Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ГЕРБ забрани музикален фестивал

Featured Replies

Aлгорий молят са само не пръй тъй, че и у Русе-ту да забранят чалгата щот ша останим без поминък дагоева 20150123145136232_1.gif

(малко ''лирично'' отклонение от темата за успукуявани на старстьити - ша мъ извинити)

Еееее, аз не мога чак толкоз, а и с кмета на Руси-ту не се познаваме, за да ходатайствам.

Да не говорим, че и кинтите няма да стигнат за града ви, че милионите са малко.

И стига ми таз награда в Берковица да забраним слушането на въпросната гадориада  :hush:

• Отговори 62
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Само ще те помоля да спреш да кълнеш и обиждаш, иначе няма да ти позволим да пишеш тук, пък ако искаш и на папата се жалвай.

А Алгор да спре да ме дразни тогава!  Той нали не е бил жертва на дискриминация, лесно му е на него!

Ами продължавайте в същия тук, ще предложа на няколко съфорумци, недоволни от прозападната политика тук, да си направим свой форум. Тук не може да се диша и да се пише свободно, разни псевдопратиоти само ни нападат и обиждат! Българи сте, а отричате робството!

Напротив - жертва съм на дискриминация от пияници и чалгари, които се напиват като кирки и по цяла нощ дънят гнусна чалга, сръбска и гръцка "музика".

И тази дискриминация продължава от 1990-та година до днес.

Интересно ми е защо масата чалгари се сещат за тоя род музика като вкарат 4 ракийки и 3 бирички?

Някой може ли да ми обясни феномена?

Нормално е - всички, които са пробвали това-онова и не стават за нищо друго хоп - айде в чалгата.

Дръж се за Тони Стругаро и да`н ти пука, братчет...

Хлъц! 

Наздраве!  :cheers:

Че на кой му пука на кой си писала и защо?

Нещо много ти харесва да занимаваш целия форум със себе си и нарцистичната си особа, а?

Да изтребим всички, които не харесват чалгата и не се уригват на публично място, докато тръскат голи цици и задници, тъй ли?

Чакай поне да си преброя милиончетата и да си приготвя завещанието, защото ще завещая всичко на отдела за борба с гнусната чалга и за каузата "Никога да не се чуе чалга в Берковица!".

Ох, котьо...  :dollars:

Е, ако имаш предвид мен, то да бе прочел първите ми постове. Аз не съм против нито един жанр в музиката и слушам всичко. Вярно, имам си предпочитани 3-4 стила и въртя главно тях, но винаги се кефя да слушам хубави парчета и от жанрове, които не слушам всеки ден. Макар че честно казано, това което слушам най-често, е това, което ми пуснат по радиата. рядко слушам Веселина и Вероника или ако ги слушам, доста бързо ги махам след появата на Азис, Илиян и тем подобни мъжкари. Ако има нещо, което ме кефи по тия радиа, то това е сръбската класика, макар че и там има много противни парчета. Изобщо, да слушам чалгаджийско радио изобщо не ми е занаят, щото едва ли и 10% от песните там бих искал да слушам. Пускат се големи боклуци, какво да се прави, такива искат така наречените чалгари. Разни хора, разни идеали. Обаче ей сега мога да ти отделя поне 100 поп-фолк парчета, които за последните 25 години са ме грабнали. И забележи, че говоря за поп-фолк, а не за чалга. От чалгаджийските парчета понякога може би за отдушник ми харесва да надуя нещо, свързано я с нашта фирма, я с наща баня   :P О, да не забравя и Валдес. Има едно много готино парче, с което поздравявам всеки, който иска да се поздрави:

http://vbox7.com/play:d442740d

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Ква дискриминация бе, нали твоите рок "звезди" редовно са канени я в НДК, я в спирита, в Каварна,  техни пклипове се въртят по БНТ.......... Ква дискриминация те гони? Никой не ти пречи да си слушаш просташкия рок!

Нас обаче ни дискриминират - гониха ни от НДК, тормозите ни психически, набеждавате ни за пияници, простаци, идиоти,  не давате да правим концерти............ Ето това е дискриминация.

Аз специално не пия, не понасям миризмата на алкохол, пия "Кока - Кола, кафе, сокове от моркови и портокал, горещ шоколад, прясно мляко с какао, лятото пия айс кафе,  шокофредо..............Курвенски не се обличам, не пуша, върл противник съм на пушенето, даже конско съм чела на съучениците си в гимназията,  не използвам неприличен език и не танцувам неприлично. Чета много и знам повече от теб.  Продължавам да се уча и развивам дори след гимназията, за разлика от теб.

Проста наричай котката си!

Еееее, аз не мога чак толкоз, а и с кмета на Руси-ту не се познаваме, за да ходатайствам.

Да не говорим, че и кинтите няма да стигнат за града ви, че милионите са малко.

И стига ми таз награда в Берковица да забраним слушането на въпросната гадориада  :hush:

Нашия кмет е ченге, не ти трябва да го знаеш.  Единствено зад кулисите е добре да го правиш, както между другото и с всички други кметове. 

Абе, Билдер, добре ли си? Наричаш Валдес, "певец"? :shock11::no-no::ohmy:  Тоя простак добре, че го изгониха!  Тъпата му "Рибна фиеста" не желая да я слушам. Какво му намираш на тоя? валдес го спипаха да краде жици, трябва да си не у ред, за да харесваш това недоразумение. Е, дуета му с Емилия "Студен огън" му е единственото читаво нещо, но само това. Добре, че му биха шута от "Пайнер".  Дано да направят така и с Андреа, Кристиана, Ани Хоанг,  Галена.

Абе, Билдер, добре ли си? Наричаш Валдес, "певец"? :shock11::no-no::ohmy:  Тоя простак добре, че го изгониха!  Тъпата му "Рибна фиеста" не желая да я слушам. Какво му намираш на тоя? валдес го спипаха да краде жици, трябва да си не у ред, за да харесваш това недоразумение. Е, дуета му с Емилия "Студен огън" му е единственото читаво нещо, но само това. Добре, че му биха шута от "Пайнер".  Дано да направят така и с Андреа, Кристиана, Ани Хоанг,  Галена.

Напротив, тая песничка е върха, щото отразява действителността ни. 

И пак казвам, не съм никакъв идиотски фен на определен музикален стил. Горе го казах. Тъп и прост е тоя човек, който харесва един, максимум два стила. Държа на думата си. Срещна ли човек, който ми плюе даден стил или който ми казва да махна тая музика или това радио, бягам далече от него. Музиката е за това, за да се слуша. И няма значение индийска ли е, афганистанска ли е или американска чалга.  Просто опита ми показва, че хората, които мразят определен тип музика на 100%, не стават за нищо!

Напротив, тая песничка е върха, щото отразява действителността ни. 

И пак казвам, не съм никакъв идиотски фен на определен музикален стил. Горе го казах. Тъп и прост е тоя човек, който харесва един, максимум два стила. Държа на думата си. Срещна ли човек, който ми плюе даден стил или който ми казва да махна тая музика или това радио, бягам далече от него. Музиката е за това, за да се слуша. И няма значение индийска ли е, афганистанска ли е или американска чалга.  Просто опита ми показва, че хората, които мразят определен тип музика на 100%, не стават за нищо!

Чакай, човек, ти хем казваш, че си против тези, които изказват (негативни) дефинитивни мнения и в същото време изказваш (негативно) дефинитивно мнение ("100%, не стават за нищо"). Същата щеше да ми е реакцията, ако Cannibal Corpse или Ъпсурт провеждаха там концерт. "Апокалиптика", симфоничен концерт, Paradise Lost (и ако си слушал концерта на Paradise нямаше никви грухтения и жици. Самте те признават, че това е едно от най-добрите им неща.), ок..., но... Тук не става дума въобще за кефи ли ме или не чалга, кремвирши, потни гърли и тълпа, която се е събрала да гледа силикон или такава, която въобще не я интересува какво звучи. Хубаво ги защитаваш, но наистина ли познаваш, и като казвам познаваш, имам предвид не просто срещал, хора, които "харесват" този тип... музика, а наистина да ги познаваш. Има сред тях обикновени хора, които са нормални, просто наистина не ги интересува кво "дъни". Тва, което е модерно. Аз съм чувал от подобни хора: "аз музика не слушам". Ъъъъ... как било? И наистина. Те са обикновени хора. Ни съ лоши, ни някакви илитерати. Просто... не знам не ги съдя. Но има една голяма част, дето просто поведение, култура, всичко им е чалга... Много е страшно като видиш такива хора, и да ги познаваш. Много от тях не само не го крият, те са горди, че не четат. И още много може да кажа, но... Не знам, според мен просто не познаваш типа хора, които ходят на тези концерти и говориш наизуст. Яла из провинцията се разходи да видиш за какво става дума...

П.С. Като бях в казармата чух "Камбаните звънят" и я харесах. Има и сигурно още някое члга парче, което ми допада.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Аз не виждам смисъл да обръщаш внимание на ограничените хорица като algor(жалко имах го за човек който не страда от предрасъдаци и комплекси) и сие,но както виждате сами,те освен да плюят и заяждат друго не правят,а за никого не е тайна че Хорицата от герб обичат рушветите,и явно пайнер са отказали да им дадът такъв и поради тази причина няма да има концерт,не знам какво ми ги хвалите и тия от Пловдив,като сигурно 90% ако не и повече там,нямат нищо общо с града :D И преди да ме обвините че съм чалгар,аз също ще вметна че слушам всякаква музика,и не се ограничавам и да се правя на велик моралист като вас,и ще дам и пример - така наречения КаварнаРокФест,нали казвате че рокаджиите не били пияни,наркомани и прочие,е аз не мисля така,защото се нагледах на дрогирани,напушени и пияни,точно на КаварнаРокФест (е не отричам обаче че концерта беше на ниво) Така че това какъв ти е манталитета,не зависи от музиката която слушаш,а от това как са те възпитали родителите ти,ама явно от тия ваши псевдоморални ограничения имате капаци пред очите и не искате да си го признаете.

Явно от тази тема нищо друго няма да излезе, освен заяждания, псевдоморализъм, обиди един към друг "чалгари" срещу "тъпанари" и т прочее.

На никого не е приятно да чете подобни постове, камо ли пък да продължавате.

Може ли всеки пост да ви е изпълнен с подобна жлъч и злоба към хората, писали пред вас ?

Авторката отнесе тридневна наказание, искате и останалите да я последвате, може би ?

Темата се затваря.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.