Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Захранване за Gtx 960

Featured Replies

Офф, аз за какво питам вие във всяка тема се карате и се мерите х*я. Може ли и ти да изкажеш мнение за захранване. То вече не е форум. Всеки се кара с другите, за това каква му е машината и как всеки разбира повече от другия. Еми всеки си има мнение. Не се отнася само за теб това. Отнася се за всички.

Стигнахте ли до някакъв избор,или тези 7-8 предложения не са достатъчни?

• Отговори 100
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Знам че си ми фен. Ходи по кофите да събираш останки от храна, а аз ще си питам дедовия в Англия. Можеш само да мечтаеш да имаш понятие от хардуер, а така и машината която лъжеш че имаш. Снимки?! Къде са? Кого лъжеш че си качвал? А аватара ти показва какъв комплексар си.

Във датаБГ,калдата,хардуерБГ те видяха и опознаха много добре.Няколко момчета видяха как се пулиш на снимките в профила ми ,та ми казаха и аз да се посмея,та болен мозък би продължил с тия приказки.Сега кажи твоите неземни конфигурации къде са,що бягаш от темата за тях? ;) 

Та ето ти:

Това го изкарах днес от кофите за боклук:

8236533V.jpgТова са снимките и шота от профила ми:

8172515y.jpg8172519X.jpg

8149417i.jpgА като се кликне на снимките в профила се отваря линк с бисерите на Росен.

Не го питай Росен за захранвания (и хардуер),той ако знаеше-нямаше да има изгорели боклуци под възглавницата,щото като му кажем какво да купи-прави точно обратното,а е бедно момче... facepalm

Мога да ти предложа Corsair CX 600W..

Има два модела-кой от двата.Отделно скъп ОЕМ на Чанела,защото е брандирано Корсар,има по-евтини такива ОЕМ на Чанела.Не блести и е доста ватове,които не са му нужни.

Има два модела-кой от двата.Отделно скъп ОЕМ на Чанела,защото е брандирано Корсар,има по-евтини такива ОЕМ на Чанела.Не блести и е доста ватове,които не са му нужни.

Не знам кви ги говориш но е същия като този който се предлага в Nikem за 160 лева.

Дай линк,да се разбере кое е-кой модел е,но пак такива ще ги говоря-дори новата ревизия да е,пак е скъпо,за това,което предлага и е много ватове за тази конфигурация.

Дай линк,да се разбере кое е-кой модел е,но пак такива ще ги говоря-дори новата ревизия да е,пак е скъпо,за това,което предлага и е много ватове за тази конфигурация.

От кога има нови CX 600? Във никем-а си е един. 

Офф, аз за какво питам вие във всяка тема се карате и се мерите х*я. Може ли и ти да изкажеш мнение за захранване. То вече не е форум. Всеки се кара с другите, за това каква му е машината и как всеки разбира повече от другия. Еми всеки си има мнение. Не се отнася само за теб това. Отнася се за всички.

А ти от 5 страници и 50 предложения продължаваш да питаш като някой аматьор.. Нищо лично.

Във датаБГ,калдата,хардуерБГ те видяха и опознаха много добре.Няколко момчета видяха как се пулиш на снимките в профила ми ,та ми казаха и аз да се посмея,та болен мозък би продължил с тия приказки.Сега кажи твоите неземни конфигурации къде са,що бягаш от темата за тях? ;)

Та ето ти:

Това го изкарах днес от кофите за боклук:

8236533V.jpgТова са снимките и шота от профила ми:

8172515y.jpg8172519X.jpg

8149417i.jpgА като се кликне на снимките в профила се отваря линк с бисерите на Росен.

Не го питай Росен за захранвания (и хардуер),той ако знаеше-нямаше да има изгорели боклуци под възглавницата,щото като му кажем какво да купи-прави точно обратното,а е бедно момче... facepalm

Защо си мислиш че всичко знаеш? При положение че не е така? Това какво аз съм си купил не те засяга. Както и защо съм го купил. Поне съм го купил а ти правиш монтажи на снимки и мислиш че някой ти връзва. Поздрави от Кембридж Англия.

f92b0b8902fa.png

Редактирано от Росен Р. Александров (преглед на промените)

А ти от 5 страници и 50 предложения продължаваш да питаш като някой аматьор.. Нищо лично.

Защо си мислиш че всичко знаеш? При положение че не е така? Това какво аз съм си купил не те засяга. Както и защо съм го купил. Поне съм го купил а ти правиш монтажи на снимки и мислиш че някой ти връзва. Поздрави от Кембридж Англия.

f92b0b8902fa.png

А бе,шемет нещастен,хич не ми дреме къде си отишъл (ако си отишъл някъде) да правиш заварки за жълти стотинки.Като удариш на момента 3 бона на масата (а докато се чудеше как да изкараш IP,прибрах още 500 камъка,да ти ги снимам ли и тях или пак ще да е монтаж :lol6: ) ,тогава ми разправяй кой те мачка от бачкане и къде.Пък и да се беше снимал пред някоя забележителност,а не шотове да ми вадиш-всеки знае как изглеждаш,та и на аватара ми те има.Фантазьор!Пропищя форума за мои снимки-що щеш повече-и снимки и шотове и що още да сложа?!А ,че си фантазьор и лъжеш кат пубер,е ли да си на 28 години,и децата го разбраха отдавна и ти се смеят на приказките ,че си сервизен техник и на подписа в хардуерБГ!То малко от малко някаква срама да имаш!Вземи си намери някоя жена (все някоя яко закъсала ще има),че хептен си изпушил и спри с фантазиите,лъжите и глупостите;па ожени се,па спри да шпсихясваш!То бива форумни тролове и идиоти (и аз не съм китка за мирисане),ама твоето-никъде го няма!!!Спри да се излагаш! :stop:

Вземи,Росене,макар да не разбираш,ама от хорска срама,барем едно захранване напиши в темата...

Да ви кажа честно вече форума през последната половин година (ако не и повече) не е същия.

Следя форума още от много отдавна като не бях регистриран, от преди около 3 години и тогава имаше смисъл и полза от него. Когато някой имаше нужда от помощ или съвет всеки даваше предложение и споделяше личния си опит. Сега вече всички се правят на много отворени и си мислят, че знаят всичко. Благодарение на форума съм научил много неща, но напоследък се правите всички на всезнайковци. Нали затова е форум да се обсъди нещо, всеки да изкаже мнение и тн., а не само да се заяжда с другите. Колкото до компютрите и конфигурациите, вместо да си взимате компютри мощни или слаби да ви вършат работа и да са ви от полза, вие само гледате на кой му бил по-мощен от другия и се заяждате, че вашия видиш ли бил по-добър. Всеки има право да си избере част каквато смята за добре.

Не знам, но ако продължава това така смятам да спирам да следя форума. Стегнете се малко и стига сте си мерили патките.

Айде лека :)

Да ви кажа честно вече форума през последната половин година (ако не и повече) не е същия.

Следя форума още от много отдавна като не бях регистриран, от преди около 3 години и тогава имаше смисъл и полза от него. Когато някой имаше нужда от помощ или съвет всеки даваше предложение и споделяше личния си опит. Сега вече всички се правят на много отворени и си мислят, че знаят всичко. Благодарение на форума съм научил много неща, но напоследък се правите всички на всезнайковци. Нали затова е форум да се обсъди нещо, всеки да изкаже мнение и тн., а не само да се заяжда с другите. Колкото до компютрите и конфигурациите, вместо да си взимате компютри мощни или слаби да ви вършат работа и да са ви от полза, вие само гледате на кой му бил по-мощен от другия и се заяждате, че вашия видиш ли бил по-добър. Всеки има право да си избере част каквато смята за добре.

Не знам, но ако продължава това така смятам да спирам да следя форума. Стегнете се малко и стига сте си мерили патките.

Айде лека :)

Аз за това спрях да го следя ама ми казаха че Джонката е изпълзял от дупката...

Разликата м/у старата и новата версия е доста голяма, но ти няма как да ги знаеш тези неща.

От кога има нови CX 600? Във никем-а си е един. 

От доста време. Не разчитай на това гаражче да има свестен и поддържан сайт.

Ебаси маата, и двамата се появиха в един ден :P Къде летувахте?

По-полека с вулгаризмите, че има доста дечурлига, които четат форума! Даваш лош пример. :P

Ама как разбра, че говоря за теб? Поне се похвали къде бяхте! Да не сте обиколили Гърцията, докато намерите банкомат да се приберете насам?

Редактирано от FORD МанЯк (преглед на промените)

Ей,няма такива идиоти,фантазьори,дебили като тия двамата!И двамата гола вода,нищо нямат,нищо не разбират,ама устииии-леле-мале!

А бе,светко,помниш ли,че с акаунта си Джейсън се опита да ми се отваряш за захранвания,а!И кво стана,помниш ли?!Росен №2!

Ай кажи и покажи какво знаеш и какво имаш,че тия подписи...

8237961F.jpg

Кво разбираш ти бе,Джейсън от захранвания?!Я си ходи във вибокса да се плюете с меките китки и жените!

То бива дебили,ама като тия-други няма!

Много съм добър в разгадаването на едноклетъчни организми.^

П.П. Автора на темата е прав за всичко, но пичове като johny01(dl 777) разрушават нормалната комуникация м/у също така нормални хора. 

Ей,няма такива идиоти,фантазьори,дебили като тия двамата!И двамата гола вода,нищо нямат,нищо не разбират,ама устииии-леле-мале!
А бе,светко,помниш ли,че с акаунта си Джейсън се опита да ми се отваряш за захранвания,а!И кво стана,помниш ли?!Росен №2!
Ай кажи и покажи какво знаеш и какво имаш,че тия подписи...
8237961F.jpg
Кво разбираш ти бе,Джейсън от захранвания?!Я си ходи във вибокса да се плюете с меките китки и жените!
То бива дебили,ама като тия-други няма!

Не разгледах бокса, но е съвпадение на никове. Нямам регистрация там.  :)

Я, какво ми намери търсачката за нула време: за-клок-на-gb-gv-r777oc-1gd-rev-2-0  ;) съвет-за-компютърна-конфигурация

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

П.П. Автора на темата е прав за всичко, но пичове като johny01(dl 777) разрушават нормалната комуникация м/у също така нормални хора. 

А бе,ХЕС,Джейсън,Раймонд или там ,който акаунт използваш към момента,че са няколко ти кви захранвания написа бе,отворко?!Я погледни аз какво съм му предложил или не е най-доброто за парите си и за конфига на момчето,а ти бе,отворко?!Нисък клас Чанел,пък и едното 650 вата!Я си пиши във вибокса!Майка ти ти купи лани 260ка (дето и не си я показал) и вече се велик,та и за захранвания почна!Другият пък няма какво да го коментирам и той е ясен на всички,дори преди тебе!

А бе,ХЕС,Джейсън,Раймонд или там ,който акаунт използваш към момента,че са няколко ти кви захранвания написа бе,отворко?!Я погледни аз какво съм му предложил или не е най-доброто за парите си и за конфига на момчето,а ти бе,отворко?!Нисък клас Чанел,пък и едното 650 вата!Я си пиши във вибокса!Майка ти ти купи лани 260ка (дето и не си я показал) и вече се велик,та и за захранвания почна!Другият пък няма какво да го коментирам и той е ясен на всички,дори преди тебе!

Според мен имаш някакъв психологичен проблем, но тук вече не съм специалист. Спри се и остави хората да комуникират на спокойствие един с друг. Форума е едно чудесно място, където има обратна връзка, а ти я режеш с възможно най-острата чикийка. Та - консултирай се със специалист. Убеден съм, че и други съфорумци ще ти препоръчат същото. 

П.П. Отново пренебрегваш линка към Сетком, но проблема си е твой.

Хубава вечер!

Според мен имаш някакъв психологичен проблем, но тук вече не съм специалист. Спри се и остави хората да комуникират на спокойствие един с друг. Форума е едно чудесно място, където има обратна връзка, а ти я режеш с възможно най-острата чикийка. Та - консултирай се със специалист. Убеден съм, че и други съфорумци ще ти препоръчат същото. 

П.П. Отново пренебрегваш линка към Сетком, но проблема си е твой.

Хубава вечер!

А бе,шемет,какво пренебрегвам и какво ми даваш?!Нямаш си идея ни от карти,ни от захранвания,а си позволяваш да се правиш на разбирач и да лъжеш с некомпетентността си.Заради идиоти като теб и Росен няма тема за захранвания,кутии,АМД видео карти, а за ССДтата отиде в нужника и ти ще ми се мазниш за форума.Кво ми се чепериш и за карти,като ги гледам по платка и ми са ясни?!Кво ще ми говориш за клок,флаш на биос,редакция на биос на видео карти ли бе,пиле?!Чета и другата тема за една 280ка Сапфирка-кво ти разбира на теб главата,та се обаждаш?!Какво и е доброто-малкото фази,калпавото изпълнение на ВРМите,яловото охлаждане и тракащите фанове ли?Не знаеш защо е с намалени честоти на ядрото и врама,а знаеш ли,че ѝ греят ВРМите,а не ги отчита и ще кажеш-добра е!Не ми се отваряй за захранвания и АМД карти,че ти е бяло поле и не лъжи децата,че нещо разбираш.Сега ясно ли ти е какво подминавам и какво-не.Щото на тези,които са във форума над година им е ясно,както на някои им е ясно,че заради идиоти като теб и Росен,няма теми за актуалните към момента кутии,захранвания,ССДта,АМДта (видео) и кое е добро и къде е най-евтино.Един Билдера остана да пише пък за Нвидиите и го изядохте барабар с дръжките на фиестата.Дебил!Ще ми говори за видео карти на АМД и захранвания...неща дето не си виждал...

Я, какво ми намери търсачката за нула време: за-клок-на-gb-gv-r777oc-1gd-rev-2-0 ;)

Ти го каза аз се сдържах да не пускам издънките му за да не падам на неговото ниво.

Понеже джонката е специалист в тази сфера да му дам нещо за размисъл. Може пък да научи нещичко за хардуера.

http://sofiacomputers.net/zahranvane-ceni.php?id=7201

http://sofiacomputers.net/zahranvane-ceni.php?id=6928

http://www.amazon.co.uk/Zalman-ZM500-LX-Forward-Converter-Circuit/dp/B00GKG8VOA/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1437036154&sr=8-13&keywords=psu+500w

Ти го каза аз се сдържах да не пускам издънките му за да не падам на неговото ниво.

Понеже джонката е специалист в тази сфера да му дам нещо за размисъл. Може пък да научи нещичко за хардуера.

http://sofiacomputers.net/zahranvane-ceni.php?id=7201

http://sofiacomputers.net/zahranvane-ceni.php?id=6928

http://www.amazon.co.uk/Zalman-ZM500-LX-Forward-Converter-Circuit/dp/B00GKG8VOA/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1437036154&sr=8-13&keywords=psu+500w

Ха,и другия идиот...е,поне писа някакви захранвания.Колко лева е третото,че не пише? :D Да ми дадеш за размисъл-яко си се светнал от заварките.

Джонката е имал някоя и друга издънка,ама е бил на много уискита,а на сутринта ги е оправял.Смешник!И какво ти е нивото-мале мила!Вие,идиоти,ако имате нещо лошо за мен-с парцалите да сте ме изяли.

Преди време и на двамата идиоти ви казах-и срещу мен да тичате,няма да ме стигнете...

Спрете личните нападки.

Той да спре аз никого не нападам.

Ха,и другия идиот...е,поне писа някакви захранвания.Колко лева е третото,че не пише? :D Да ми дадеш за размисъл-яко си се светнал от заварките.

Джонката е имал някоя и друга издънка,ама е бил на много уискита,а на сутринта ги е оправял.Смешник!И какво ти е нивото-мале мила!Вие,идиоти,ако имате нещо лошо за мен-с парцалите да сте ме изяли.

Преди време и на двамата идиоти ви казах-и срещу мен да тичате,няма да ме стигнете...

За да те стигна трябва да тръгна назад/надолу с бясна скорост. И заварки отдавна не правя. Намерил съм си по-добра работа.

Третото захранване има цена ама мозъка ти не стига за да си я сметнеш.

Да не си го напивал ти бе?... .тцтцтц .. И до тук стигнахме ... Педе*астия..

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Той да спре аз никого не нападам.

За да те стигна трябва да тръгна назад/надолу с бясна скорост. И заварки отдавна не правя. Намерил съм си по-добра работа.

Третото захранване има цена ама мозъка ти не стига за да си я сметнеш.

Идиот,продължаваш с глупостите-излепи се в темата да се заяждаш без 1 захранване да напишеш,а и не ти стига акъла да разбереш иронията в думите:"Колко лева е третото,че не пише?".Много ви знаят устите,ама къде са ви великите конфигурации на вас двамата?!Радвам се,че вече не гледаш баба ти и ще си спечелиш някой лев,за да не купуваш изгорели стари части от продавалник и да псуваш хората по форумите,все едно те са ти виновни,че се набутваш.Ще се радвам,ако си научил и марки като Корсар,Сисоник,ФСП,СМ и други,че не го знаеше,а в същото време пишеш,че си специалист.Както и да е-ще се радвам за теб!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.