Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Захранване за Gtx 960

Featured Replies

http://www.emag.bg/zahranvasch-blok-super-flower-leadex-80-plusr-gold-650w-atx-2-2-pfc-activ-sf-650f14mg/pd/DB968BBBM/?ref=smart-history_1&recid=i9wfpz4n-jc0mg7nw7k0-C.c17_a187.AB.Else.S.VP_AP_VIS.U.110885-1v8g2ex

Това в момента е без аналог, та побързай,че е от достабвреме в промоция!

• Отговори 100
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

В момента няма как да го купя :(

Може би след около месец ще съм събрал пари.

• 1 месец по-късно...

Добър вечер, ето че дойде момента, в който ще сменям пустото захранване.

Вече и от него почнаха да се чуват звуци - бъжика и се чува този звук и през микрофон-а.

Почва понякога и спира след час-два.

Бюджета ми е 130 лв, но съм съгласен и да е втора употреба.

Конфигурацията ми е:

CPU: Intel core i7 3770 (без 'K')

Дъно: Gigabyte z77x-ud3h

GPU: Gtx 960 g1 gaming на Gigabyte

Hdd: Seagate Hybrid 2TB

Ram: 8gb 1600 mhz Silicon Power

Надявам се да намеря нещо качествено за тези пари. Пак казвам не е проблем да е втора употреба стига да е запазено.

Ще се радвам ако някой ми даде предложение от OLX

Предварително ви благодаря за помощта ви :)

Доста по мощно за твоята система,но пък ще си подготвен за бъдещ ъпгрейд а и цената му е добра- Corsair Cx750

Доста по мощно за твоята система,но пък ще си подготвен за бъдещ ъпгрейд а и цената му е добра- Corsair Cx750

Ами повече ъпгрейди едва ли ще има, защото бях с gtx 660 и друг хард диск, не смятам да наливам повече пари в конфигурацията освен захранването.

Аз намерих ето това в Emag, но надвишава бюджета ми.

http://www.emag.bg/zahranvasch-blok-nzxt-hale82-v2-700w-atx-2-31-pfc-activ-np-1bm-0700a/pd/D64QCBBBM/

Варианта е да изчакам още няколко седмици.

Сега ще поразгледам за това от OLX

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Щом няма да ъпгрейдваш взимай един Fortron Raider 550 от тук с 5 години гаранция.

Щом няма да ъпгрейдваш взимай един Fortron Raider 550 от тук с 5 години гаранция.

Зегашното ми захранване е FPS Hexa 500w.

Забравих да добавя

Кутията ми е: Thermaltake Commander MS-I Snow Edition

Antec 450C 89 лв-отличен избор за тая цена;

Seasonic SSR430ST 99 лв;

Zalman ZM 500GV 116 лв;

Rаider 550 120 лв;

Tt SE530M 140 лв-прекрасно захранваме на Чанела,би било моят избор.

пп ХЕСUTIONER,гледам си попроменил подписа-дай една снимка на компа вътре и монитора ;) .

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

А, Джонка, не съм го променял, а го бях махнал. Като ми остане време ще ти пратя снимка да изплакнеш окото.

П.П. Гледам, че предлагаш захранвания със сплитната 12-ка, ако и на Seasonic, а навремето ми обясняваше за тенденциите в тази сфера. ;)

А, Джонка, не съм го променял, а го бях махнал. Като ми остане време ще ти пратя снимка да изплакнеш окото.

П.П. Гледам, че предлагаш захранвания със сплитната 12-ка, ако и на Seasonic, а навремето ми обясняваше за тенденциите в тази сфера. ;)

Добре, а какво мислиш за това в Emag

http://www.emag.bg/zahranvasch-blok-nzxt-hale82-v2-700w-atx-2-31-pfc-activ-np-1bm-0700a/pd/D64QCBBBM/

Я поразгледай добре захранванията ;) и обясни какво значи "сплитната 12-ка".Колкото за промяната на подписа-айде де,не бъди скромен и ще чакам с нетърпение снимки. :D

Gamevid,я кажи последно за каква пара става въпрос,защото едно SSR450RT или EdisonM 450 ще ти паснат перфе на конфига,пък и новият Чанел Tt SmartSE 530M Gold,хич не е за пренебрегване за 140 лв (при него ще стане като London-няколко приказки,търсене и опа-цената ще иде на 170 лв).

Не го препоръчвам, макар че Сиртек правят добри захранвания.

Засега толкоз, че ще събудя жената ако щракам с апарата:

Untitled.png

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

Не го препоръчвам, макар че Сиртек правят добри захранвания.

Засега толкоз, че ще събудя жената ако щракам с апарата:

Untitled.png

Да не си останем само с тоя оръфан шот,дай снимка (с ника) за душата.

Я поразгледай добре захранванията ;) и обясни какво значи "сплитната 12-ка".Колкото за промяната на подписа-айде де,не бъди скромен и ще чакам с нетърпение снимки. :D

Gamevid,я кажи последно за каква пара става въпрос,защото едно SSR450RT или EdisonM 450 ще ти паснат перфе на конфига,пък и новият Чанел Tt SmartSE 530M Gold,хич не е за пренебрегване за 140 лв (при него ще стане като London-няколко приказки,търсене и опа-цената ще иде на 170 лв).

Сега разполагам с 130лв. Намерих един друг NZXT, който е 550w и го има в Jar-а

https://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=585307

Да не си останем само с тоя оръфан шот,дай снимка (с ника) за душата.

Защо си криеш постовете по този начин? Като ми остане време ще я имаш снимката, а пък аз искам ти да направиш клип как сглобяваш конфигурация за отрицателно време и я докарваш в работен вид, защото пак навремето ми писа колко много си си рязал ръцете по тенекиите. Само не разбрах за тенекии за сирене ли ставаше дума тогава. Тъкмо ще докажеш на младежите как се правят нещата с финес. ;)

Защо си криеш постовете по този начин? Като ми остане време ще я имаш снимката, а пък аз искам ти да направиш клип как сглобяваш конфигурация за отрицателно време и я докарваш в работен вид, защото пак навремето ми писа колко много си си рязал ръцете по тенекиите. Само не разбрах за тенекии за сирене ли ставаше дума тогава. Тъкмо ще докажеш на младежите как се правят нещата с финес. ;)

Щото е спам.А цветен филм ли искаш или черно-бял или нещо пак рипаш.Ела с твоята сиренова тенекия,тъкмо ще ти сменя пастата на печката с МХ4 и ще снимаш.Нещо се подразни за снимките на компа ти-що?

E,последно за колко пари да е.Отделно едно 430-450 вата добро захранване е достатъчно,а линковете с 650 ватовите са глупости на регулировчици.

Култовото SSR650RM само за 147 лв :) ;

Новото на Инханс V450 за 148 лв;

Потърси си FD EdisonM450/550,Antec TP450/550C,Tt London,SSR450RT,XFX TS 550...

Щото е спам.А цветен филм ли искаш или черно-бял или нещо пак рипаш.Ела с твоята сиренова тенекия,тъкмо ще ти сменя пастата на печката с МХ4 и ще снимаш.Нещо се подразни за снимките на компа ти-що?

E,последно за колко пари да е.Отделно едно 430-450 вата добро захранване е достатъчно,а линковете с 650 ватовите са глупости на регулировчици.

Култовото SSR650RM само за 147 лв :) ;

Новото на Инханс V450 за 148 лв;

Потърси си FD EdisonM450/550,Antec TP450/550C,Tt London,SSR450RT,XFX TS 550...

Спрях се на SEASONIC-a, но това не са ли стари захранвания, защото никъде в други сайтове не ги намерих или пишеше, че не са в наличност.

Спрях се на SEASONIC-a, но това не са ли стари захранвания, защото никъде в други сайтове не ги намерих или пишеше, че не са в наличност.

Не е стар тоя Сисоник,като 550/650 са култови,но едва ли е налично (та затова се и захилих).В общи линии темата ти за захранване се изчерпа,като аз ти препоръчвам изредените от всички,дори и от оня сплитосаният на 12-ката  :lol6:,но най-вече да си отделиш някой лев и да видиш къде е налично Seasonic SSR450RT (към 140 лв бе в никемите),а ако го няма,за същите пари-златният Чанел Tt SmartSE 530M от небесните.

Antec 450C 89 лв-отличен избор за тая цена;

Seasonic SSR430ST 99 лв;

Zalman ZM 500GV 116 лв;

Rаider 550 120 лв;

Tt SE530M 140 лв-прекрасно захранваме на Чанела,би било моят избор.

пп ХЕСUTIONER,гледам си попроменил подписа-дай една снимка на компа вътре и монитора ;) .

А ти на твоя кога ще дадеш? Ама да не е теглена от нета. ?

А ти на твоя кога ще дадеш? Ама да не е теглена от нета. ?

A, изпълзя и другият трол.Бая време ми разглежда профила със снимките и ника, а в "похвали се" видя и шота,на който се чете проца, видеото, ССДто, рам, дъно и тн.Не съм махнал нито шота от темата, нито снимките от профила.Та кво се правиш на кьорава п * тка?! А ти някоя снимка на старата ти конфигурация с i7 2700K или на новата, тая: MSI 990FXA-GD80, AMD FX 9590, Scythe Grand Kama Cross 2, Mushkin RedLine 994170F - 4x8GB 2133MHz, MSI R9 290X 4GD5, Samsung 840 EVO 120GB, Hitachi 600GB, Ultrastar 15K600, Fractal Design Tesla R2 800W, Fractal Design Define XL R2 Titanium Grey, EIZO 27.0 "широк EV2736WFS-BK IPS W-LED 2560 & # 215; 1440 16: 9  :lol6: 

пп Айде,ходи да се молиш да ме накаже пак!

Специално за теб,Росене,че не можеш да разпознаеш по снимката какъв ми е хардуера (имаш такива постове,ама ти е простено,щото нищо не разбираш и нищо не си виждал),сложих шота в профила.А какво ще кажеш за аватара ми-момчетата се напикаха от смях?

Знам че си ми фен. Ходи по кофите да събираш останки от храна, а аз ще си питам дедовия в Англия. Можеш само да мечтаеш да имаш понятие от хардуер, а така и машината която лъжеш че имаш. Снимки?! Къде са? Кого лъжеш че си качвал? А аватара ти показва какъв комплексар си.

Знам че си ми фен. Ходи по кофите да събираш останки от храна, а аз ще си питам дедовия в Англия. Можеш само да мечтаеш да имаш понятие от хардуер, а така и машината която лъжеш че имаш. Снимки?! Къде са? Кого лъжеш че си качвал? А аватара ти показва какъв комплексар си.

Офф, аз за какво питам вие във всяка тема се карате и се мерите х*я. Може ли и ти да изкажеш мнение за захранване. То вече не е форум. Всеки се кара с другите, за това каква му е машината и как всеки разбира повече от другия. Еми всеки си има мнение. Не се отнася само за теб това. Отнася се за всички.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.