Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със звука при Windows XP - Bad DirectSound drive

Featured Replies

• Автор

Ей сега го почвам laugh.gif

Nod32 намери 10 а Ad-Aware SE Personal 3 и качеството на видеото пак става така като оголемя екранчето качеството се влошава звукът е добре

и с BSplayer-ра като се опитам да пусна видео се рестартира компютъра sad.gif само с Crystal-a и VLC Media Player не става така sad.gif може ли да е от кодеците аз съм с тези Combined Community Codec Pack и до сега съм доволен от тях laugh.gif

Редактирано от saiyan (преглед на промените)

1) Човече, има бутон за редкация на коментара. Не е нужно да пускаш 2 коментара един след друг.

2) Тая пунктуация така и не я пооправи. :nono:

3) NOD32 е намерил 10, а сигурен ли си, че си го настроил за МАКСИМАЛНА сигурност? Ако не си сигурен, провери и го настрой ако не е и пак сканирай. Нека е с най-новите ъпдейти. Това за ъпдейтите важи и за Ad-Aware. Ако искаш да си доста по-сигурен, изтегли си и Spybot - Search & Destroy (4.9MB), ъпдейтни го и сканирай и с него. Това надали ще оправи проблема с картината, де.

4) За Combined Community Codec Pack досега не бях чувал, но това не е толкова учудващо, защото аз пакети с кодеци мразя, а ползвам само 3 отделни кодека (2 за видео и 1 за аудио). Нищо не пречи да си деинсталираш този пакет и да метнеш K-Lite Standard, май него най-много го уважават. Можеш да си смениш и BSPlayer (така и не му изчистиха бъговете според мен).

5) Можеш да си обновиш и драйверите на видео картата:

- теглиш (ако нямаш инсталирано) Microsoft .NET Framework (22.4MB), че без това не можеш да инсталираш драйверите (как да не ги обича човек пичовете от ATI).

- теглиш Catalyst Uninstaller (301KB) и с негова помощ си деинсталираш настоящите драйвери. Не е задължително, но е много желателно.

- теглиш драйверите Catalyst 6.5 (34.4MB) и си ги инсталираш.

• Автор

Евала, :):clap::wors: направих всичко което ми каза.И сега всичко е на 6 laugh.gif

Много благодаря на всички , за оказаната помощ :P:wors::wors:

П.С. За пунктуация , еми само мога да ти кажа ,че това винаги ми е бил проблем.

В този пост се опитах да си оправя пунктуацията , но сигорно съм го направил грешно!

Редактирано от saiyan (преглед на промените)

П.С. За пунктуация , еми само мога да ти кажа ,че това винаги ми е бил проблем.

В този пост се опитах да си оправя пунктуацията , но сигорно съм го направил грешно!

По-важно е човек да се старае. biggrin.gif

Гарване за цялото това време в което човека се мъчи да си оправя кодеците,можеше да преинсталира всичко наново.Но това си е решение на всеки поотделно де :)

Гарване за цялото това време в което човека се мъчи да си оправя кодеците,можеше да преинсталира всичко наново.Но това си е решение на всеки поотделно де :)

Възможно е, но защо да се стига до преинсталация, която включва доста усилия ако като има шанс да стане по по-лесен анчин. Защо да е трудно като може да е лесно? Преинсталацията винаги е вариант, но е по-добре човек да си реши проблема за да знае занапред ако се появи отново или срещне подобен проблем на друго място. Освен това той вероятно щеше да инсталира нещата по същия начин и проблемите щяха да си останат. Така не само той, но и всички останали (включително и аз) обогатяваме знанията си. Иначе само се тъпче на едно място, което макар да може да реши проблема, не води до напредък.

• 1 година по-късно...

И аз имам същия проблем. Проверих services.smc и наистина беше изключен звука. Пуснах го и пак тръгна, но проблема си остава. Нищо не излезе като сканирах за вируси. Изтеглих си и нови драйвъри...пак нищто. А не мога да оправя и DirectX-a. Когато тръгна да го инсталирам ми излиза грешка: "This application has failed to start because framedyn.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem". Накрая ми излиза: "An internal system error has occurred. Please refer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem".

Някакав шанс да мога да оправя тая каша без да форматирам? sad.gif

И аз имам същия проблем. Проверих services.smc и наистина беше изключен звука. Пуснах го и пак тръгна, но проблема си остава. Нищо не излезе като сканирах за вируси. Изтеглих си и нови драйвъри...пак нищто. А не мога да оправя и DirectX-a. Когато тръгна да го инсталирам ми излиза грешка: "This application has failed to start because framedyn.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem". Накрая ми излиза: "An internal system error has occurred. Please refer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem".

Някакав шанс да мога да оправя тая каша без да форматирам? sad.gif

FRAMEDYN.DLL

1.Изтегли си този файл Framedyn.dll - http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?framedyn

2.Разархивирай го в C:\Windows\System32 или C:\Windows\System32\wbem и презапиши съществуващия там файл

3.След това с командата Start => Run => (пиши) regsvr32 framedyn.dll и дай Enter

4.Рестартирай компютъра

5.Ако проблемите продължат -> десен бутон на My Computer => Properties => Advanced => Environment Variables => Path (и виж дали имаш тази стойност добавена - %systemroot%\sytem32\WBEM )

ЗВУК

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=61624

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=61080

Последна версия на DirectX 9.0c за август:

http://download.microsoft.com/download/7/c...2007_redist.exe

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Изписва ми: framedyn.dll was loaded but the DllRegisterServer entry point was not found. This file can not be registered.

Сега опитвам. Мерси :huh:

Проблема с framedyn.dll изглежда е решен, но когато тръгна да слагам DirectX пак ми излиза грешка: An internal system error has occurred. Please refer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem.

Когато пусна dxdiag ми излиза и друга грешка: Error: Could not get basic sound info, result code = 0x80070057 (Invalid argument(s)) ; Error: Problem getting extra sound info, result code = 0x80070057 (Invalid argument(s)).

Продължава да излиза и съобщението че "Generic Host Process for Win32 had encountered a problem and will shut down".

Редактирано от Ghos7Face (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.