Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да прехвърля OS Windows от стар комп. на нов?

Featured Replies

Е, на времето. Колко на времето? С 8 цолови дискети или с касетофон за съхраняване на данни не си работил, нали? Те и компирите бяха с 64 Кбайта памет И не се давай на младежите!

Лично аз ниикога не с ъмхаресвал кастратите на Intel.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

:lol6:

"Програмата KMS" е активатор. Значи просто си с пиратски Windows. 

А в момента 10-ката е безплатна за всички. 

Пък дори и да имаше лиценз, той важи за определен компютър, не може да се прехвърля на друг (е, може, но това е отделна тема) .

Направи си прясна инсталация на новата машина, и ѝ се кефѝ :)

Не windows e  пиратски,а активацията е такава-различни неща са!Какво значи пиратски,че някой е написал win на собствения си комп и го е пуснал за употреба или знам ли какво там си предстаяш.

• Автор

Е, на времето. Колко на времето? С 8 цолови дискети или с касетофон за съхраняване на данни не си работил, нали? Те и компирите бяха с 64 Кбайта памет И не се давай на младежите!

Лично аз ниикога не с ъмхаресвал кастратите на Intel.

Без майтап, но почнах да се уча на Имко 2 като ученик и се ползваше касетофон. След време видях един Епъл с флопи.

Тогава бяха външни и много шумни и им викахме "трактори". За хард диск ......забрави. Било е още мечта.

Почнах да инсталирам Windows 3.1 в една от първите фирми по капиталистически тертип в ерата на перестройката - бяхме по Указ 56.

Едва ли си чувал. И със сигурност съм от  първите хора ( за България говоря), които видяха какво е "мишка" и почнаха да работят с подобно "чудо". 

Бяха хубави години, нямаше интернет, нямаше мобилни телефони, джипиеси и камери......т.е. бяхме свободни и винаги човек можеше да се скрие

от останалия свят. Сега сме в ерата на една книга дето я четох тогава апокрифно - "1984" на Оруел. Дори в книгата нещата изглеждат по-добре. :whist:  :tongue2:

Редактирано от ilv323 (преглед на промените)

Указ 56 за насърчаване на стопанската инициатива на гражданите. Хади дан съ обиждаме :ph34r:

'84-86 с Правец 82 и софт на Базик правих засичане и класирне на водомооторните по (Д)ОСО -Д-то не помня вече кога го махнаха) и Отчет на състезания на прашутистите.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Лаптопа ми лаигна яко,Мърда ми се само мишката,Можели помощ

• Автор

Указ 56 за насърчаване на стопанската инициатива на гражданите. Хади дан съ обиждаме :ph34r:

'84-86 с Правец 82 и софт на Базик правих засичане и класирне на водомооторните по (Д)ОСО -Д-то не помня вече кога го махнаха) и Отчет на състезания на прашутистите.

Остава и да сме били колеги в Инфоспорт ( една фирма на БСФС ) и ще е пълен шаш.  :shock11:

Имах един отдел с колежки дето смятаха спортния норматив "Родина" на детските градини.  :)

Бейсика си беше хит. Обичах да правя "Хело" програмки, а най-големия ми успех беше да нарисувам 

табло за играта монопол с таблица Draw. Исках цялата игра, но толкова памет Имкото нямаше.

Помня как веднъж станах в 3 часа през нощта осенен от пророчески сън как да си освобождавам 

повече оперативна памет! С една команда се триеха клетки от паметта или нещо подобно.

Но ми стана ясно, че да станеш програмист си е луда работа и като видях Асемблера какво представлява

вече тотално се отказах и минах на хардуер. :tease2:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.