Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо няма годишна оценка / атестат за работата на хората с (табели) грижещи се

Featured Replies

• Автор

В тази тема се получи ефектът "гузен негонен бяга".

Дааа, съгласен съм! Очевадно е! И доза криворазбрана солидарност виждам! Както и да е! 

Другите форуми се модернизират и вземат най - новото в полза и удобство на клиента, а тук????

Няма смисъл от повече спорове!

Ken

Аз пък не помня да е имало подобно оценяване. Явно изобщо не съм му обърнал внимание.

А имаше ли някаква полза от него или не ?

Не помня точно 2012 - 2013г. Най - напред имаше атестация за "Бързака", а после за тимовете чрез анкета мисля, че за работата им като "вирусоборци, "специалисти по железарията" и пр.

Интересни резултати имаше, а и насочващи!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

А не не...тази тема е създадена тенденциозно...Авторът отдавна се е заял с екипа ни....и постоянно търси "под вола теле"...Всичко тръгна днес от този пост:

https://www.kaldata.com/forums/topic/241034-новия-вирус-който-криптирва-файловете/?p=3109078

Продължавам да си държа на мнението че авторът на тази тема не е човека който ще ми поставя задачи...и ще определя какво, аз или който и да е друг пишещ в този форум ще поства...Какво значи .."някой трябва да напише статия..? Ми да я напише той....!

Дааа, съгласен съм! Очевадно е! И доза криворазбрана солидарност виждам! Както и да е! 

Другите форуми се модернизират и вземат най - новото в полза и удобство на клиента, а тук????

Няма смисъл от повече спорове!

Ми отивай в другите форуми...Някой да те е спрял..!И не си ми на нивото че да спориш с мен....така че наистина  няма смисъл.....!

Аз предлагам тогава след като нашия екип е трън в очите на толкова хора и източник на излишни нерви да се разформира за да могат всички загрижени за качеството на услугите потребители да се успокоят, че са преборили такова зло, което е задържало развитието на форума. Аз лично нямам за какво да съм гузен, защото винаги съм се раздавал на max. Повече няма какво да кажа по темата. Давайте да се свършва. Аз съм готов по всяко време да хвърля табелката. ;)

Да.....това е истината....подарявам си табелката на Black Power.....нека ,скъпи приятели от Калдата той и такива като него..умни глави да ви помагат..!Аз ви казам "чао forever"..! :)

• Автор

А не не...тази тема е създадена тенденциозно...Авторът отдавна се е заял с екипа ни....и постоянно търси "под вола теле"...Всичко тръгна днес от този пост:

https://www.kaldata.com/forums/topic/241034-новия-вирус-който-криптирва-файловете/?p=3109078

Продължавам да си държа на мнението че авторът на тази тема не е човека който ще ми поставя задачи...и ще определя какво, аз или който и да е друг пишещ в този форум ще поства...Какво значи .."някой трябва да напише статия..? Ми да я напише той....!

Ми отивай в другите форуми...Някой да те е спрял..!И не си ми на нивото че да спориш с мен....така че наистина  няма смисъл.....!

В тънки игрички и сплетни няма да ме вкараш! Под достойнството ми е! Тонът ти също е меко казано злобен!

Онази тема си е онази тема и е редно там да върви спора, а не тук! Не отричам написаното в онази тема, 

Ккто казах не искам някой да си хвърля табелата или да се чувства застрашен от дисквалификация.

Който разбрал темата - разбрал! Който не иска то си е за главата му!!!

Ма въобще не ме интересува дали ти е под достойнството или не  Ти имаш ли такова..?...Злобен или не злобен.....каквото си търсиш ,такова си намираш.....!

А не не...тази тема е създадена тенденциозно...Авторът отдавна се е заял с екипа ни....и постоянно търси "под вола теле"

Да предположим, че е така, защото от доста време не следя раздела, и да си зададем следния въпрос:

Защо собственикът на форума дава да се отнасят тенденциозно с екипите в някои от форумите?

Абстрахираме се от конкретната тема и мислим на едно малко по-така принципно равнище. ;)

PS: Иначе на мен лично B-boy[styLe] ми е чистил компютъра от едно много лошо троянско конче, за което съм му много благодарен! :)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Блеки. Ако помниш имаше един Алекс&Ванко, който/която си смени 13 пъти никнейма, последно май беше Selena&Vanko. Натискаше се яко, успя да се натисне за малък мод в хардуера...Обаче почна да се държи извънмерно свойски с останалите от екипа, че и с Калин. Мнооооото прошки получи за "оригинални" обръщения и квалификации, в това число към шефа, това ако бяха профили като нас с теб, за същото количество 1000 профила да си бяха поделили по парченце от творчеството му, да бяха получили вечен банан. Но и него в крайна сметка не го издържаха и лично Калин му продупчи членската карта. Та ти по неговият път си тръгнал.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Автора сигурно има предвид "системата за репутация" от едно време,което си беше "минуси на воля".

Иначе много хора са ми помагали лично при правилно зададен въпрос.Имаше и такива,нежелаещи да дават мнението си безплатно.

На мен впечатление ми прави и,че недоволни от този форум и сега пишат в други форуми със същата насоченост,...а някои са даже Администратори на форуми.

Жалко , че не съм мод темата отиде прекалено далече и отдавна да е локната . Теми за помощ веднага се локват като се засегне някой , а тука спам болл .

Жалко , че не съм мод темата отиде прекалено далече и отдавна да е локната . Теми за помощ веднага се локват като се засегне някой , а тука спам болл .

Иска ли ти се ;)

Да не дава господ !

Каква полза и с какво би допринесло за общото благо подобно оценяване? Оценка на табелите...
Бая забавни са подобните теми, които често извират във форума.

• Автор

Колко страшна тема!

Едни се почувстваха засегнати, други застрашени, а трети изобщо не вникнаха!

Просто е: 

- поглеждаш оценката на даденият тим и решаваш дали да търсиш неговата помощ или не. Собственика на форума също би имал полза от това. Далеч съм от мисълта за дисквалификации на челнове на тимове и пр.

Та според мен темете не е глупава! Отварял съм подобна тема и за личното представяне на модераторите. Там също имаше неодобрение, но един модератор се престраши и в подписа му фигурират сума данни за контакт, че и снимка и пр.

Та за Капитана говоря! Сега аз виждам човека, знам, че мога да се свържа, знам какво работи т.е вече имам респект не само като към виртуална личност, но и като физическа такава. Това е.

Та така и за конкретната тема.........

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Потребителите ползват безплатна услуга (форума). Модераторите също помагат напълно безплатно и безкористно. От тази гледна точка подобни системи за оценяване за излишни. Ако вие си плащате за услуга, а парите ви отиват в нечий джоб, тогава имате право да го оценявате и да му държите сметка. Всичко друго е просто съвсем любителско и на добра воля...

Просто е: 

- поглеждаш оценката на даденият тим и решаваш дали да търсиш неговата помощ или не. Собственика на форума също би имал полза от това. Далеч съм от мисълта за дисквалификации на челнове на тимове и пр.

Това не е гаранция.

Аз примерно съм се доверил на B-boy[styLe], защото съм му наблюдавал работата и ми е спечелил доверието - преди доста следях този раздел.

Други пък мастити хардуерни специалисти, че и модератори в други раздели, не са нищо повече от форумни магазинери, така че табелката и рейтингът тука може доста да те заблудят.

Та такива ми ти работи - просто трябва да си отваряш очите на четири и да четеш повечко какво пишат хората, на които мислиш да се довериш. ;)

.......................................

Между другото имайте предвид и тези точки от условията за ползване. ;)

5. Kaldata.com може във всеки един момент да се откаже от предоставянето на всички или някой от услугите без никакви задължения към потребителите.

6. Ние не гарантираме за полезност и пълнота на информацията, която е поместена в Kaldata.com, както и няма да носим отговорност за щети и вреди в резултат на това, че някой от потребителите ни се е доверил на тази информация или друго съдържание поставено на сайта или предадена от друга страна

7. Възможно е някои от членовете и не-членове на Kaldata.com да превеждат някакви материали на сървъра и вие да бъдете намесени без ваше желание. Възможно е да се получи информация за вас чрез използването на сървъра и тя да се използва срещу вас. За това Kaldata.com не е отговорен за използването на личната информация, която вие избирате да разкриете. Моля внимателно избирайте какъв тип информация поставяте на сървъра.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Мене пък ме съмнавя половината модове тук дали разбират нещо от категорията които са модове , аз се възхищавам от работа на Емо и на капитана другите модове за мене просто не стават локват темите без причина като засегнат някой негов авер от форума .

Не знам за какво е всичката тази дискусия.

Никой потребител не е платил нищо за да има претенции.

За да излезе сайта няколко пъти начело в националните класации сигурно има защо. И това се прави от ЕКИП. Естествено е че има работещи в "Калдата ООД" и това са предимно новинари. Има и собственик, който им плаща заплатите. Сигурно им плаща достатъчно, след като са толкова години заедно. Само на фотосинтеза не става.

Има и други, които помагат на потребители в нужда. Които вместо да почиват дават от себе си за доброто на другите. И е редно за помощта, която са получики поне да благодарят и да имат поне минимално уважение.

И за накрая - сигурно заради популярността си форумът се напълни с ламери. Руснаците имат 2 думи - чайник и ламер. Някога всички сме били "чайници" за доста неща. Проявили сме желание, поизучили сме се и сме почнали да даваме акъл и на другите. Защото наученото няма да го носим в гроба. Ама има и много ламери. Войнствена порода, с претенции и нямаща желание да се учи. Но пък с претенции, нагли и смятащи че всички са им длъжни, сега и веднага. Почти винаги задаващи елементарни въпроси, отговорите на които се намират веднага във всяка търсачка, дори и форумната. Тема с "проблем" в заглавието ми предиизвиква желание за заобикаляне. Непример в "телевизори" от 20 теми в поне 15 пише едно и също. Масово е за всеки раздел.

Та задачата на собственика е да намери баланса. Между посещения на сайта търсената и намерената полезна информация. Защото който разбира иска да научи още нещо, а не да отговаря за пореден път едно и също на поредния ламер. Защото като не се научава нищо ново, а само се дава се губи интереса. А той клати феса.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.