Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация на части от никем до 1500 лв

Featured Replies

• Автор

Монитора ми е ASUS MM17D не ми се дава пари повече че и има решение на проблема близо на 2016година ще сменям монитора

• Отговори 184
  • Прегледи 13k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Направих същото което каза включих компа за 1 сек ми се отвори тва http://i.snag.gy/hjfS7.jpg после ми изписва нещо на английски да слагам буутващото устройство сллагам флашката натиснах почти всички клавиши F12,ESC,DEL,DELETE.. и като натисна ми изписва пак същото 

Помпиш DEL като стартираш компа за да влезе в биос.

Виж сега малко трудно някой ще може да ти обясни как да си инсталираш уиндоус и да настроиш буута правилно - ей така с няколко изречения тука. Потърси някъде описано с картинки как да го направиш или кажи на някой познат да дойде да ти го направи. Ако не разбираш какво правиш по-добре не прави нищо.

хинт: слагай влашката на USB 2.0 а не на USB 3.0. ( 3.0 вътре е син цвят )

• Автор

Влезнах в БИОСА ся ще помоля някой да ми каже какво трябва да натисна

post-358625-0-25785000-1437558729_thumb.post-358625-0-28375500-1437558762_thumb.post-358625-0-79567700-1437558810_thumb.post-358625-0-55062400-1437558833_thumb.post-358625-0-76680300-1437558846_thumb.post-358625-0-63138100-1437558857_thumb.

00000.jpg

Като го сложиш натискаш клавиша F10 --> след натискане ще те пита ДА или НЕ - ти избираш да.
Компа ще се рестартира.

Другия вариант е когато натискаш DEL за влизане в биоса да не го правиш ами да натиснеш клавиша F12
Като го натиснеш ще видиш буут менюто и трябва да видиш флашката там като USB нещо си -> избери я.

едит: за тебе най-добре ще е да направиш това което ти казах но там където съм ти показал да сложиш да буутва от флашката да сложиш да е хард диска на 2ро място под него да е флашката. Може да имаш проблеми после защото всеки път ще търси да буутва от флашката.

Флашката може да ти е изписана като "Removable Devices" но не знам как ще ти се вижда.

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Махни светкавицата че не се чете , това ASUS какво е? Да нямаш DVD?

едит: аве пич , ти си имаш DVD кво се занимаваш с тия скапаните флашки. ЛОЛ

• Автор

Добре.. щтом няма да стане с флашка..

имах флашка и не се занимавах да си купя диск.. никой не ми е казал че като имам DVD с флашка няма да стане или подобно

ама айде ще викна някой да дойде да оправи че аз няма да мога

Благодаря ти

Добре.. щтом няма да стане с флашка..

имах флашка и не се занимавах да си купя диск.. никой не ми е казал че като имам DVD с флашка няма да стане или подобно

ама айде ще викна някой да дойде да оправи че аз няма да мога

Благодаря ти

Не че няма да стане , просто е елементарно с DVD и да го направиш и да го буутнеш после.

• Автор

Добре,тоя дето ще идва да ми погледне компа и дали ще може да инсталира.. ако не стане поне вече знам как става с диск

виж да не си вкарал флашката в сините USB ако е там премести я и рестартни компа и виж кво ще стане.

офтопик --пф цял ден това:

kdBUL.jpg

Да като си имаш DVD изобщо не се занимавай с флашки...

едит: но най-вероятно не си я направил както трябва :)

зарязвай и си направи диск 100 пъти по-елементарно е от флашка.

• Автор

Не не съм слагал на сините USB 3.0 , слагам на 2.0 черните за офтопика и на мен по цял ден това ми изписва мислих си че е от мен 

Едит: чак сега се сетих не мога да работя с DVD щтото на  комп не ми се включва

Редактирано от Healder (преглед на промените)

• Автор

Nqmam kilirica izvinqvaite.. gotov sum instaliraxme windowsa draiverite i tam nqkvi programi kato torrent,winrar,antivirus sq ot kade moga da si instaliram kilizator? mai nikem ne sa svurzvali pravilno kabelite shtoto 2 puti probvaxme da instalirame da razdelim hard diska razdelixme posle ima samo D drugite gi nqma aide pak drugiq put stana veche i za dvd-to e taka slagame go nishto nqma vtori put veche ima

• Автор

Вече почнах да инсталирам игрите и да ги играя ама нета ми е слаб и много бавно се сваля значи cs 1.6 steam не ми мърда от 75фпс и като играя бавно се мърда като gravity.. видео картата е amd sapphire nitro r9 380 процесора intel i5-4460 3.2Ghz

Компютър за 1500 лв и цъкаш цс 1.6 .. Купи си CS:GO - отначалото ще ти се стори различна от 1.6, обаче после става супер фън. Иначе след 6 дена излиза Windows 10, та може да го изчакаш и да минеш на него преди да инсталираш много работи.

Редактирано от enigmatic (преглед на промените)

• Автор

Не съм казал че нямам CS:GO :D Имам си го в стийм сега го инсталирам цс-то ще го цъкам от време на време...  повечето ще играя CS:GO и GTA 5

Компютър за 1500 лв и цъкаш цс 1.6 .. Купи си CS:GO - отначалото ще ти се стори различна от 1.6, обаче после става супер фън. Иначе след 6 дена излиза Windows 10, та може да го изчакаш и да минеш на него преди да инсталираш много работи.

Като минеш на Windows 10 би трябвло всичко да ти се запази, така че какъв е проблема ако инсталира много работи?

Вече почнах да инсталирам игрите и да ги играя ама нета ми е слаб и много бавно се сваля значи cs 1.6 steam не ми мърда от 75фпс и като играя бавно се мърда като gravity.. видео картата е amd sapphire nitro r9 380 процесора intel i5-4460 3.2Ghz

Инсталирахте ли всички драйвери с твоят познат,който пък не знае как се правят настройки за кирилизиране? Защото без драйвери на видеото,то няма да покаже пълният си потенциал.

• Автор

Да инсталирахме драйверите после разбрах как да си сложа кирилизатор, каква разлика има с windows 7 и windows 10 нали пак стават игрите..

Кирилизатор не се слага.От настройките в Regional and Language Options се прави всичко. Ако си слагал някое подобие на печално известният ФлексТайп, по-добре го махни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.