Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо няма годишна оценка / атестат за работата на хората с (табели) грижещи се

Featured Replies

Спомням си, че някога имаше подобна практика т.е годишна атестация / оценка на хората с (табели) грижещи се за отделните теми, раздели и пр. Това ориентираше обикновения потребител за качеството на работа на съответния тим! Защо хубавите практики се забравят бързо!?

Спомням си, че някога имаше подобна практика т.е годишна атестация / оценка на хората с (табели) грижещи се за отделните теми, раздели и пр. Това ориентираше обикновения потребител за качеството на работа на съответния тим! Защо хубавите практики се забравят бързо!?

Вие да не сте собственик на този сайт че да искате да атестирате ползвателите на форума....Или сте забравили че това е форум и тук всеки влиза доброволно,за кеф, хоби,  ...На базата на какви критерии ще поставяте оценка..? А евентуално ..да попитам ,някой пишещ в този форум да има сключен договор със собственика на сайта и да получава заплата за това че влиза във форума ..?

http://www.training-center.bg/%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0/

Вие да не сте собственик на този сайт че да искате да атестирате ползвателите на форума....Или сте забравили че това е форум и тук всеки влиза доброволно,за кеф, хоби,  ...На базата на какви критерии ще поставяте оценка..? А евентуално ..да попитам ,някой пишещ в този форум да има сключен договор със собственика на сайта и да получава заплата за това че влиза във форума ..?

А що пък да не иска?

И айде стига с тоя собственик на форума - форумът съществува и печели заради потребителите и техните постове.  :wink12:

Ицо, той просто иска да му се плаща, за да помага.

Тоест отпада с атестация някой модератор и започва той на негово място.

Но срещу заплащане.

За да сме информирани, то сме положили дадено усилие за което сме заплатили с пари и ценно време. Тук в този форум, аз лично съм се опитвал да помагам предоставяйки безвъзмездно своите знания, но никога помоща не е била ценена. Няма благодарност,че дори за капак и наказания се получават за нищожни грешки, а часове много са отделяни в опит за помощ. Не може едни да печелят, а други да бъдат бързо отритвани и и лесно забравяни.

Лично аз тук съм получил в пъти по - малко от колкото съм дал, та.....

От днес спирам да съм активен потребител! Само ще наблюдавам!

Готов съм да помагам, но срещу заплащане!

Успех!

Такива ми ти работи.

А вие в качеството си на какъв искате да ви се отговаря на въпросите ?

А вие в качеството си на какъв искате да ви се отговаря на въпросите ?

На абсолютно никакъв..Обикновен потребител който влиза от време на време тук в този форум за удоволствие...И въобще не искам да ми се отговаря на въпросите...Не държа....Но не искам някой които въобще не ме познава  да определя качеството ми на " пребиваване във форума"

• Автор

Сега пък засегнати имало!

Хора - това го имаше! Бързо забравяте!

algor - не искам да ставам модератор, а и с новата работа икакво време не ми остава! Не искам и никого да дисквалифицирам на база оценка, но нека се знае т.е, че пр. тима занимаващ се с борба с "вредителите"  има оценка пр.3 и пр, и пр!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

На абсолютно никакъв..Обикновен потребител който влиза от време на време тук в този форум за удоволствие...И въобще не искам да ми се отговаря на въпросите...Не държа....Но не искам някой които въобще не ме познава да определя дали аз или който и да е друг да определя качеството ми на " пребиваване във форума"....

Доколкото виждам в първия пост пише "качеството на работа на съответния тим".

Не пише качеството ти на " пребиваване във форума".

Освен това не е необходимо да познаваш някого, за да оцениш работата му.

Щом не допускаш непознати да те оценяват - не работи за такива хора.

Ти затова ли трупаш мнения като за световно и човека си мисли че над 2000 постове ще му предложат оферта да му плащат да пиши или да модерира :D

Няма значение ...за да оценяш работата на някой..определяш критерий....съгласно тези критерии ..оценяш работата му....! Никога не съм виждал тук във форума ...такива критерии....Добре ..по друг начин....ако аз не съм покрил критериите и атестацията ми е ниска...какво ще се случи... ще ме баннат от форума..ще ми вземат табелката, ще ми вземат заплатата....ще ме рзстрелят публично... и обратно ако съм покрил критериите..какво....?

Няма значение ...за да оценяш работата на някой..определяш критерий....съгласно тези критерии ..оценяш работата му....! Никога не съм виждал тук във форума ...такива критерии

Оценяваш

Липсата на критерии вече е съвсем друго нещо.

Ти затова ли трупаш мнения като за световно и човека си мисли че над 2000 постове ще му предложат оферта да му плащат да пиши или да модерира :D

Какво си мисли човек зависи само от собствения му умствен капацитет.

Хора, засрамете се. Специално хората от антивирусния раздел са помогнали на хиляди потребители в сайта и продължават да помагат ежедневно. Такива хора заслужават да им се благодари, а не да се оплюват. До къде може да стигне човешката простотия- умът ми не го побира вече.

Оценяваш

Липсата на критерии вече е съвсем друго нещо.

Какво си мисли човек зависи само от собствения му умствен капацитет.

Easy!

• Автор

Хора, засрамете се. Специално хората от антивирусния раздел са помогнали на хиляди потребители в сайта и продължават да помагат ежедневно. Такива хора заслужават да им се благодари, а не да се оплюват. До къде може да стигне човешката простотия- умът ми не го побира вече.

За всички раздели и тимове ставаше дума!

Щом не допускаш непознати да те оценяват - не работи за такива хора.

Че кой работи за някой тук във форума.....То за дремане по форумите на никой не плащат..!

Ken / Black power разбират от логове и вируси колкото аз разбирам , хобито по цял ден е да се заяждат и да копирват правописа на хората които са сто пъти по умни от тях .

• Автор

Че кой работи за някой тук във форума.....То за дремане по форумите на никой не плащат..!

Голямо его имате! Хубаво е да има човек самочувствие и увереност в това което правите, но тогава защо се страхувате от оценка??? Пр. ако вашия тим има отлична оценка, то аз няма да ровя да търся алтернативи из Интернет, а ще потърся точно вашия тим и обратно!

Ами това, че ежедневно има теми за почистване в този сайт от техния тим мисля, че е отличен атестат. Като прибавим и факта, че може би повечето случаи са на нови абонати, които са си направили регистрация специално за това- оценката отива на 6+ по шестобалната. Аз поне отдавна съм се научил да ценя труда и времето на хората. Особено безплатно отделените такива в полза на другите хора.

Голямо его имате! Хубаво е да има човек самочувствие и увереност в това което правите, но тогава защо се страхувате от оценка??? Пр. ако вашия тим има отлична оценка, то аз няма да ровя да търся алтернативи из Интернет, а ще потърся точно вашия тим и обратно!

Че кой те кара да търсиш нашия тим ..Прави каквото си искаш...Някой да те кара насила....Не разбирам какъв ти е проблема на теб..? Самочуствие и его ще имам ..самочувствие на един 49 годишен мъж ,създал семейство изучил двама сина .. инженери....материално и битово устроен....Това ми е на мен самочуствието..така че ....повече не искам споря....и няма да отговарям на тъпи въпроси..!

п.п. и не се страхувам от оценка...само че ще ми я поставяш тогава когато започнеш да ми плащаш...Естествено това няма да стане..значи твоята оценка за мен не важи...зеро...кръгла "0"..До тук, приключвам по темата..!

За всички раздели и тимове ставаше дума!

Няма как да става дума за всички раздели и тимове, тъй като над 10-15 раздела във форума никой не знае как ще се оценяват.

Липсата на конкретика в заглавния пост на темата предполага спам на килограм, заяждане на дребно и едро и нищо съществено да не се получи.

Как ще се оценяват раздели като История, Психология, Образование и обща култура, Философия, Всичко останало, Автомобили, Спорт, Дом и семейство, Политика, Празни приказки и забава, Право и юридически консултации, Поезия и лично творчество и т.н.?

Да не говорим, че и в строго техническите раздели пак се намират такива, които да извадят от 9 кладенеца вода в опита си да докажат, че едикой си инструмент не помага, а повече пречи...

Провокатори и зловредни юзери не липсват тук - тях как ще ги отсеем, за да знаем, че атестациите ще са обективни и на място?

Това са само част от нещата, които ми идват да напиша.

Има още много.

• Автор

Няма как да става дума за всички раздели и тимове, тъй като над 10-15 раздела във форума никой не знае как ще се оценяват.

Липсата на конкретика в заглавния пост на темата предполага спам на килограм, заяждане на дребно и едро и нищо съществено да не се получи.

Как ще се оценяват раздели като История, Психология, Образование и обща култура, Философия, Всичко останало, Автомобили, Спорт, Дом и семейство, Политика, Празни приказки и забава, Право и юридически консултации, Поезия и лично творчество и т.н.?

Да не говорим, че и в строго техническите раздели пак се намират такива, които да извадят от 9 кладенеца вода в опита си да докажат, че едикой си инструмент не помага, а повече пречи...

Провокатори и зловредни юзери не липсват тук - тях как ще ги отсеем, за да знаем, че атестациите ще са обективни и на място?

Това са само част от нещата, които ми идват да напиша.

Има още много.

Като изключим това с червеното дето си написал, то това другото търсех т.е диалог!

Сам знаеш, че подобно оценяваше имаше до не чак толкова отдавна и мисля,че никой на пострада от това

Като изключим това с червеното дето си написал, то това другото търсех т.е диалог!

Сам знаеш, че подобно оценяваше имаше до не чак толкова отдавна и мисля,че никой на пострада от това

Аз пък не помня да е имало подобно оценяване. Явно изобщо не съм му обърнал внимание.

А имаше ли някаква полза от него или не ?

BlackPower за да ме оценява човек, дори и непознат той трябва да е компетентен с моята дейност за да може да ме оцени. Един вид, да ми е колега по знания дори и без табелка. Да може да ми провери скриптовете и да ми открие грешките (които сигурно има, защото все пак всички сме хора и защото като се помага на много за малко време е нормално да се допуснат такива, но важното е да не са фатални и да може да се излезне от ситуацията без сериозни последствия за потърпевшите).  Все едно аз да тръгна да раздавам оценки на хора занимаващи се с web дизайн, след като не нищичко не разбирам от такъв...

И как си мислиш, че оценката може да е обективна след като повечето нови потребители се регистрират само за да получат отговор за техните проблеми и след това повече не се връщат? А каква е гаранцията, че няма да се наговорят 100 трола и да гласуват негативно за мен? За оценката поне на нашия тим може да се следи лесно...По броя на решените и приключените случаи (и случаите без таг в заглавието) и затова, че според администрацията сме нужни на сайта. Какви други доказателства ти трябват?

Та вместо да търсиш под вола теле и само да даваш заповеди седни и сътвори нещо градивно (но не върху тоалетната чиния) и тогава мнението ти ще има някаква тежест. Наклон в живота не се опитвай да ми даваш...бачкам на 2 места, помагам в над 15 форума, помагам активно за развитието на инструментите, които използвам ежедневно и освен всичко трябва да ми остане време за семейството и личните и домакински ангажименти...при това помощ не съм отказал на никого, когато мога да помогна...за пари да взимам от българи даже не съм си го и помислял...затова помагам и в чуждестранните форуми (ако остане време за тях изобщо) за да се навакса с тази "малка" подробност.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.