуна".

• Автор

Не става дума за деца, аз не съм педо, но правилно ли разбрах сега.

Проблемът не е в разликата, ами във това че може да сме различни и да не се разбираме и да нямаме общи теми за разговори.

Ако е така нека да ти кажа аз какво мисля, зависи и от двама ни, ако е бавна и разсъждава като дете ще е трудно, но ако е зряла и се държи като голям човек ще ни е лесно и можем да имаме връзка, така ли е?

Зависи тя на какво ниво е, но зависи и аз на какво съм, така че ако си пасваме и има любов, не мисля че ще има пречки.

Остана да и предложа и ако тръгнем да информирам и родителите и, но ако нещо се обърка и не се получи, ще си останем приятели.

Разликата сама по себе си няма кой знае какво значение в отношенията между двойките, ако всичко друго е наред. Още повече, че вашата разлика си е съвсем нормална.

Та с две думи - не говорим за разликата, нали?!

Казваш - да й предложиш... Какво да й предложиш?! Ако е само приятелство и гаджосване, защо трябва да ходиш в дома й и да се представяш на родителите й?! Ти наясно ли си с твоите намерения въобще. Не това, което ни казваш, а това, което наистина искаш?!

А доколкото дали аз ще съм спокойна, ако момче като теб иска да ходи с моя дъщеря - ако чуя всичката тази твоя неориентираност, колебливост, нерешителност и тотално непознаване на самия себе си - наистина не би ми било приятно да си около нея и разликата във възрастта ще е последното нещо, което да ме замисля.

Надявам се, че щом си толкова настойчив, ще бъдеш и достатъчно силен, за да чуеш откровените отговори.  

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Виж, незнам защо си ми толкова надъхан, но това няма да се случи, тук не става въпрос за мразене и интриги, ако е така то е ясно че ще го отнеса дори и със пълнолетно момиче. Хайде да не отиваме толкова далеч а, тук всичко е доброволно и честно...

Виж, от последния ти коментар оставам с впечатлението, че или четеш коментарите с вентилатора, или дори вентилатора прескачаш. Не знам и как ще обясниш трупащите се с всеки следващ коментар противоречия.

Питаш как ще реагирам, ако съм баща на дъщеря на 15 години и ми се тупне твой връстник на вратата - ами гледай картинката и трябва да ти е ясно. Може и да не ползвам пушката, ама все ще ми е подръка, ха познай защо.

Имам дъщеря и знам какво ти говоря, дано някой ден и ти да имаш, та тогаз да те питам дали ще си надъхан или ще си ларж. Сега си курназ, щото не ти пари на задника, а те сърби от другата страна, ама като дойдеш на мяра, тогава ще хванеш вяра.

Нямам какво повече да споделям, щото видимо си губя времето.

А доколкото дали аз ще съм спокойна, ако моя дъщеря иска да ходи с момче като теб и чуя всичката тази твоя неориентираност, колебливост, нерешителност и тотално непознаване на самия себе си - наистина не би ми било приятно да си около нея и разликата във възрастта ще е последното нещо, което да ме замисля.

Надявам се, че щом си толкова настойчив, ще бъдеш и достатъчно силен, за да чуеш откровените отговори.

Ти до колко години смяташ че ще може да се бъркаш в личния живот на дъщеря си ? В крайна сметка решението трябва да е нейно мисля или бъркам ?

Щом ти го води пред вратата е защото желанието и е да е с него. Ти като родител малко или много би трябвало да го уважиш това нейно желание. То е ясно че няма как да ти води мъжа на живота си на тая възраст. Или дай като е ня 16 години да я пратим в някой училище за благородни девици или в манастир. Единствено може да прецениш дали мъжа не е някой психопат и че ще ти я върне пред вратата жива и здрава.

Имам дъщеря и знам какво ти говоря, дано някой ден и ти да имаш, та тогаз да те питам дали ще си надъхан или ще си ларж. Сега си курназ, щото не ти пари на задника, а те сърби от другата страна, ама като дойдеш на мяра, тогава ще хванеш вяра.

Нямам какво повече да споделям, щото видимо си губя времето.

Така вече като доста поотраснали и вече няма за къде да ни наливат акъл в главите не си ли стигнал до извода че на сила хубост не става ?

Колкото и да я пазиш ти може да и се радваш само като родител друг ще е по другата част и това е нещо съвсем естествено и не виждам защо трябва да се ограничава. Ти до 16 годишна ако не си я научил че трябва да ползва презервативи и да не се напива до безпаметност после ако ще я пази до 30 все тая.

Ти до колко години смяташ че ще може да се бъркаш в личния живот на дъщеря си ?

Редактирала съм поста си преди да го цитираш и от ако моя дъщеря иска да ходи с момче като теб вече е ако момче като теб иска да ходи с моя дъщеря. Явно си писал повече от пет минути поста си и си хванал моя преди редакцията. :)

Това първо.

И второ - говорим хипотетично.

Трето... Никой родител не може вечно да пази децата си, нито това е целта на възпитанието.

Нашата задача като родители е да направим така, че да не се налага да се бъркаме в живота на децата си, а да ги възпитаме така, че те сами да взимат удачни решения. В този смисъл не мисля, че едно момиче, възпитавано в този дух, би довело някакво полуграмотно момче пред вратата на родителите си.

Най-важното в крайна сметка е децата ни да са живи и здрави...

Това първо.

И второ - говорим хипотетично.

Трето... Никой родител не може вечно да пази децата си, нито това е целта на възпитанието.

Нашата задача като родители е да направим така, че да не се налага да се бъркаме в живота на децата си, а да ги възпитаме така, че те сами да взимат удачни решения. В този смисъл не мисля, че едно момиче, възпитавано в този дух, би довело някакво полуграмотно момче пред вратата на родителите си.

Най-важното в крайна сметка е децата ни да са живи и здрави...

И аз мисля точно така но защо нападате младежа с изрази като полуграмотно момче ? Е на 20 години експерт ли да е във всички области на живота ?

Влюбен, объркан пита за някаква морална подкрепа на нещо повече от нормално и дай всички отгоре му.

И аз мисля точно така но защо нападате младежа с изрази като полуграмотно момче ? Е на 20 години експерт ли да е във всички области на живота ?

Влюбен, объркан пита за някаква морална подкрепа на нещо повече от нормално и дай всички отгоре му.

Ааа! Моля те, бъди коректен! Казах ти, че говорим хипотетично. Не съм определяла автора на темата като полуграмотно момче. В поста си към него му казах, че е объркан, нерешителен и не е наясно с желанията си.

Никой никога не може да бъде категоричен как ще реагира в хипотетични ситуации, които не са се случвали в живота му. В крайна сметка за щастието на децата си бихме преглътнали всичко. Казах само, че не би ми било приятно, което е различно от това, което ти ми приписваш.

Апропо, не знам на някой родител да му е приятно, ако детето му доведе полуграмотник в къщата му. 

Хайде спри се, че момчето е достатъчно объркано и няма да разбере правилно посланията ти.

Би трябвало вече да си разбрал, че много внимателно подбирам думите в постовете си.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Хайде спри се, че момчето е достатъчно объркано и няма да разбере правилно посланията ти.

Би трябвало вече да си разбрал, че много внимателно подбирам думите в постовете си.

Това не са послания ! Изказвам лично мнение. В отношения между двойки мразя да давам съвети защото накрая излизаш виновен и за двете страни. Не съм попадал в такава ситуация обаче точно заради това че не давам съвети и послания а имам мнение от странични наблюдения.

Таке че всеки сам да си взема решенията в живота но аз бих реагирал напълно естествено и спокойно ако дъщеря ми излиза на 15 години с 20 годишен младеж стига да не е някой психо маниак.

Така вече като доста поотраснали и вече няма за къде да ни наливат акъл в главите не си ли стигнал до извода че на сила хубост не става ?...

Прав си, разбира се, но ти мен ме остави, аз съм лесен - всички тия истории са зад гърба ми вече. Ама авторът на темата тепърва ще го брулят ветровете, а той съвсем не показва, че знае как да се варди от тях. При темповете на акселерацията за мен е леко странна неговата неориентираност в общо-взето елементарен казус. Остави това, ами и доста упорито отрича, че не знак какво да прави, а в същото време пита какъв му е пътят. Хора всякакви, аз ни най-малко не го упреквам, но все пак е на възраст, на която се очаква да знае какво да прави и да не прави, все пак не живее в пещера.

Опасявам се тая 14-годишна дама (дето хем е твърде зряла за възрастта си, хем не е - поне това пише в коментарите му) да не му врътне някой евтин номер, а момъкът да се върже и да страда сетне за тоя, що духа.

Изабел, ако ми посочиш едно изречение от постовете ми, което да си възприел като даване на съвет за поведение на автора на темата, а не като мое мнение - ще те помоля за извинение.

...Би трябвало вече да си разбрал, че много внимателно подбирам думите в постовете си.

Опитвам се да правя същото, ама тая дипломатичност вече май ми идва в повече.

Изабел, ако ми посочиш едно изречение от постовете ми, което да си възприел като даване на съвет за поведение на автора на темата, а не като мое мнение - ще те помоля за извинение.

Стила ти на писане в доста лаконичен за да може да се измъкваш винаги суха, парен каша духа нали знаеш.

Опитвам се да правя същото, ама тая дипломатичност вече май ми идва в повече.

Ми! :) Длъжни сме да спазваме етикета. Знаеш какво би станало без него... Нищо, че някои го приемат като разчупеност и освободеност, а дипломатичността като излишно стягане в корсет.

Не е лесно да сме живи! :)

Опасявам се тая 14-годишна дама (дето хем е твърде зряла за възрастта си, хем не е - поне това пише в коментарите му) да не му врътне някой евтин номер, а момъкът да се върже и да страда сетне за тоя, що духа.

Е и тя не знае къде се намира но пък трябва да мине ще не ще по тоя път.

Стила ти на писане в доста лаконичен за да може да се измъкваш винаги суха, парен каша духа нали знаеш.

Лаконичен?! Аз?! :) Ако някога ми се случи, значи ще съм на нивото, на което ми се иска. Както и да е. Мисля да приключа своя принос към темата.

Е и тя не знае къде се намира но пък трябва да мине ще не ще по тоя път.

Не бъди толкова сигурен - аз неслучайно акцентирах по-горе върху акселарацията. На крехките си 14 години тя е способна (не твърдя, че непременно ще го направи) да му врътне такава историйка, че ще има да се чуди откъде му е дошла. Още повече пък като му следвам разсъжденията, няма да се чудя, ако мацката го върти като пумпал на малкия си пръст. Уж все го прескачат тоя креват. ама само с обещания... И като почнат да се надхващат през междучасието с дружките си коя е дупена още лани, и коя още чака принца си на бял кон, нашата главна героиня коя страна ще избере, как мислите?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.