Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация за видео обработка.

Featured Replies

Ето едно не лошо предложение под 1000лв. което също , ще свърши работа.

http://hop.bg/bg/113/Apple-MacPro-3(dot)1-A-1186-(2008)-%D0%A0%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%B8.html?id=14340

• Автор

Благодаря ви момчета много ми помагате! Aз също през това време до като се развива темата, се интересувам от компонентите и гледам клипове и чета разна информация за Adobe After Effect.

Процесора Intel Xeon E3-1231V3 ще ми върши чудесна работа предполагам. Видеото реших да е PALIT GTX770 JETSTREAM http://www.altech.bg/bg/product/35484?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link, защото новото си е ново пък и тук държи най ниска цена. Пък и cuda е малко повече от GTX 660TI, но и двете видеото са добри, и двете имат плюсове и минуси според мен.

До колкото четох до тук разбрах че cuda на видеото играе важна роля при работа с тежки програми. Също тъка разбрах че тези които се занимават с Adobe AE, препоръчват минимум 16GB рам.

Тъка че смятам че при наличието на процесор Intel Xeon Е3-1231V3 другото което имам, добро видео и рам памест с възможно ниска латентност, е обект който ще подлежи на обновяване за още по добри резултати.

Ако според вас нещо не съм разбрал или пък имате да ми представите полезна информация, съвет линкове, ще се радвам да споделите, за което съм ви благодарен.

Тези от hardware team-a няма ли да метнат едно ве очи, много се нуждая от заключителни отговори ;) 

GTX680

пс. Охладителят които и е сложен е над 70 лв. а самата карта е с по-ниско TDP от GTX770.

1536 CUDA Cores

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Не знам, защо да купувам GTX680 втора ръка макар и да е с гаранция, при което ако стане нещо няма да знам къде да я пратя за поправка, като GTX770 ми изглежда със същите характеристики, даже Memory Bandwidth е 224.3GB/s а на GTX680 е 198.66GB/s.

Memory Clock:
GTX770
3505 MHz (DDR 7010 MHz)
GTX680
2048 MB 6208 MHz (effective) 

Тук има нещо което GTX770 го няма:

1058 MHz GPU 
1124MHz Boost Clock 

На GTX770 пише само NVIDIA GPU boost 2.0

Не ги разбирам всичките неща, но мисля че това са честотите на процесора на видеото в мегахерци и възможностите за отключването им.
Memory Bandwidth пък си мисля че е някаква памет която се пренася от едно място на друго(не знам къде) и то в гигабайти, лелеее какво е това чудо че и за една секунда :)

Защо GTX770 e 433лв. a GTX680 два пъти по-скъпа 900лв.

Благодаря отново!
Само благодари, а пък не черпи!
  • 3 седмици по-късно...

Не мисля че GTX770 струва 433лв, а 400 евро т.е. някъде към 800-900лв. Само GTX 680 ще ти излезе някъде към 400лв. 

Поне в ибей струват толкова или имам някаква грешка ?. 

Редактирано от Hellioob (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря ви момчета!

Доста ми помогнахте в тази сфера, обаче реших да си взема кола за тези пари и няколко стотачки отгоре.

Пък следващите пари като събера ще си взема и машина, но това няма да е скоро.

С колата ли ще видеообработваш? :ph34r:

Това е в кръга на шегата, естествено!

• Автор

Смятам да вграждам скрита камера в емблемата на колата отпред, и да карам мацките да се се въртят и сядат за да снимам.

После ще събирам пари за машина и ще ви линквам яки дупета и гащи от ютуб ;)

И аз се шегувам!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.