Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Запитване към администраторите

Featured Replies

Всичко това е прекрасно (за скъпите ресторанти), само че там се изръсваш три или четири цифрена сума за сметката. Докато този форум ти е осигурил безплатен достъп :)

Е, и аз, като бройка от статистиката, осигурявам някакъв доход на този форум, нали? Или… ;)

• Отговори 63
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е, и аз, като бройка от статистиката, осигурявам някакъв доход на този форум, нали? Или… ;)

Ами ако се отчита тази сума сравнявай с някоя верига за бързо хранене

Ами ако се отчита тази сума сравнявай с някоя верига за бързо хранене

Ама сравнението не го започнах аз, само го доразвих. Мога и още, ма нямам ищах. 

Щото и модовете не са на заплати, както персонала в ресторанта. Дори има вече платени тролове, ама за модовете никой не дава и пукнат лев.

В това да приемаш за чест или за някакво признание, че си станал модератор има нещо наистина сбъркано. 

Мерил, нещо изоставаш със съвременните тенденции относно най-скъпите ресторанти. :tongue2:  Обикновено кухните им са достъпни за клиентите, а често дори заемат централно място в заведението и са достъпни за погледите на клиентите. Така, че всеки клиент може спокойно да наблюдава в какви условия се приготвя храната му. Да не забравяме, че всичко е взаимосвързано и ако ресторантът/форумът не е на нивото на изискванията на своите клиенти, на които дължи и репутацията, и печалбата си, резултатът е ясен.

Практиката и в бизнеса показва, че колкото е по-висока прозрачността, колкото повече клиентите се усещат лично въвлечени в процесите и третирани не просто като бройки, толкова по-висока е лоялността им. Западният бизнес не ти показва вратата, ако не дай си Боже дръзнеш да направиш рекламация или да изразиш недоволство. Но този начин на мислене не е особено присъщ на българина, за който нещата обикновено са или само бели, или само черни. То и за това нивото на обслужване в България е такова, каквото е.

Ами там е работата, че това дали ще готви пред клиентите си и с това ще покаже, че няма какво да крие или ще скрие кухнята си, защото клиентът няма работа там - отново си е политика на всеки ресторант, а не тяхно задължение. Решение, което зависи от ръководството на съответния престорант. От собственика му.

Относно прозрачността и недоволството - пак нещата са така, но и не съвсем. Разбира се, че при еднаква стока и качество, хората ще изберат да отидат там, където и обслужването е на ниво и отношението към клиента е подобаващо. Само дето специално за този форум всички уж недоволстват, но точно недоволстващите с години си натискат парцалите да остават тук. Сиреч не е само въпрос на отношение, а наистина се предлага нещо по-различно и по-качествено...

Виждаме колко много хора правят форуми с подобна насоченост. Дори са тук, рекламирайки сайтовете си и форумите си в подписите си /което за мен например е некоректно/. Но... ръководството на форума допуска дори това.

Та... Такива ми ти работи.

Едно е да искаш, друго да можеш, трето и четвърто... Нали?!

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Много ми е чудно, защо някой би искал да жертва времето, гърба и очите си пред екрана за без пари..?

И аз това се чудя а тука някои трупат постове и се натискат да им се плаща :D

В това да приемаш за чест или за някакво признание, че си станал модератор има нещо наистина сбъркано. 

А къде забравяш идеалите ? Ех другарко запада е оставил тежкия си материален отпечатък в съзнанието ви.

Лошо Седларов лошо ...

Къде ме обсъждат така скрито-покрито :mad:

Ще се оплача в Хага!

Снощи комшиите под нас имаха гости и май споменаваха някаква скала ;)

Прозорците са им идеално изтрити. Прозрачни до безобразие.

Много ми е чудно, защо някой би искал да жертва времето, гърба и очите си пред екрана за без пари..?

Въпрос на гледна точка. За едни е жертване, за други е начин да се развиват. Когато работата ти е свързана с висене пред компютъра, нищо не пречи да си полезен. Не всичко на този свят е пари. Освен това човек, когато се опитва да е полезен на останалите, трупа опит и усъвършенства себе си. Така с един куршум, няколко заека. Хем се забавляваш, хем се учиш, хем си полезен на хората около теб. Ако не съществуваха подобни хора, проекти и идеологии, представяш ли си какъв би бил света...

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Г-н желаещият, с това изказване за облизване на определени части от тялото, странно ми напомня няколко  колеги с доста приличен стаж във форума, желаещи да получат права, както и един, който пък искаше заплащане за даваните съвети. Макар че, всъщност, по онова време когато му проследих "твърческият" път, поне 75% от коментарите му, бяха достатъчно далеч от определението полезни. Та в този ред на мисли, човек сам не може да си прецени колко и дали нещо въобще струва и публичното  му самопредлагане, ей така от нищото, е чиста байганьовщина.

И в този ред на мисли, модераторите не се ли досещат, че тази тема в този и вид би било добре да се затвори? Форумът е на Калин, т.е. частен.Много хора от изказалите се, са прави.Никого не защитавам и никого не нападам.Бил съм модератор. Да сте чули нещо от мен?  Не е ли редно да се затвори темата? Съвсем интелегентно на питащият беше отговорено в първият пост. Аз не съм против колегата и ако има желание, нека му се даде възможност, но явно още никой от екипа не го познава за да му гласува "доверие" След него, всичко е плява, защото  в реда на истината, много от потребителите са прави, но модераторите - също.Най малкото защитавам Калин или "carnemo"".

И в този ред на мисли, модераторите не се ли досещат, че тази тема в този и вид би било добре да се затвори? Форумът е на Калин, т.е. частен.Много хора от изказалите се, са прави.Никого не защитавам и никого не нападам.Бил съм модератор. Да сте чули нещо от мен?  Не е ли редно да се затвори темата? Съвсем интелегентно на питащият беше отговорено в първият пост. Аз не съм против колегата и ако има желание, нека му се даде възможност, но явно още никой от екипа не го познава за да му гласува "доверие" След него, всичко е плява, защото  в реда на истината, много от потребителите са прави, но модераторите - също.Най малкото защитавам Калин или "carnemo"".

Ще се съглася изцяло с коментара че темата е за затваряне. Ако автора все пак смята че може да получи друго мнение нека ми пише, ще я отключа

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.