Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Това не е нормално за тази карта. Имате някакъв проблем или с картите или със софтуера. Чак да те е страх да си качиш играта, смятам че е доста пресилено.

Така си говорихме с него :) не че ме е страх то аз не играя тежки игри но за да се стигне да ходя в тях с моя комп да му тестваме картата понеже той първи забеляза греенето. Мислеше да я праща за гаранция даже. Няма проблем със софтуера преинсталираме уиндоса 3 пъти 7ца , 8.1 про и 8.1 ентерпрайс и само драйверите на хардуера слагахаме. Но наистина много се отклонихме от темата. Но идеята е че малко повечето пари за гигабайта си струват особено за човек който не знае какво означава думата клок че да си го прави сам( питащия за конфигурация в темата)

едит: със ССД-то и и5 4460 се преинсталва за 6-8 минути :) ахахах

Редактирано от Explo (преглед на промените)

• Отговори 67
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

И за какво се водят изобщо тия спорове, след като автора видя какви тъпотий сте изписали и си е взел няква готова сглобка.

Споко, не съм  :)

По темата: Знам ,че Asusa (gtx 970) грее доста, дори някой път е достигал 90+ градуса. Ама какъв е проблема ,ако взема палитката  :) ?

Същият просто там никой не очаква чудеса понеже картата се води бюджетна.

Ако искаш ниски температури се взима G1 а за още по-ниски iChill.

Висок клас със сериозно охлаждане са и моделите Omega и Extreme на Zotac

но не съм се интересувал как се представят заради високата им цена.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Същият просто там никой не очаква чудеса понеже картата се води бюджетна.

Ако искаш ниски температури се взима G1 а за още по-ниски iChill.

Висок клас със сериозно охлаждане са и моделите Omega и Extreme на Zotac.

Къде видя да продават iChill? Не съм я виждал в бг сайт?

едит: кой изобщо внася ино3д?

От hl-eshop поръчва народа понеже разнообразието не е толкова ограничено като в Никем или Скай.

Лошото е че се чака повече понеже явно не ги държат на склад.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Лошото е че се чака повече понеже явно не ги държат на склад.

точно това пишех да те питам но реших да разгледам сайта дали пише някъде , и после рефрешнах и ти си го написал :)

С тоя кейбъл мениджмънт/демек стърчащи и омотани кабели/ каквато и кутия да сложиш и каквито и вентилатори да фучат, добри температури няма да видиш.

http://www.guru3d.com/articles-pages/geforce-gtx-760-asus-directcu-oc-review,6.html

post-302601-0-21289500-1435301241_thumb.

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

С тоя кейбъл мениджмънт/демек стърчащи и омотани кабели/ каквато и кутия да сложиш и каквито и вентилатори да фучат, добри температури няма да видиш.

Няколко пъти го разглобявам и пак ще го правя и ме мързи да го редя сега :)

едит: точно в момента е без капак даже защото не можах да си намеря болчетата на кутията къде ги сложих и сега ще си взема нови от работа :)

Без капак пък няма никакъв въздушен поток в кутията. Файда от вентилатори - никаква. Тея оправдания сме ги чували... просто винаги е бил такъв компютъра ти и такъв ще продължиш да го ползваш...

Без капак пък няма никакъв въздушен поток в кутията. Файда от вентилатори - никаква. Тея оправдания сме ги чували... просто винаги е бил такъв компютъра ти и такъв ще продължиш да го ползваш...

Знам че няма поток , без капак е от вчера а повечето части ги взех преди 2 седмици(компа ми без видео и ССД) някъде и ги сменяме с колегата да правим тестове.

едит: да не би да ми казваш че картата вдига близо 80 градуса заради кабелите?

за мене 1500 лева за комп са много пари и искам да съм сигурен че всичко ми е наред с частите и като знам че картата е от емаг и ако се наложи гаранция да се занимавам за какви проблеми става дума с румънците. Както и колегата със същата карта от емаг - заедно си ги взехме. Но общо взето не ми пука вече и двамата еднакво ни греят и понеже не играя игри и на нормална работа на браузер ми държи 37-40 градуса.

да обърнем повече внимание на автора...

Ами по принцип компунентите са добри освен захранването което ми е мъгла и нямам идея как е :) но може да си вземеш Ксеонския процесор.

назаде в темата преди спама имаше доста ксеонски конфигурации.

• Автор

Ами по принцип компунентите са добри освен захранването което ми е мъгла и нямам идея как е :) но може да си вземеш Ксеонския процесор.

назаде в темата преди спама имаше доста ксеонски конфигурации.

Ксеонска конфигурация не ми трябва. i5-4690 е идеална. Само захранването и на мен ми е мъгла :Д

Ксеонска конфигурация не ми трябва. i5-4690 е идеална. Само захранването и на мен ми е мъгла :Д

Значи си готов с компа само по-хубаво захравнане сложи и пей сърце ;)

Конфигурацията на MatadorBG ми харесва. Какво ще кажете?

Бих ти препоръчал щом искаш да купуваш конфигурация за подобна сума избери качествено захранване.Не поръчвай това подобие на захранващ модул Дийпкул -  DEEPCOOL Захранване 500W Modular, DA500-M .Колегите вероятно не са обърнали внимание на размерите на графичната карта и съвместимостта на предложената кутия.Тя побира карти с дължина 310мм. -VGA Compatibility 310mm.За да ползваш избраната от теб  GIGABYTE 4096M GTX970 N970G1 GAMING-4GD PCI-E 3.0 ще се наложи да се премахне горната клетка за дисковете.Ето как изглежда визуално.

02_032515272269e5e3f22337a51fccb6b364c67

03_032515d2104f2e8abe960298996fb6b44ade8

5 fans pre-installed (two 120mm LED fan and three 120mm black fan)

имам опасения че тези 5 фана ще са "двукабелни" за тази цена :) мързи ме да търся инфо за това.

фешанска кутия :) аз не бих си взел светещи нищица но повечето хора се радват.

Ще се махне и няма да има проблеми с картата за това никой нищо не му е казал. Кутийката за парите си е добра няма лошо външно също не е лоша  :).
За подобна цена може да си вземе http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&product_id=9975&search=2500

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.