Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър за игри с бюджет 600 лв

Featured Replies

naruto е предложил много добра конфигурация, втората употреба с охладител излиза към 670-700 лева, но е много мощна (Клокърски pentium на 4.3ghz и видеокарта почти висок клас както и клокърска рам) Попринцип ще ти го даде за 600 но ще дадеш и пари за охладител

• Отговори 68
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще има горе долу колкото Celeron/ Pentium с R7 250/x, но с нея нямаш голяма възможеност за ъпдейт по-натам.. Като вземеш Сeлерон или Пентиум, после имаш възможност за Core i3, i5, i7, които са 100 пъти по-мощни от APU.. (процесорна мощ)

Това ще се представя по-добре от което и да e APU на AMD.. 

Обща стойност - 602.78 лв. с ДДС
Аз имам Celeron G1840 (който е по-добър 1-2 % от G1820) и си цъкам лигата на вградено видео.. 1158x864 Всичко на Verry high с изключени сянки и антиалайзинг.. държи около 70-80 fps, но при тиймфайтовете дропва до 30-40... Мисля че лигата ползва главно едно ядро и Celeron е по-добре от APU.. GTX 650Ti е по-добра от R7 250x и лигата ще лети с около 100-150-200 fps без проблем.. To 9800gt държи 100 fps, та камо ли GTX650ti...

Редактирано от bogomilkorbankolev (преглед на промените)

Ако ще се взима APU конфигурацията на naruto, задължително трябва Dual channel RAM. В dual channel APU-то вади почти двойни кадри.
Иначе според мен е далеч по-добре да се вземе i3 конфигурация сега и след време външно видео. Intel HD graphics 4400 е достатъчна за LoL на 60 fps, а конфигурацията ще има далеч по-дълъг използваем живот от някой Celeron.

Редактирано от teodor624 (преглед на промените)

Не не го познавам :D Иначе това: http://olx.bg/ad/6-yadren-komyutar-s-moschna-video-karta-i-8gb-ram-ID5hNIe.html#6123878addс ново захранване и два вентилатора: PSU SEASONIC SSR-430ST /430W 

Геймплей на много тежката gta 5:

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

Ако искаш да записваш без спад в кадрите и други дефекти, е добре да ползваш AMD Gaming Evolved,  а още по-добре да вземеш карта на NVIDIA, поддържаща Shadowplay,  а това са всички видеокарти след шеста серия. Стриймването също ще е без проблем, ползвайки възможностите на видеокартата, а не на процесора. Може да пробваш и стрийма в STEAM. Аз съм малко раздвоен за него, защото  има някои недомислици когато се включи някой да гледа. Разбирай бъгове. Поне при мен. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Автор

Ако искаш да записваш без спад в кадрите и други дефекти, е добре да ползваш AMD Gaming Evolved,  а още по-добре да вземеш карта на NVIDIA, поддържаща Shadowplay,  а това са всички видеокарти след шеста серия. Стриймването също ще е без проблем, ползвайки възможностите на видеокартата, а не на процесора. Може да пробваш и стрийма в STEAM. Аз съм малко раздвоен за него, защото  има някои недомислици когато се включи някой да гледа. Разбирай бъгове. Поне при мен. 

А можеш ли да ми дадеш точна конфигурация ? и горе-длу колко пари

А можеш ли да ми дадеш точна конфигурация ? и горе-длу колко пари

Горе са ти дали конфигурации. Аз само казвам, че запис на клипове и стриймване става лесно и без загуба на кадри с видеокартата, а не с процесора. В твоя случай няма как да вземеш скъп процесор, затова е добре да ползваш възможностите на видеокартите. 

naruto е предложил много добра конфигурация, втората употреба с охладител излиза към 670-700 лева, но е много мощна (Клокърски pentium на 4.3ghz и видеокарта почти висок клас както и клокърска рам) Попринцип ще ти го даде за 600 но ще дадеш и пари за охладител

Освен вграденото видео не видях друго в тази конфигурация. ЗА напред ще трябва да мисли да вземе някаква ,иначе не съм много сигурен дали вграденото ще е достатъчно..

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

хахаха като гледам какви въпроси задава ,този е на не повече от 10-12 години.

Е какво толкова?Тука значи трябва да има възрастова граница явно.Ако си под 17 нямаш право да влизаш и питаш.

Е какво толкова?Тука значи трябва да има възрастова граница явно.Ако си под 17 нямаш право да влизаш и питаш.

Прав, и за това си редактирах поста .. Но това не прави неадекватните питания по-малко смешни.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Прав, и за това си редактирах поста .. Но това не прави неадекватните питания по-малко смешни.

И мен ме издразни с тези питанки за кадрите.Може да прочете или да пита някой на лично.Но все пак още е малък,не бива да му се нахвърляме.

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

Да не говорим за неадекватните отговори ;)

Да не говорим за неадекватните отговори ;)

Е точно заради това има хора,знаещи и разбиращи,които винаги ще поправят такива отговори.Затова е форума.

И мен ме издразни с тези питанки за кадрите.Може да прочете или да пита някой на лично.Но все пак още е малък,не бива да му се нахвърляме.

Реално погледнато, всеки си взема PC  за игри, защото иска да си повиши кадрите. От тая гледна точка питането е основателно. Друг е въпроса, че много малко хора могат да му отговорят точно. Щото за да отговориш точно, ще трябва да симулираш по някакъв начин неговата ситуация. Не е толкова трудно, но трябват и знания за това. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Като гледам автора не е много запознат с предложения от нас хардуер и търси максимално висок фпс (и той незнае защо).. Ако искаш максимален фпс вземи или конфигурацията на 

Виктор Руменов или тази която предложих аз с  GTX 650Ti... 

Интересно това FPS като чели му говори някаква извънземна технология.... Първо вземи монитор над 60 херца и тогава можеш да очакваш повече от 60FPS. Ти и 5000 FPS да имаш како мислиш, че ще има някакъв смисъл ли? Очевидно не знаеш значението му. Както и не всичко опира до видео картата няма как с видео карта за 1000 лева да очакват кой знае каква производителност с процесор до 200 лева... Ако е доволен от сегашната си конфигурация, най-добре  да направи ъпгрейд, от колкото да се мъчи за нова, като си мисли, че ще изкара 1000 FPS... 

@bogomilkorbankolev То си е ясно що търся повече FPS, само че не е ясно при положение, че на миналата страница спомена, че ти дропва до 40 FPS му предлагаш Celeron (и то на резолюция далече от 1080п). Всичко под 60 FPS е непоносимо в лигата (вече повече от 3 година я играя).

HD 4400 (вграденото на i3) ще му даде 60 + FPS (макс. настройки) и то на 1080п.

Ти май не разбираш, че и процесора има влияния върху FPS-a.

:D Много добре разбирам и знам че Селерона ще спъва съвсем малко GTX650Ti.. Но какво от това, нали пак ще има 100-150 стабилни кадъра в лигата и даже майнкрафта.. Виждал съм лично как върви лигата на Pentium Dual Core E5200 2.5ghz, 2гб рам и Nvidia 9800GT 512mb.. Хвърчи си със 100 и няколко кадъра без проблем, а селерона е два пъти по-добър от е5200.. няма да споря повече

Ще има дръжки. На мен с G3258 на 4,2 ми дропва до към 70 в големите тиймфайтове. Не разбирам как при положение, че i3-ката ще си го има стабилния 60 фпс, му препоръчващ селерона.

9800gt? И аз съм виждал. Има 100 фпс като почне играта, стане ли fight фпс-а умира.

Редактирано от enigmatic (преглед на промените)

Казах че няма да споря повече :D.. като гледам автора доста се интересува от своята тема.. Сигурно ще ходи до някоя техно бакалия да си вземе гейм PC за 500 лева с GT610 4gb хахаххахаха

Как да го интересува при положение, че 1/10 от мненията са по темата. И не виждам кво място има за спор, като се досещаш, че компа се използва и не само за лига.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.