Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация на части от никем до 1500 лв

Featured Replies

• Автор

Ако може някой да ми отговори много спешно..! Включвам компа слагам флашката с windowsa и на екрана не ми се отваря или трябва да направа нещо преди това?

• Отговори 184
  • Прегледи 13k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Ако говориш за тва аз инсталирах windowsa на флашката с програмата RUFUS ако говориш за тва го направих

Ще пробвам F12 ако не стане други идеи?

Редактирано от Healder (преглед на промените)

Обясни по-точно какво става? Виждаш ли нещо на екрана изобщо , можеш ли да влезеш в биоса , знаеш ли как да смениш от кое да буутва първо , ако си сложил да буутва UEFi сложи да бутва от UEFi флашката - и все пак както каза билдера ;) DVDто си е DVD

• Автор

Включих компа сложих флашката и нищо нямаше на екрана.. натиснах ESC нищо.. след малко ще пробвам с DELETE и F12 после май трябва да влезе в биоса както казахте вие.. псоле ако може да ми кажете ясно какво да натисна за да буутва-запаметява.. и най-накря като съм готов давам рестарт и трябва да ми се появи нещо

Редактирано от Healder (преглед на промените)

• Автор

Да! монитора си работи ама на екрана не ми излиза нищо no signal и айде черен екран

Да! монитора си работи ама на екрана не ми излиза нищо no signal и айде черен екран

Ако са ти го сглобявали във фирма а не ти , то проблема най-вероятно е че си сложил кабела на монитора във вграденото видео а не в допълнителното , та вземи да го преместиш ако е така.

• Автор

Ако са ти го сглобявали във фирма а не ти , то проблема най-вероятно е че си сложил кабела на монитора във вграденото видео а не в допълнителното , та вземи да го преместиш ако е така.

Никем беше го сглобил.. кабела на монитора е на правилно място то има 2 входа да сложа на единия не става остава другия а и да кажа пак че ОЩЕ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ ДА ОТВАРЯ БИОСА а просто питам ако не се отвори с клавиша F12 или ESC и като ми се отвори какво по-точно трябва да направя

Никем беше го сглобил.. кабела на монитора е на правилно място то има 2 входа да сложа на единия не става остава другия а и да кажа пак че ОЩЕ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ ДА ОТВАРЯ БИОСА а просто питам ако не се отвори с клавиша F12 или ESC и като ми се отвори какво по-точно трябва да направя

ти ако не виждаш нищо на екрана няма как да отвориш биоса.

но ако видиш това

hjfS7.jpg

Натискаш DEL

едит: и все пак си мисля че бъркаш за монитора понеже няма съвременна карта само с 2 входа а ти виждаш само 2!

asasdas.jpg

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

• Автор

На снимката видях.. че аз слагам горе ама долу имам 2 входа ама и двата са големи и мисля че няма да ми става там

На снимката видях.. че аз слагам горе ама долу имам 2 входа ама и двата са големи и мисля че няма да ми става там

как си знам че това е проблема ама не слушате ;)

такова имаш ли с картата идва по принцип?

DVI_to_VGA_Adapter_1.jpg

Имам ама са залепени

това е едно и също нещо но от двете страни.

По-голямото го вкарваш във видео картата и го завиваш тогава остава да стърчи това по-малкото там навиваш кабела на монитора.

Монитора стар ли е ? Ако е нов трябва да има HDMI и после ще трябва да си купиш HDMI кабел.

• Автор

Монитора е стар.. не разбрах какво трябва да направя как да го вкарам?

Монитора е стар.. не разбрах какво трябва да направя как да го вкарам?

Кажи ми точния модел на видео картата си?

едит: ще се забавя с отговора че като кажеш модел че съм на работа.

Видео картата ми е SAPPHIRE NITRO R9 380 4gb

asasdas.jpg

Това го правиш на изключен комп , като си готов го включи помпи бутона DEL да влезеш в биоса.

Ако не си сигурен изчакай може да ти буутне от флашката :)

• Автор

Значи като слагам тва на видео картата другата страна остава не го пипам нали? после тва синюто го свържа с кабела на монитора

Като го сложиш ще виждаш това синьото на което слагаш кабела на монитора.

Нали това ти е кабела за монитора...

vga-cable.jpg

Не ми се четат толкова страни и затово направо -  за какъв монитор става въпрос, че използва античния VGA ? Ходи си купи един DVI/HDMI. Картината ще стане доста по-приятна, а текста по-ясен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.